hashashin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Εγω ξερω οτι το GW2 ειναι θα ειναι 100φορες ποιοτικοτερο απο αλλα MMO με μινιαια συνδρομη.Θεωρω οτι αυτοι που το φταιχνουν κανουν καθαρη και σωστη δουλεια.Να ειστε σιγουροι δεν θα απογοητευσει κανεναν. Επισης βλεπω οτι πολλοι αμφισβητουν το PvP του GW2 ενω δεν εχουν παιξει ποτε guild wars. Αν ομως ειχαν παιξει θα ειχαν 100% εμπτισοσυνη στην εταιρια καθως το παχνδι εχει το καλυτερο PvP . Γι αυτο αφηστε της πολλες κουβεντες και θα τα δουμε ολα στην πραξη.Εγω βαζω στοιχημα οτι κανεις δεν θα μεινει παραπονεμενος απο το παιχνδι. Οσο για το θεμα του pk περιμενω να ακουσω ιδεες πως μπορει να συμπεριλιφθει σε ενα παιχνιδι χωρις να εχουμε τα γνωστα προβληματα.
..MementoMori.. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Οσο για το θεμα του pk περιμενω να ακουσω ιδεες πως μπορει να συμπεριλιφθει σε ενα παιχνιδι χωρις να εχουμε τα γνωστα προβληματα. Ευκολα. Το ειχε κανει το L2. Αμα επαιρνες pk "κοκκινιζες" και οταν σε σκοτωναν επεφταν τυχαια καποια items που ειχες επανω σου. Μια χαρα συστημα ηταν, ακομα και για το L2 που η πλειοψηφια των items ηταν πανευκολο να τα ξαναποκτησεις. Κακα τα ψεματα το μονο που ειχε να προσφερει το L2 ηταν το pk και τα sieges/world bosses. Συν το γεγονος οτι ειχες "clan pride". Οταν η clan σου ειχε το καστρο της, εριχνε τα ελαχιστα world bosses και εβγαζε και σε μηνιαια βαση τους μισους heroes, οσο να΄ναι αισθανοσουν οτι κατι εκανες. Στα σημερινα παιχνιδια το μονο που κανουν οι guilds ειναι PvE. Προσωπικα δεν ευχαριστιεμαι το ιδιο να ριξω ενα RB αν δεν εχω "κερδισει" το δικαιωμα να ειμαι εκει και να το ριξω. Περι ορεξεως βεβαια... Ειμαι περιεργος παντως να μαθω περισσοτερα για το leveling curve του GW2. Αυτο που παντα βαριομουν στα mmo ειναι το lvling. Παντα ανυπομονουσα να τελειωνω με αυτο για να ξεκινησει το πραγματικο παιχνιδι. Και αυτο καταλοιπο απο το L2 ειναι υποθετω.
gchris7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Το ΡΚ έχει εκλείψει γιατί δεν πουλάει, το ίδιο λέμε. Όχι δεν εννοώ αυτό. Όπως είπα και πριν υπάρχει πολύς κόσμος που διψάει για ενα mmo με σοβαρό PK. Για να φτιάξεις όμως ένα τέτοιο mmo είναι δύσκολο και είναι μεγαλο ρισκο για της εταιρίες. Οπότε αναπόφευκτα οι περισσότερες εταιρίες ακολουθούν τον εύκολο δρόμο που είναι το staged-instanced pvp μέσα σε battlegrounds και αρένες. Το παράπονό σου λοιπόν με το GW(2) είναι ότι δεν έχει (designated) PvP servers για να μπεις εσύ που θες ΡΚ και ό,τι συνεπάγεται αυτό, και απ'την άλλη να τον αποφύγω εγώ που είμαι κότας. Έτσι δεν είναι; Το βασικο παράπονο μου είναι οτι το GW ακολουθεί όπως είπα και πριν τον εύκολο δρόμο. Αυτό έχει πολλά παρακλάδια και δεν είναι μόνο το PK. Δεν θα διαφωνήσω, θα μπορούσε να το είχε κάνει. Όμως όταν έχεις PvP servers υπάρχουν πάντα πολλά disputes & petitions... κάτι που κοστίζει σε μία εταιρία. Δεν μπορείς να έχεις και subscription-free και τον GM stand-by, όπως απαιτείται σ'αυτές τις περιπτώσεις. Συμφωνώ Συμφωνώ ότι το GW ακολουθεί ένα πιο safe & mainstream μοντέλο. Κάτι για όλους, με συμβιβασμούς. Αυτό που προσφέρει όμως είναι άψογο και απόλυτα τίμιο, για τα λεφτά που (δεν) πληρώνεις. Έτσι δεν είναι; Συμφωνώ. Για αυτό κιόλας όταν βγει, μάλλον θα το αγοράσω. Για να πω την αλήθεια όμως αν είχε monthly fee ούτε που θα το σκεφτόμουν. Με το παραπάνω συμφωνείς με αυτό που έγραψα. Αφού δεν έχει βγεί ΤΟΣΑ χρόνια καλό PK σημαίνει ότι είτε είναι προβληματικό το σύστημα ή δεν το πολυγουστάρουν οι παίχτες. Εγώ απλά πιστέυω ότι είναι το δεύτερο, και μάλιστα πιστεύω ότι φταίει η νοοτροπία (βλ. μαλ...κία) των ιδίων των παιχτών η οποία είναι αυτή που περιέγραψες παρακάτω. Και αυτή η νοοτροπία ΔΕΝ αλλάζει. Όπως απάντησα και στον φίλο valliant, όχι δεν θεωρώ ότι δεν το πολύγουστάρει ο κόσμος. Κάπου εδώ σε έχασα. Τι σημαίνει για εσένα "scripted pvp"/"non-scripted pvp". Μήπως εννοείς structured/non-structured; Scripted(σενάριο) είναι όταν σε παίρνουν από το χεράκι και σου λένε ότι για να κερδίσεις πρέπει να κατακτήσεις αυτό το κτήριο, να πάρεις αυτήν την σημαία και να σκοτώσεις 10 αντιπάλους. Τα λεγόμενα battlegrounds δηλαδή. Αυτό το έκανα για χρόνια τώρα σε άλλα mmo. 2011 φτάσαμε, θέλω επιτέλους κάτι καινούριο με περισσότερη ελευθερία, δεν θέλω να μου λένε τι να κάνω... Αυτό μπορείς με ασφάλεια να το ξεχάσεις στο GuildWars 2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να τους χαλάσεις την ευχαρίστηση. (Είδες τελικά που είναι η νοοτροπία (μ...κία ) μερικών παιχτών που φταίει για την αποτυχία του PK ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κλέψεις το (άμοιρο) boss που βαράγανε επί μισή ώρα 10 ταλαίπωροι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους βοηθήσεις. Τα rewards που εν τέλει θα πάρεις απο το boss εξαρτώνται από το πόσο ενεργός ήσουν στην εξόντωση του boss. Το περιγράφεις κάπως υπερβολικά. Όταν είσαι σε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι ξέρεις από πριν ότι οποιαδήποτε στιγμη μπορεί να ερθει καποιος και να σου επιτεθεί. Οι κανόνες είναι διαφορετικοί από αυτούς που έχεις συνηθίσει. Εδώ επίσης παίζει ρόλο και αυτό που έλεγα για την δυσκολία που έχει να φτιάξεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Ε τότε να παίζεις συνέχεια World PvP στο GuildWars 2 Είναι αυτό που ψάχνεις. Καμιά σχέση φίλε μου. Για πιο λόγο να προστατέψω εγώ μια άσχετη περιοχή μέσα σε ένα battleground ? Επειδή το σενάριο λέει ότι αν το κάνω αυτό θα κερδίσω το map? Με το συμπάθιο αλλά, χέστηκα. Για αυτό και βλέπεις συνέχεια afkers η παίχτες που δεν κάνουν αυτό που λέει το σενάριο, γιατί πολύ απλά δεν τους νοιάζει. Δεν θέλω να σε επηρρεάσω αλλά μάλλον δεν πρέπει να παίξεις Guild Wars 2. Δεν θέλω να σε επηρρεάσω, αλλά αν σε επηρρέασα, μάλλον θα χάσεις άν δεν παίξεις Guild Wars 2. Dont worry, δεν με επηρεάζεις καθόλου και μάλλον θα παίξω GW2. Θέλετε να δείτε ένα concept του τέλειου pvp oriented mmo? Here you go: http://www.warcry.com/faq/view/237 Πρόκειται για τo darkfall και πως οραματίζονταν πριν χρόνια ότι θα είναι. Δυστυχώς βέβαια το τελικό προϊόν δεν είχε καμιά σχέση...
A7X. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Εγω πάντως μόνο safe και mainstream δεν το βλέπω. Όπως όλα τα μεγάλα sites και περιοδικά το θεωρώ τον τίτλο που θα προοδεύσει τα μμο.
Nikosgiann Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 εγω θυμαμαι που ειχα παιξει το GW το κανονικο και μετα πηρα και το factions. PVP δεν ειχα παιξει ποτε,γιατι ημουν πιο παιδακι τοτε και δεν ηθελα.. Αλλα ακομα και τα parties που ειχε για να βγεις εξω σε αποστολες θυμαμαι οτι γαμαγανε.. Γενικα θαρρω οτι το GW2 θα ειναι πολυ μπροστα απο πολλες αποψεις..Οι ανθρωποι εκει κανουν τρομερη δουλεια. και πραγματι,ΣΕΒΟΝΤΑΙ τα λεφτα του κοσμακη.λες πληρωνεις μονο για να αγορασεις το παιχνιδι,και θα ειναι καμια μουφα χωρις support τιποτα. Αλλα εχουν ριξει απειρη δουλεια.Οσοι επιθυμουν να συνεχισουν στο βιολι του παλαιολιθικου WoW ας το κανουν,σιγα μη παρακαλεσουμε κιολας να παιξουν GW2. αυτο ελειπε να θελουμε κ κλαψες μεσα στο παιχνιδι.
mythosss Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Οκ δεν είναι wow. Δηλαδή δεν θα έχει καθόλου raids (dungeos διάβασα πως θα έχει); Και μετά τα 50 τι θα γίνεται; Θα περιμένω πότε θα εμφανιστεί world boss; Και αν δε με ενδιαφέρει καθόλου το PVP; Τι γίνεται εκεί; Πάντως δεν κατάλαβα. Όταν έρθει world boss πως ακριβώς θα γίνεται να ισοσκελιστεί το damage του 50άρη με τον 10άρη;
Nikosgiann Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 περιμενε να βγει το παιχνιδι..αμα σ'αρεσει παρτο,αμα δεν σ'αρεσει μην το παιρνεις. δεν καταλαβαινω που κολλας.
A7X. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Όλες οι ερωτήσεις που κάνεις Μύθο βρίσκουν απάντηση στο www.guildwars2.com μην περιμένεις να στο κάνουν λιανά άλλοι. Υπάρχουν Dungeons Και Dungeons.
mythosss Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 περιμενε να βγει το παιχνιδι..αμα σ'αρεσει παρτο,αμα δεν σ'αρεσει μην το παιρνεις. δεν καταλαβαινω που κολλας. Το νόημα είναι μη σκάσω 50 ευρώ για μια μπούρδα και μισή. Γιατί εδώ πέρα κάποιοι (πληρωμένοι ίσως) μας λένε για επανάσταση στα mmo. Που σημαίνει εθισμός τύπου wow, δηλαδή κόβουμε βραδινές εξόδους, σ/κ κα... Ε μη μας κοροϊδεύουν. Και στο κάτω είναι ερωτήσεις που ενδιαφέρουν οποιονδήποτε ασχολείται με mmo. Ειδικά το raid content, τα quests και οι κλάσεις. Στο siteακι δεν έγραφε τιποτα για raids. Δε βαριέσαι άλλωστε ποιος αγοράζει mmo για να κάνει raids. Επίσης υπάρχει κάτι που λέγεται lore. Για να μπεις στο lore πρέπει να κάνεις κάποιες quests. Αυτό άρχισαν να το καταλαβαίνουν από το LK στο wow (να μην questaρεις απλά για να levelάρεις). Υπήρχαν λοιπόν παίχτες που μπορεί να αργούσαν στο leveling γιατί γούσταραν να απομυζήσουν την κάθε περιοχή, να δουν το lore. Τώρα θα κάνεις quests ανάλογα με τα κέφια του GM
A7X. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Το νόημα είναι μη σκάσω 50 ευρώ για μια μπούρδα και μισή. Γιατί εδώ πέρα κάποιοι (πληρωμένοι ίσως) μας λένε για επανάσταση στα mmo. Που σημαίνει εθισμός τύπου wow, δηλαδή κόβουμε βραδινές εξόδους, σ/κ κα... Ε μη μας κοροϊδεύουν. Και στο κάτω είναι ερωτήσεις που ενδιαφέρουν οποιονδήποτε ασχολείται με mmo. Ειδικά το raid content, τα quests και οι κλάσεις. Στο siteακι δεν έγραφε τιποτα για raids. Δε βαριέσαι άλλωστε ποιος αγοράζει mmo για να κάνει raids. Επίσης υπάρχει κάτι που λέγεται lore. Για να μπεις στο lore πρέπει να κάνεις κάποιες quests. Αυτό άρχισαν να το καταλαβαίνουν από το LK στο wow (να μην questaρεις απλά για να levelάρεις). Υπήρχαν λοιπόν παίχτες που μπορεί να αργούσαν στο leveling γιατί γούσταραν να απομυζήσουν την κάθε περιοχή, να δουν το lore. Τώρα θα κάνεις quests ανάλογα με τα κέφια του GM Αν είμαι εγώ αυτός ΜΑΚΑΡΙ να με πληρώναν για να το υποστηρίζω χαχαχα. Παράνοια τελείως! χαχαχαχαχαχαχα Μόνο και μόνο που ψάχνεις να βρείς χαρακτηριστικά των ΜΜΟ χρησιμοποιόντας αποκλειστικά ορολογία του WoW Λέει πολλά. Dungeons ας πούμε δεν σου λέει τίποτα! Δυναμικά events για PvE και άλλο τόσα στο sitaki που δεν έλεγε τίποτα. Μπείτε και εδώ για πιο πολλά. Το πρόβλημα είναι ότι κάνεις τις ερωτήσεις χωρίς να ψάχνεις τίποτα μόνο σου και μετά αυτούς που σου απαντάνε τους λές πληρωμένους!
DeViAnT_Puppet Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Καταρχάς φίλε mythos καλό MMO ή επαναστατικό MMO κάθε άλλο παρά «εθισμός τύπου wow, δηλαδή κόβουμε βραδινές εξόδους, σ/κ κα...» σημαίνει, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα εγώ. Το ότι το WoW είναι επιτυχημένο δεν σημαίνει ότι όλα τα ΜΜΟ λειτουργούν το ίδιο ή ότι όλοι πρέπει να κάνουν τα ίδια πράγματα . Raiding με την έννοια του WoW το GW2 δεν θα έχει και γενικότερα το παιχνίδι δεν θα έχει την λογική: ανέβα όσο πιο γρήγορα στο level cap και φάρμαρε gear απο HC για να ξεκινήσεις raiding που είναι το end game και το end game είναι το 80% του παιχνιδιού, όπως στο WoW. Εάν θες οπωσδήποτε κάτι τέτοιο το GW2 μάλλον δεν θα είναι το παιχνίδι σου. Τώρα όταν φτάσεις στο level 80 μπορείς να κάνεις dynamic events σχεδιασμένα για end game (ή να πας στα προηγούμενα υπάρχει sidekick σύστημα που προσαρμόζει το level σου), dungeons (se story mode ή explorable mode που είναι πιο δύσκολο και μπορείς να πάρεις διάφορα paths και loot), World vs World vs World PvP ( που είναι κάτι σαν world pvp αλλά με server εναντίων server), structured pvp (που είναι αρένες και bgs στην ουσία ) φυσικά άλλα πράγματα όπως crafting, exploring κλπ. Το GW2 δεν είναι ένα παιχνίδι που στηρίζεται στο end game, είναι ένα παιχνίδι που στηρίζεται στο όλο adventure του ΜΜΟ.
the_valliant Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 @gchris7 Υπερασπίζομαι ένα παιχνίδι που ΞΕΡΩ ότι θα το λατρέψω (όπως λάτρεψα το 1ο) γιατί μου δίνει αυτά που ζητάω στο φουλ. 'Γκρινιάζεις' για ένα παιχνίδι που ξέρεις ότι θα ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ να το λατρέψεις αν σου έδινε αυτό το κάτι που σ'αρέσει περισσότερο (ΡΚ), γιατί ΟΛΑ τα υπόλοιπα που προσφέρει σ'αρέσουν. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου για το πόσο είναι ή δεν είναι 'καλό' το ΡΚ - είναι απλά κάτι που εμένα δε μ'αρέσει ενώ αρέσει σ'εσένα. Η βασική ερώτηση είναι: "αξίζει να το αγοράσει καποιος;". Νομίζω η απάντηση είναι "ναι", όπως και να το δεις... @Α7Χ: σου έστειλα pm να μου πεις από ποιον 'τα παίρνεις'... θέλω κι εγώ!!! btw. μπορεί να είναι (ένα game) mainstream KAI πρωτοποριακό - το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Συμφωνώ ότι το GW2 θα χαράξει νέους δρόμους, όμως η βάση του (target group) είναι δεδομένο, δοκιμασμένο και ως εκ τούτου εκ του ασφαλούς έχει ένα καλό ... pole position @mythosss: το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα παίκτες (δεν έχει σημασία αν είναι χίλιοι ή 1 μύριο) που παίζουν ΑΚΟΜΑ το πρώτο GW κάτι πρέπει να λέει... Είτε λιώνουν μέσα σε αρένες είτε ασχολούνται με ΡνΕ (ναι, υπάρχει κάτι να κάνεις ακόμα και 'τερματισμένος'), αποδεικνύει ότι η εταιρία δεν σε 'αδειάζει' όταν καπάρεις. Προσωπικά, υπάρχουν ΑΚΟΜΑ dungeons που δεν έχω καταφέρει να τελειώσω... ( Κάποιος ρώτησε και για το Lore... Υπάρχουν δύο είδη quests, τα 'κοινά' και τα campaign. Τα δεύτερα αφορούν στο lore και είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Επιπλέον, κάθε dungeon μπορείς να το 'τρέξεις' σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας. Όσο για το πώς δουλεύει το πάρτυ ενός 50άρη κι ενός 10άρη... υπάρχει σχετικό άρθρο στο site του παιχνιδιού (θεωρώ το λινκ περιττό αφού, προφανώς, κανείς δεν κάνει τον κόπο - ΑΚΟΥΣ Α7Χ???) . Βασικά γίνεται ... υποβάθμιση του 50άρη ώστε να έρθει στα μέτρα του 'μικρού'. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται...
A7X. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Απο την αρένα ΝΕΤ πληρωνομαι. Με πήραν τηλέφωνο πρόσφατα κ μου είπαν "θελουμε να πουλήσει το gw2 στην Ελλάδα όσο τίποτε άλλο. Πάρε 1 εκ.€ και γραφε στα φόρουμ! Έχεις δίκιο μπορεί να είναι ένα παιχνίδι πρώτοπορειακο κ mainstream με την έννοια που δσν είναι mainstream το Eve online. Αλλα όσοι νομίζουν ότι θα έχουμε να κάνουμε ένα wow με καλύτερα γραφικά κ ολίγον απο war κάνουν λάθος. Βγήκε ήδη το rift
At0m0 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 @A7X Εχμ, εγώ απλά είπα ότι, με ξέρεις/ήξερες. Τώρα για "διάσημο" δεν θα με έλεγα, το "αντιπαθητικός" μάλλον μου ταιριάζει περισσότερο. Το σίγουρο είναι ότι εγώ σε ξέρω. Μήπως είσαι εσύ ο διάσημος; Εγω πάντως μόνο safe και mainstream δεν το βλέπω. Όπως όλα τα μεγάλα sites και περιοδικά το θεωρώ τον τίτλο που θα προοδεύσει τα μμο. Εγώ νομίζω ότι το GW2 είναι εντελώς safe και mainstream. Έχει πάρει στοιχεία από παντού, τα σουλούπωσε - η αλήθεια είναι - αρκετά και τα παρουσιάζει μέσα σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό περιτύλιγμα (γραφικά). Εγώ ώς παίχτης του Guild Wars απλά σιχαίνομαι αυτό που έχουν φτιάξει και είμαι πραγματικά τσαντισμένος που το ονόμασαν Guild Wars 2 και όχι "λίγο από όλα super-duper ΜΜΟ 2", αφού απο το Guild Wars έχει κρατήσει το lore και αυτό πετσοκομένο (π.χ. άκου εκεί οι charr φτιάξανε πιστόλια κ.λπ. σε 200 χρόνια, τα τριχότουβλα !!). @..MementoMori.. Τι λείπει από το image του levelling curve που έβαλα παραπάνω; @gchris7 Dont worry, δεν με επηρεάζεις καθόλου και μάλλον θα παίξω GW2. Όχι ρε γμτ !!! Μήπως θέλεις να το ξανασκεφτείς; Έχεις χρόνο μεχρι το 2012-2013 που θα βγεί το GW2 (αστειεύομαι ) ένα concept του τέλειου pvp oriented mmo? == darkfall ... Ακόμα και αυτοί οι δύστυχοι οι developers του Darkfall όταν είδαν τα πρώτα στοιχεία για το πόσοι θα παίξουν το παιχνίδι τους με τα αρχικά specs, ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ότι δεν αξίζει τον κόπο και χρόνο που σπαταλήσανε για να το φτιάξουν. Reality rules (εχμ marketing ήθελα να πώ). @mythosss Και μετά τα 50 τι θα γίνεται; Πάντως δεν κατάλαβα. Όταν έρθει world boss πως ακριβώς θα γίνεται να ισοσκελιστεί το damage του 50άρη με τον 10άρη; α) Max level = 80 (δεν την περνάς την GW τάξη με τίποτα !!) Στο Guild Wars έφτανες στο max level (20) όταν έφτανες στο μισό παιχνίδι ή άν ήσουν πολύ ψείρας ακόμα νωρίτερα. Οπότε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν μετά το max level. Δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνουν στο GW2 αλλά αυτό ήταν ένα χαραρακτηριστικό που μου άρεσε στο guild wars. β)Για το scaling διάβασε (τουλάχιστον) αυτό: GW2 Scaling system (guildwars2guru thread) Γιατί εδώ πέρα κάποιοι (πληρωμένοι ίσως) μας λένε για επανάσταση στα mmo. Εχμ, μήπως είσαι λίγο υπερβολικός ! Αν είμασταν σε κανένα funboy/fungirl site (βλ. guildwars2guru) θα έστεκε η καχυποψία σου, αλλά στο isnomnia ; 'Ελεος!
..MementoMori.. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 @..MementoMori.. Τι λείπει από το image του levelling curve που έβαλα παραπάνω; Λειπει η δυνατοτητα να το ζησω απο πρωτο χερι, και να δω αν για εμενα, αυτα τα 80(?) lvl θα ειναι ευχαριστα σαν gameplay. Τι εννοω? Βαριεμαι αφορητα αν το μονο που εχω να κανω ειναι quests μεχρι να φτασω max lvl για να ειμαι ανταγωνιστικος σε ολα τα υπολοιπα που εχει να προσφερει το παιχνιδι. Θελω ισχυρη οικονομια για να ασχοληθω με το craft καθ'ολη την διαρκεια του lvlup. Θελω την επιλογη να μπαινω στο battleground/warfront/arena και να ευχαριστιεμαι το pvp με ατομα αντιστοιχου lvl με εμενα, ΟΧΙ ομως απλα και μονο για να κανω grind καποια prestige points ωστε να αγορασω gear. Θελω να παιζω καποιο ρολο στον server μου απο την στιγμη που θα ξεκινησω, και οχι να κατσω ενα μηνα παιζοντας κατι που θα μπορουσε να ειναι και single player game μεχρι να μπορεσω να ευχαριστηθω το endgame. Τελος θα ηθελα viable lvlup μεσω και του pvp αν και ξερω οτι αυτο ειναι δυσκολο. Το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτο το παιχνιδι θα το αγορασω και θα του αφιερωσω χρονο, καθως φαινεται να ειναι οσο το δυνατον πιο κοντα σε αυτο που γουσταρω, τουλαχιστον σε σχεση με ο,τι εχει βγει μεχρι τωρα, και ο,τι περιμενουμε να βγει στο αμεσο μελλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα