gchris7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ένα concept του τέλειου pvp oriented mmo? == darkfall ... Ακόμα και αυτοί οι δύστυχοι οι developers του Darkfall όταν είδαν τα πρώτα στοιχεία για το πόσοι θα παίξουν το παιχνίδι τους με τα αρχικά specs, ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ότι δεν αξίζει τον κόπο και χρόνο που σπαταλήσανε για να το φτιάξουν. Reality rules (εχμ marketing ήθελα να πώ). Ας μην λέμε ανακρίβειες. Το darkfall απέτυχε γιατί αυτό που πήγανε να κάνουν είναι αδύνατο να γίνει από μιiα μικρή indie εταιρία. Είναι ωραίο να σου αρέσει ένα παιχνίδι και να το υποστηρίζεις, αλλά πρόσεχε γιατί είσαι στα όρια του fanboyσμου...
At0m0 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 @..MementoMori.. Βαριεμαι αφορητα αν το μονο που εχω να κανω ειναι quests μεχρι να φτασω max lvl για να ειμαι ανταγωνιστικος σε ολα τα υπολοιπα που εχει να προσφερει το παιχνιδι. Θελω την επιλογη να μπαινω στο battleground/warfront/arena και να ευχαριστιεμαι το pvp με ατομα αντιστοιχου lvl με εμενα, ΟΧΙ ομως απλα και μονο για να κανω grind καποια prestige points ωστε να αγορασω gear. Θελω να παιζω καποιο ρολο στον server μου απο την στιγμη που θα ξεκινησω, και οχι να κατσω ενα μηνα παιζοντας κατι που θα μπορουσε να ειναι και single player game μεχρι να μπορεσω να ευχαριστηθω το endgame./u] Όπως και στο GW1 έτσι και στο GW2 θα μπορείς να μπείς στις αρένες και στο WvWvW (δεν είμαι σίγουρος για το WvWvW) από την πρώτη στιγμή που θα μπείς στο παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να "ανεβάσεις" κάποιον PvE χαρακτήρα. Φτιαχνεις έναν PvP χαρακτήρα ο οποίος είναι από μαμά "τούμπανο" (max HP,max armor,available max dmg weapons,κ.λπ.) και κάνεις PvP. Αυτό με την αγορά gear είναι η δεύτερη φορά που το γράφετε και, προς το παρόν, δεν έχει καμία σχέση με το GW2. και οχι να κατσω ενα μηνα παιζοντας κατι που θα μπορουσε να ειναι και single player game μεχρι να μπορεσω να ευχαριστηθω το endgame. Διευκρίνησε τι είναι για εσένα το "end game". Τελος θα ηθελα viable lvlup μεσω και του pvp αν και ξερω οτι αυτο ειναι δυσκολο. Με βάση ότι έγραψα παραπάνω, αυτό που ζητάς απλά δεν χρειάζεται. Με τον PvP χαρακτήρα είσαι max lvl από το πρώτο λεπτό στο παιχνίδι. Θελω ισχυρη οικονομια για να ασχοληθω με το craft καθ'ολη την διαρκεια του lvlup. Άλλο θέμα αυτό. Άν και δεν έχυν γράψει αρκετά για το θέμα αυτό, δες αυτά προς το παρόν. GW2 crafting GW2 crafting (youtube) @gchris7 Ας μην λέμε ανακρίβειες. Το darkfall απέτυχε γιατί αυτό που πήγανε να κάνουν είναι αδύνατο να γίνει από μιiα μικρή indie εταιρία. Είναι ανακρίβεια ότι το Darkfall δεν έχει απήχηση στο ευρύ κοινό και ότι απευθύνεται σε μια μικρή κατηγορία παιχτών; Ωραίος !! Κατά την γνώμη σου, αν η Aventurine είχε τις πλάτες της NCSoft το Darkfall θα ήταν επιτυχημένο; Είναι ωραίο να σου αρέσει ένα παιχνίδι και να το υποστηρίζεις, αλλά πρόσεχε γιατί είσαι στα όρια του fanboyσμου... Είναι κακή, Ελληνική, συνήθεια να διαβάζουμε τι γράφει ο άλλος και να καταλαβαίνουμε μόνο ότι μας αρέσει. Επίσης είναι κακή συνήθεια να διαβάζουμε τι ΔΕΝ γράφει ο άλλος και να απαντάμε τουρλού, αλλά δεν είναι αυτή η συγκεκριμένη περίπτωση. Μιας λοιπόν και μέχρι στιγμής δεν είναι κατανοητή η θέση μου για το guild wars 2 θα την γράψω με απλά λόγια. Το guildwars 2 ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, για προσωπικούς λόγους. Απλά δεν μου ταιριάζει. The End! ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ όμως, αυτά που υπόσχονται ότι θα προσφέρει και από ότι μας έχουν δείξει μέχρι τώρα, μάλλον θα είναι ένα πάρα πολύ καλό MMORPG από όλες τις πλευρές. Προφανώς δεν πρόκειται να ικανοποιήσει του πάντες αλλά σίγουρα πάρα πολλούς.
gchris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι ανακρίβεια ότι το Darkfall δεν έχει απήχηση στο ευρύ κοινό και ότι απευθύνεται σε μια μικρή κατηγορία παιχτών; Ωραίος !! Κατά την γνώμη σου, αν η Aventurine είχε τις πλάτες της NCSoft το Darkfall θα ήταν επιτυχημένο; Ναι, ανακρίβεια είναι. Πίστεψε με, το Darkfall το έπαιζα από τότε που βγήκε και σχεδόν για ένα χρόνο. Το αρχικό conscept ήταν στην ουσία το τέλειο mmo αλλά στο τέλος αυτό που φτιάξανε δεν είχε καμιά σχέση. Και ο λόγος φυσικά είναι ότι δεν γίνεται μια μικρή και άπειρη εταιρία να φτιάξει κάτι τέτοιο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όλοι μας έχουμε κακομάθει στα wow clones με τα battlegrounds και τα instances και ίσως πάρει χρόνο μέχρι να ξεκολλήσουμε και να καταλάβουμε πόσο χάλια είναι αυτό το είδος τον mmo. Αν το τολμήσει η blizzard με το titan ίσως επιτέλους να δούμε ένα Next Gen mmo...
A7X. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μα δεν καταλαβαίνεις ότι αν ένα παιχνίδι έχει battlegrounds δεν σημαίνει ότι είναι σαν του wow η των άλλων κλασσικών ΜΜΟ. Έλεος. Παιξε λίγο gw1 και πες μου τι σχέση έχει το gvg του με τα bg... Επίσης αυτο για την οικονομία. Το gw1 δεν είχε δείγμα crafting και υπήρχε μια μεγάλη περίοδος που δεν εκανα τίποτα άλλο παρά... Οικονομικά! Τόσο πορωτικο. Τριγωνικο αρμπιτραζ, μεσάζοντας, ότι θες! Και με ελάχιστο φαρμινγκ που μου τη δίνει. Ξεκολληστε λίγο απο το μυαλό σας κ διαβάστε λίγο καλύτερα τι σας προσφέρει ένα παιχνίδι γιατί τα βλέπετε μόνο επιγραμματικά και με συγκεκριμένα γυαλιά... Και νομίζετε πως όλα είναι ίδια... Όσο για το Titan ετοιμάσου να ξενερωσεις άγρια
gchris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Wow clones θεωρώ όλα τα theme park mmos που βασίζονται σε instances και το guild wars από ότι ξέρω ακολουθεί αυτό το πρότυπο. Κατά την γνώμη μου όσο δεν ξεκολλάμε από αυτό το είδος δεν θα δούμε ποτέ ένα Next gen mmo
A7X. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Wow clones θεωρώ όλα τα theme park mmos που βασίζονται σε instances και το guild wars από ότι ξέρω ακολουθεί αυτό το πρότυπο.Κατά την γνώμη μου όσο δεν ξεκολλάμε από αυτό το είδος δεν θα δούμε ποτέ ένα Next gen mmo Είναι απλό. Κανεις λάθος. Απίστευτο λάθος.
A7X. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Την γνώμη μου είπα. Πως γίνετε να έχεις τόσο σίγουρη γνώμη για παιχνίδια για τα οποία δεν έχεις ιδέα; (gw) τέλος πάντων
the_valliant Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 ...Όσο για το Titan ετοιμάσου να ξενερωσεις άγρια Είναι η πρώτη φορά που θα διαφωνήσω μαζί σου! (θα συνέβαινε κι αυτό κάποτε, μοιραία ) Ό,τι (φριχτή) γνώμη κι αν έχω για το wow σαν παιχνίδι, θεωρώ την blizzard ΘΕΑ του marketing και των κανόνων του gameplay. Δεν έχω ΚΑΜΜΙΑ αμφιβολία στο μυαλό μου πως ό,τι κι αν είναι αυτό το ΤΙΤΑΝ τελικά, θα είναι απλά... κορυφαίο. (Υ.Γ. για το diablo 3 έχω κάποιες επιφυλάξεις πάντως... θα δείξει αν τελικά ακόμα και η blizz στέρεψε από ιδέες και δημιουργικότητα)
gchris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Πως γίνετε να έχεις τόσο σίγουρη γνώμη για παιχνίδια για τα οποία δεν έχεις ιδέα; (gw) τέλος πάντων Φίλε μου απο αυτά που έχω διαβάσει και έχω δει λέω. Δεν θα είναι theme park με instances το GW2? Μπορει να τα ξερω και λαθος, τι να πω.
GabrielConnor Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε μου απο αυτά που έχω διαβάσει και έχω δει λέω. Δεν θα είναι theme park με instances το GW2? Μπορει να τα ξερω και λαθος, τι να πω. Όχι δεν θα είναι instanced το GW2.
gchris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι δεν θα είναι instanced το GW2. Care tο explain?
A7X. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 @ valiant , ο λόγος που διαφωνούμε ειναι γιατί ΕΣΥ εμποστευεσε την Bliz, αλλα εγω ξέρω πως θα είναι το Titan και δεν θα έχει καμία σχέση με αυτα που θέλει ο άλλος εξου κ η απογοήτευση!
Hugo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Βλέπω έχει πάρει φωτιά το θέμα κυρίως λόγο του PvP. Καταρχάς σε κανέναν δεν μπήκε το μαχαίρι στο λαιμό για να το παίξει. Σε όσους δεν αρέσει δεν το παίζουν. Είναι τόσο απλό. Κανένα Game δεν είναι τέλειο. Κάπου διάβασα δεν είναι καινοτόμο. ΟΚ... Για να πω την αλήθεια έχω βαρεθεί να παίζω mmo με dynamic events και χωρίς holy trinity. Θέλω κάτι ποιο αλατισμένο. Τέλος πάντων όλα αυτά δεν έχουν πολύ νόημα γιατί όπως προείπα αυτοί που το θέλουν θα το παίξουν. Σε όσους δεν αρέσει θα στραφούν όλου. Δεν χρειάζεται να κατακρίνεις ένα game επειδή δεν τηρεί τις προσωπικές σου απαιτήσεις σε ένα mmo. (Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα γενικά μιλαώ). Η Dota 2 είμαι σίγουρος θα ξεπεράσει LoL και Hon και ας την κατακρίνουν για τα LoL τύπου καρτούν γραφικά. Παραθέτω και ένα part από τις ερωτήσεις που έγιναν στην comiccon τον Αύγουστο. Και ναι όντως πέρνεις lv απο τα pvp χωρίς να πας pve. Ακόμα και loot. http://www.youtube.com/watch?v=8jIAVs_0YY0&feature=related
the_valliant Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 @ valiant , ο λόγος που διαφωνούμε ειναι γιατί ΕΣΥ εμποστευεσε την Bliz, αλλα εγω ξέρω πως θα είναι το Titan και δεν θα έχει καμία σχέση με αυτα που θέλει ο άλλος εξου κ η απογοήτευση! "ξέρεις"; Είπες "ξέρεις";;; Το ξέρει η blizzard ότι εσύ ξέρεις;;;; Και το κυριότερο: το ξέρει η ArenaNet, που σου τα χώνει για να προμοτάρεις το παιχνίδι της, ότι εσύ ξέρεις ΚΑΙ για το titan???!!! Μα ποιος είσαι τέλος πάντων; Ο κατάσκοπος που γύρισε από το gamescon που ΔΕΝ έγινε??? :-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα