Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Όταν σ' ένα αντικείμενο σου εμφανίζει +9 Healing +12 Precision, τι σημαίνει η κόκκινη γραμματοσειρά?

Ότι το αντικείμενο που πας να αντικαταστήσεις έχει περισσότερο + precision.

Π.χ. αν έχεις πάνω αντικείμενο +23 Precision και πας να βάλεις ένα +12 Prec, στο κάνει κόκκινο για να σου επισημάνει ότι αυτό που βάζεις έχει μικρότερο. :)

Υ.Γ. Κρίμα που έφτιαξα human, oι Asura απλά δεν υπάρχουν! :lol:

Φτιάξε και Asura τότε. :P

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ότι το αντικείμενο που πας να αντικαταστήσεις έχει περισσότερο + precision.

Π.χ. αν έχεις πάνω αντικείμενο +23 Precision και πας να βάλεις ένα +12 Prec, στο κάνει κόκκινο για να σου επισημάνει ότι αυτό που βάζεις έχει μικρότερο. :)

Φτιάξε και Asura τότε. :P

Ευχαριστώ Ghost. :)

Εάν υπάρξει alt, σίγουρα θα είναι Asura!. Έχουμε καιρό όμως μέχρι να ογδονταρήσει ο Ηuman-Guardian.

Βασικά το ξεκίνησα για να ξεκουραστώ λιγάκι από το EVE, αλλά είναι πολύ ατμοσφαιρικό και με κράτησε.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή σκέφτομαι η σήμερα η μια απο αυτες τις μέρες να το τσιμπήσω και εγώ απο θέμα lag , queue κτλπ λογω οτι ειναι f2p πως παει ?

Δημοσ.

Παιδιά επειδή σκέφτομαι η σήμερα η μια απο αυτες τις μέρες να το τσιμπήσω και εγώ απο θέμα lag , queue κτλπ λογω οτι ειναι f2p πως παει ?

απλά αγόρασε το

δεν εχει lag

queue μόνο στο WvWvW αλλά οι χρόνοι

ειναι αξιοπρεπείς

Δημοσ.

Παίζουμε παιδιά στο underworld για όποιον θέλει να μπει στο guild μας. Είναι ενεργό από το 2006 και περιμένουμε να το φέρουμε ξανά στα προηγούμενα του μεγαλεία :)

To guild είναι οι Power of Greece και για όποιον θέλει να μπει ας μου κάνει ένα pm.

Δημοσ.

Same goes και για τους Oneironaut στον Gandarra

Πλεον αποκτησαμε και το commander ετσι ωστε να διοργανωνουμε 2 φορες την εβδομαδα WvW events

Πληροφοριες για εμας θα βρειτε στο www.Oneironaut.gr

Δημοσ.

Καλησπέρα

Αν θα μπορούσε κάποιος να μου το αγοράσει επειδή ζω σε χωριό και δεν έχει τέτοια μαγαζιά εδώ πέρα!!Και η μεταφορική δεν έρχεται εδώ. Οποίος έχει την δυνατότητα ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα (πμ)

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα

Αν θα μπορούσε κάποιος να μου το αγοράσει επειδή ζω σε χωριό και δεν έχει τέτοια μαγαζιά εδώ πέρα!!Και η μεταφορική δεν έρχεται εδώ. Οποίος έχει την δυνατότητα ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα (πμ)

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Μπορεις να το αγορασεις online μονο το serial number. Aν εχεις μια χρεωστικη η πιστωτικη καρτα. Η paypal.

Δημοσ.

Τραγικο παιχνιδι.Μετα τη πρωτη βδομαδα δεν εχει να κανεις τπτ.WvW μετα το 10 run το βαριεσαι εκτος εαν γουσταρεις να παιζεις ξυλο χωρις νοημα(παρε καλυτερα ενα fps).Σε μια βδομαδα εισαι full exotic και το spvp ειναι για γελια.

Το game ειναι τελειο μονο για ενα casual παικτη που θελει να μπαινει καθε τοσο για max 1-2 ωρες.Κανενα σοβαρο guild δεν εχει θεση σε αυτο το game.

Ελπιζω να το προσθεσουν και γενικα να αλλαξουν τη φιλοσοφια γιατι απο οτι βλεπω και στο ιντερνετ το gw2 εξελισεται στο μεγαλυτερο αστειο της χρονιας μετα το diablo.

• Like 1
Δημοσ.

Τραγικο παιχνιδι.Μετα τη πρωτη βδομαδα δεν εχει να κανεις τπτ.WvW μετα το 10 run το βαριεσαι εκτος εαν γουσταρεις να παιζεις ξυλο χωρις νοημα(παρε καλυτερα ενα fps).Σε μια βδομαδα εισαι full exotic και το spvp ειναι για γελια.

Το game ειναι τελειο μονο για ενα casual παικτη που θελει να μπαινει καθε τοσο για max 1-2 ωρες.Κανενα σοβαρο guild δεν εχει θεση σε αυτο το game.

Ελπιζω να το προσθεσουν και γενικα να αλλαξουν τη φιλοσοφια γιατι απο οτι βλεπω και στο ιντερνετ το gw2 εξελισεται στο μεγαλυτερο αστειο της χρονιας μετα το diablo.

Indeed

Για αυτο οι περισσοτερες ομαδες οργανωνονται για το GW2 ως esport με τελευταια προσθηκη το Curse Gaming network..

Whatever

Δημοσ.

Ναι σου λεω... τραγικο

http://www.metacritic.com/game/pc/guild-wars-2

Go back to... you know what ;)

Δημοσ.

Σήμερα είδα στα email μου authentication από τοποθεσία στην κίνα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως καταφέραν και βρήκαν το pass οι κινέζοι και προσπάθησαν να μπουν στο account μου.

Εχω την εντύπωση αυτοί οι server του gw είναι ποιο τρύπιοι και από emmental.

Οσο περνάει ο καιρός τόσο νομίζω συσσωρεύετε αυτή η βασική αδυναμία του παιχνιδιού που είναι ότι το guild wars και ιδίως το Guild και η έννοια που υπήρχε παλιά έχουν πάει περίπατο.

Δεν νοείτε guild wars χωρίς πραγματικά guild war. Όπως έχω ξαναπεί αυτό ηταν και η ψυχή του παιχνιδιού. Αν ήταν θα έπρεπε να το μετονομάσουν σε server wars

Δημοσ.

Συμφωνώ. Πρέπει να βάλουν μία νέα μορφή τουρνουά που οι ομάδες θα είναι απαραίτητα από τα guilds μόνο με το παγκόσμιο ladder που είχε και στο 1. Τουλάχιστον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...