moxalis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ρε παίδες, μετά από λίγο καιρό μπήκα να παίξω κ ενώ είχα ενεργοποιημένο το authenticator, συνδέθηκα κανονικά χωρίς να μου το ζητήσει.. Πήγα account settings, το έκανα unlink κ το ξανά ενεργοποίησα αλλά πάλι τα ίδια.. Ξέρει κανείς τι παίζει; Άκυρο, κάποιο κόλλημα θα είχε φάει για κάτι ώρες μάλλον. Αν κ λίγο ανησυχητικό να κολλάει το authenticator.. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2012 από moxalis
LuxJaja Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Όχι εδώ και μία εβδομάδα είπανε ότι το συνδυάσανε με το location authenticator τους οπότε δε σου ζητάει το νούμερο αν λογκάρεις από το ίδιο μέρος.
moxalis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Όχι εδώ και μία εβδομάδα είπανε ότι το συνδυάσανε με το location authenticator τους οπότε δε σου ζητάει το νούμερο αν λογκάρεις από το ίδιο μέρος. I see, καλή φάση τότε! Thanks για την πληροφορία!
SlackulatoR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Free Trial Event Nov 15-18 If you’re an existing Guild Wars 2 player, you’ll have the chance to invite three friends to experience the world of Tyria during our special Free Trial that begins at 9:00 AM Pacific (6:00 PM CET) on November 15. Your guest will receive an invitation with a unique serial code that will allow them to play for free just in time for our epic Lost Shores world event. Supplies of trial keys are limited, so get your invites out early! Inviting a friend is easy: just log in to your Guild Wars Account at https://account.guildwars2.com/. Click on the “Invite a Friend” button and follow the instructions. Όποιος θέλει invite ας μου πει (email).
Dreamcatcher Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 εχω και εγω 2 free keys οποιος θελει pm.
SlackulatoR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=K2ddErJ2c5I&feature=g-u-u
fever25 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδή είναι κάτι σαν trial ? Θα με ενδιέφερε να δοκιμάσω εγώ... Όποιος μπορεί ας μου στείλει... Ευχαριστώ
urgo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Οποιος μπορει ας μου στειλει και μενα ενα.Ευχαριστω.
SlackulatoR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Όποιος θέλει key πρέπει να μας πει το email του σε πμ. Έχω 2 invites ακόμη.
Atallos1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Εχω κι εγω 3 invite , στελνει πμ οποιος θελει Να υπενθυμισω οτι οι Oneironauts συνεχιζουμε να ειμαστε ενεργοι και να παιζουμε στον server Gandarra Με 2 WvW events την εβδομαδα και διαφορα αλλα sessions οπως DnD sessions μεσω Mumble καθε δευτερο Σαββατο αλλα και tournament days Πληροφοριες για εμας βρισκετε στο Oneironaut.gr η μου στελνετε ενα πμ
chek2fire Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 και σε μένα όποιος θέλει ας στείλει το email του σε pm. Εχω αλλά δύο invite.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα