Xorxhs! Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 το να ψοφήσεις και να περπατάς το θεωρέις death penalty ; εγώ θα μπορούσα να πώ ότι death penalty είναι ας πούμε το armor σου που καταστρέφεται και θέλει repair τί λές ; το να περπατάς χαρακτηρίζει το game casual ή hardcore ; έλα ας σοβαρευτούμε οσο gia death penalty θα ηθελα οταν πεθαινεις απο ιδιο lvl παικτη να υπαρχει μια πιθανοτητα 1% π.χ. ισως και μικροτερη να σου γινει drop ενα item που φορας. Θα αποκτουσε σοβαρο νοημα το pvp !
..MementoMori.. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 hmm thanks για τις απαντησεις...ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος 1) Mop 2) Torchlight 2 3)GW 2 4) Ξεπεσμός στο browser game που λεγεται Diablo 3 AH Αμα σε ενδιαφερει το PvE και μονο αυτο, τοτε καλυτερα να παιξεις MoP. Αντικειμενικα, στο PvE κομματι τους υπερισχυει για μια μεγαλη μεριδα gamers που κακα τα ψεματα μεγαλωσαν με WoW και WoW-clones. Το PvE κομματι του GW2 θα σου ξενισει πολυ στα 80. Οχι οτι δεν εχει στοχους, αλλα ειναι πολυ διαφορετικοι απο αυτους που εχεις συνηθισει. Για το PvP δεν χωραει συζητηση, ειναι οτι πιο fun υπαρχει σε τετοιου ειδους MMO κατα την γνωμη μου. Δεν ειναι τυχαιο που υπαρχουν ατομα που ασχολουνται μονο με PvP απο την μερα που ανοιξε. οσο gia death penalty θα ηθελα οταν πεθαινεις απο ιδιο lvl παικτη να υπαρχει μια πιθανοτητα 1% π.χ. ισως και μικροτερη να σου γινει drop ενα item που φορας. Θα αποκτουσε σοβαρο νοημα το pvp ! Περιμενε για το Darkfall 2. Εχω αδικαιολογητες ελπιδες για αυτο το παιχνιδι.
gaspazet Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα Θα ηθελα να ξερω , αν καποιος απο εσας εχει παρομοιο laptop και ξερει με σιγουρια οτι μπορει να τρεξει(να μπορεις να παιξεις ομαλα)εστω και στα lowest settings το Guild Wars 2. Sony Vaio Dual core T4300 @ 2.1 4Gb Ram Ati mobility HD 4750 512mb Ευχαριστω πολυ
Constant1ne Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Εμενα λογικο μου φαινεται. Οταν υπαρχουν τοσα ατομα να τις παιζουν, αμα οποιος ψοφαγε εμφανιζοταν εκει διπλα, δεν θα τελειωνε ποτε καμια μαχη. Αυτα τα 1-2 λεπτα που κανεις για να φτασεις στην καθε μαχη ειναι που καθοριζουν το αποτελεσμα. Καλως ή κακως ετσι επρεπε να ειναι και ετσι ειναι. Ακριβώς. Τι νόημα θα είχε αν έκανες respawn δίπλα στη μάχη;
zeniath Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ντάξει μου φαίνεται τα θέλουμε όλα. Από την μία μου αρέσει το ότι δεν χρειάζεται να ψάχνω για 1 ώρα για Healer & Tank αλλά από την άλλη με χαλάει που δεν έχει καθορισμένα class, αλλά δε με χαλάει που βρίσκεις group σε 5-10 λεπτά και δεν υπάρχουν επιλογές του στυλ "θέλω warrior όχι guardian" Από την μια γουστάρω που στο wvw γίνεται πανικός και δεν σταματάει ποτέ και όταν σκοτώνω τους εχθρούς μέχρι να έρθουν τους έχω πάρει το keep αλλά με χαλάει όταν ψοφάω εγώ να πρέπει να περπατάω όλο το map μέχρι να ξανασυναντήσω τους άλλους Από την μία με χαλάει που όταν σκοτώνω κόσμο δεν τους πέφτουν items αλλά αν μου έπεφτε εμένα το exotic super rare legenday που έχω θα έβριζα θεούς και δαίμονες. Από την μία γουστάρω που δεν έχει quest givers "πήγαινε μάζεψε και έλα πίσω" και μπορώ να κάνω το leveling εντελώς ελεύθερα αλλά από την άλλη με χαλάει που δεν έχει quest givers να μου λένε "θας πας εκεί, θα κάνεις αυτό, μετά αυτό και μετά αυτό" γιατί το τραβάει ο οργανισμός μου να μου λένε τι να κάνω. Με χαλάει που το loot out of dungeon δεν είναι τόσο καλό, αλλά γουστάρω το ότι δεν χρειάζεται να είσαι party με κάποιον να για πάρετε και οι 2 loot & xp από ένα mob που και οι 2 βαράτε. Από την μία με χαλάει που είναι εύκολα τα world bosses (dragons and such) και δεν έχουν και τρελό loot, αλλά από την άλλη γουστάρω το ότι δε χρειάζεται να κάτσουμε να διοργανώσουμε raid για να το κατεβάσουμε και όλοι μπορούν να βοηθήσουν και να lootάρουν χωρίς καν να είναι πάρτυ/raid Με χαλάει που μπορώ να βγάλω σχετικά εύκολα καλά items χωρίς grind πολύ, αλλά με χαλάει και ότι για να βγάλω legendary πρέπει να αφήσω τα κόκαλά μου στο keyboard. και όλα αυτά συνοψίζονται στο ότι: Γουστάρω που είναι εύκολο το παιχνίδι, και με χαλάει που δεν είναι δύσκολο. Gamers, ποτέ δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα. Όλοι λένε για το WoW, θυμάστε όταν παίζατε WoW τι βρισίδια ρίχνατε; Ούτε το WoW έκανε σε κανέναν γιατί είναι στην φύση του gamer να θέλει και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο. Το παιχνίδι είναι για casual και είναι και για hardcore ανάλογα τους στόχους που θα επιλέξεις όμως. 7
Constant1ne Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/104j7o/you_are_all_destroying_the_mmo_genre_and_you_dont/ Κάπως έτσι.
Rush13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Συμφωνώ σε αρκετά με τον Zeniath στο περισσότερο κομμάτι Το πρόβλημα ειναι οτι οι περισσότεροι προσπαθούν να παίξουν το παιχνίδι οπως επαιζαν το wow π.χ . και εκει ξενερώνουν Το παιχνίδι ειναι πολύ casual friendly και το μονο αληθινό hardcore κομμάτι του ειναι τα tournaments Όπως εμπαινες να παιξεις lol ή Dota κάπως ετσι θα παίξεις και αυτό, δέν ειναι σαν το WoW που θα έλιωνες Παρ'ολα αυτά έχει 3-4 σημαντικά προβλήματα : - Πολύ Lag στο WvWvW - Aργεί να φορτώσει υπερβολικά τους αντιπάλους με αποτέλεσμα να μην βλέπεις κανέναν και να σε σκοτώνουν απο το πουθενά - Νομίζω εχει καποια θέματα με το οριο παιχτών στους χάρτες στο WvWvW, μπαινω π.χ σε ενα borderlands μου βγάζει queue που σημαινει οτι ειναι full και μόλις μπαίνω ειμαστε 15 άτομα και οι αντίπαλοι 50 - Και καποια θεματάκια balance των Professions Στο θέμα dungeon ξεχάστε οτι ξέρατε , τα dungeon ειναι σχεδιασμένα έτσι ωστε ευκολα η δυσκολα να τα βγάζουν όλοι Κάθε dungeon ακόμα και στο explorable έχει διαφορετικά μονοπάτια και κάποια ειναι υπερβολικά δύσκολα, οποτε το easy mode δέν ισχυει... Π.Χ στο Citadel of Fire ολοι farmaroun το δευτερο path που ειναι γελοίο...Το 4ο όμως σύμφωνα με ομολογίες απλά δέν βγαινει που να χτυπιέσε Στο θέμα ποδαράτο στο WvWvW για μένα θα έπρεπε να βάλουν μονο WvWvW mounts με maximum 35% speed όσο δηλαδή και τα speed buffs των Professions Τέλος θέλει καποιο tuning στα item stats παράδειγμα τα Invader item απο WvWvW ειναι υπερβολικά δύσκολα να τα πάρεις και ειναι ψιλο χάλι μαυρο,,,
zeniath Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Lag η αλήθεια είναι πως δεν έχω συναντήσει στο WvWvW και τα loading έφτιαξαν πολύ όταν μετέφερα το game στον γρήγορο HDD μου (πριν το είχα ξεχασμένο στον HDD-Αποθήκη)
aliakas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 αυτή τη στιγμή το game είναι ακριβώς όπως το παρουσιάζει ο @Kom δυστυχώς. θα μπορούσα να συγχωρήσω τα λάθει στο pve κομμάτι λόγω των εξαιρετικών γραφικών και των πολύ καλων τοποθεσιών που έχει το game (ειδικά στην human area) αλλά στο pvp wvwvw τι να πρώτο πεις το lag,δεν βλέπεις ποιος σε σκοτώνει το queue,1 ώρα πόρτα και βάλε το zerg fest,όλοι μαζί ντου στρατηγική 0 το unbalance 20vs50 τι να λέμε τώρα ωστόσο υπάρχει μια ελπίδα για το μέλλον να το στρώσουν το game και αφού είναι και sub free εδώ θα είμαστε να το ξανά δούμε @Zeniath ίδιο pc έχουμε (έχω καλύτερη gpu ati 7950) δεν μπορεί να μην κατάλαβες ότι οι χρονοι φορτωσεις του game είναι επιεικώς απαράδεκτοι
Constant1ne Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλιστα ας το γράψω κιόλας για να φαίνεται. Ένα εξαιρετικό άρθρο που με καλύπτει σε πολλούς τομείς. "God save me from some aspects of the MMO community. You people are impossible. You have ruined a ton of AAA games in the last few years - you DEMAND treadmill gated endgame, beat it in a month, and then whine and abandon a game for not having enough content (you all know exactly the games I am talking about). Now a game has to literally FORCE you to stop doing the same mindless activity over and over and actually do different things to enjoy endgame, and you all bitch and whine because you can't grind yourself to boredom in a month like you have done with every other MMO. You are destroying the viability of MMOs by being entitled impatient kids who can't make fun for yourself, you have to have a game hand it all to you on a silver platter and whine and bitch if you don't get it fast enough, or complain because you have to work hard to get something you want because they won't let you run the easiest dungeon over and over or run the same dynamic event over and over. Fuck everyone whining about this. You all keep acting like this, you realize NO MMO WILL EVER SATISFY YOU. You will buy a new MMO, play it for a month - bitch and whine - and then abandon it and the company will lose money. What will happen in 5-10 years? Nobody will be making MMOs anymore, because they will simply not be profitable. Maybe the problem isn't the MMO, maybe the problem is you. Maybe you need to examine the way you approach an MMO - many of you will spend hours playing a FPS with no progression because it is fun - and then you whine because spvp has no progression and say so "what incentive do I have to do spvp if I don't get better gear?" (Actual statement I have heard). Many of you will spend hours exploring the world in Skryim, doing tons of side-quests, and yet whine and complain because all there is to do in GW2 is explore the world and run dungeons and do events. That is like rushing to finish the storyline quests in Skyrim and then complaining that the game has almost no content. Why can't we as an MMO community take the attitude we bring to FPS games, RPG games, and apply it to an MMO? Too many damn players feel like the only thing that motivates them in an MMO is the "carrot" of gear always being held out in front of them (and don't know what to do with themselves without it) - and you are destroying the genre. You need to fix that shit before you destroy the genre that we love. We take the attitude of playing games for FUN in almost every other genre, so why can't we do it for MMOs too?" http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/104j7o/you_are_all_destroying_the_mmo_genre_and_you_dont/ 3
A7X. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω χειρότερο PC και από τους δύο μάλλον και δεν έχω ΠΟΤΕ lag στο WvWvW και σπάνια έχω πρόβλημα με το viewing distance. Συμφωνώ με τα 1000 με το κείμενο απο πάνω. Εγώ το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι το no holy trinity στο Spvp δεν αποδίδει τόσο καλα (προσωπικά) όσο το GVG στο GW1... αλλά ακόμη παίζω και το γουστάρω αρκετά...
zeniath Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Θέλει γρήγορο HDD παίδες το παιχνίδι, αν έχετε μούφα δεν έχει σημασία οι loading times με την GPU
aliakas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 @Zeniath ίδιο pc έχουμε (έχω καλύτερη gpu ati 7950)δεν μπορεί να μην κατάλαβες ότι οι χρονοι φορτωσεις του game είναι επιεικώς απαράδεκτοι δεν έχει σημασία οι loading times με την GPU αυτό κατάλαβες ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Εσύ εννοείς loading time ή drawing distance/time ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα