Atallos1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Eχει δοκιμάσει κανείς να βάλει στο weapon το sigil με +5% critical chance? To έβαλα και στα στατιστικά δέν άλλαξε τίποτα, δουλευει απλά δεν το δείχνει ή να το αλλάξω ? Δεν φαινεται στα stats σου Ενα tip Τα sigils που βαζετε στα οπλα δεν ισχυουν για ολα τα skills Αν πχ φορατε 2 daggers , τα sigils του πρωτου οπλου κανουν apply στα 3 πρωτα skills , ενω το sigil του δευτερου κανουν apply στα 2 υπολοιπα
SlackulatoR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Τα crit sigils λειτουργούν για όλα τα skills ανεξαρτήτως main hand / off hand. Το force όμως π.χ που δίνει +5% dmg λειτουργεί όπως λες.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Κοινώς κάτι που δίνει + στα stats παίζει ανεξαρτήτως χεριού, κάτι που δίνει + στο όπλο σε ability (damage/fire/ice κλπ) είναι για το χέρι που βρίσκεται το όπλο.
Atallos1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Τα crit sigils λειτουργούν για όλα τα skills ανεξαρτήτως main hand / off hand. Το force όμως π.χ που δίνει +5% dmg λειτουργεί όπως λες. Εισαι σιγουρος για αυτο? Ειχα την εντυπωση οτι ακομα και τα crit sigils λειτουργουν ετσι
SlackulatoR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, το έχω δοκιμάσει.Το γράφει και εδώ βέβαια: http://wiki.guildwars2.com/wiki/Sigils#Notes
Rush13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δηλαδή εγώ που το έχω σε staff δηλαδή 2hand λειτουργεί για ολα
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά το pvp έχει πολύ φάση!!Βέβαια ακόμα δεν βρήκαμε πως να μας βάζει μαζί,αν και πάμε σαν party εκεί. Και πολύ ωραίο το training που σου έχει στην αρχή για εισαγωγή. (btw γιατί δεν έχει γίνει sticky στο φόρουμ ετουτο δω το ιερό thread ; Ας βγει το D3(δεν είναι mmo),μην πω το w0w και να μπει στην θέση του,πλέον είναι ο άρχοντας τον MMO , ελπίζω ο admin να μην αγαπάει w0w το βλέπω το ban)
zeniath Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά εντάξει, έχει ακόμα πολύ δρόμο το παιχνίδι και ήδη έχει αρχίσει και με κάνει να βαριέμαι... Just saying...
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά εντάξει, έχει ακόμα πολύ δρόμο το παιχνίδι και ήδη έχει αρχίσει και με κάνει να βαριέμαι... Just saying... BAN him! λιθοβολισμός είναι η ελάχιστη ποινή νομίζω..Περίμενε κάποιος fan να πάρει την απόφαση/κατάσταση στα χέρια του.. (πλάκα κάνω έτσι,μην παρεξηγηθούμε)
DrXavier Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Σίγουρα θα παίξεις και ακόμα και στο low τα γραφικά του είναι φανταστικά. Οπότε μην ανησυχείς. Στο PvE κομματι του παιχνιδιου θα εισαι κομπλε. Τωρα στο WvW οταν εχει πολυ κοσμο θα τρως σκαλωμα ! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας..λεω να το παρω το παιχνιδι , ελπιζω πως δεν θα εχω προβληματα.Απο εσας που παιζετε το παιχνιδι πως ειναι μεχρι τωρα;
vampirion Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας..λεω να το παρω το παιχνιδι , ελπιζω πως δεν θα εχω προβληματα.Απο εσας που παιζετε το παιχνιδι πως ειναι μεχρι τωρα; επικο
LuxJaja Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας..λεω να το παρω το παιχνιδι , ελπιζω πως δεν θα εχω προβληματα.Απο εσας που παιζετε το παιχνιδι πως ειναι μεχρι τωρα; Το παιχνίδι είναι τόσο μα τόσο χάλια και βαρετό που με τον main έχω κλείσει 125 ώρες και 250 με όλους. Χάλια λέμε
Prospector8 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 ^Καλα οταν το πας 80,τι πραγματα εχεις να κανεις για να σε κρατησει στο game,εκτος του pvp?? Yes,το παιχνιδι τα σπαει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα