Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

λεει τιποτα ρε παιδια ή και αυτο μια φουσκα σαν ολα τα αλλα? Ποια η αισθηση σας αν εξαιρεσετε τον αρχικο ενθουσιασμο?

Full support MMO χωρίς sub εμένα μου φτάνει πάντως, σε αντίθεση με τα άλλα ΜΜΟ αυτό τουλάχιστον και πατάτα να αποδειχθεί δεν θα το παρατήσω γιατί δεν έχει sub. Για την ώρα πάντως καλά πάει, έχει κάποια θεματάκια αλλά θα φτιάξουν που θα πάει...

Δημοσ.

λεει τιποτα ρε παιδια ή και αυτο μια φουσκα σαν ολα τα αλλα? Ποια η αισθηση σας αν εξαιρεσετε τον αρχικο ενθουσιασμο?

Τα λεφτά του τα αξίζει με το παραπάνω, εφόσον δεν έχει συνδρομή. Αν ψάχνεις raiding και gear grind στα δεδομένα του WoW δεν αξίζει. Αν ψάχνεις κάτι ευχάριστο να περνάς την ώρας σου και να παίζεις pvp, για μένα είναι το καλύτερο που έχω παίξει. Εγώ ακόμα leveling κάνω και δε βιάζομαι καθόλου.

Δημοσ.

ειναι καλυτερο απ οτι περιμενα

και ειναι και αρκετα δυσκολο...

αυτα απο εμενα

Δημοσ.

εγώ περίμενα πολλά παραπάνω,δυστυχώς απαγοητεύτηκα

σιγά το δύσκολο παιχνίδι , μόνο τα dungeons πλέον είναι δύσκολα αν πας ξεβράκωτος - 80lvl σε 1 εβδομάδα και φόρεσα full flame legion armor & weapons ( GS & 2x one handed axes ) σε 3 μέρες

το game είναι casual τελειώς και πολύ εύκολο,για κάποιον που θέλει να "καεί" και ψάχνει reward system ας κοιτάξει κάτι άλλο

το WvW απαράδεκτο , να περιμένεις queue 1ω35λ για να μπεις και να μη μπορείς να παίξεις από το lag - άσε την ξενέρα αν ψοφήσεις που πρέπει να πας πάλι στην αρχή και μετά άντε ξανά καλά μου ποδαράκια να φτάσεις στα battles - δεν μπούσαν να βάλουν waypoints σε περισσότερα σημεία ;

το trading post ; καλύτερα μη μιλήσω,υπάρχουν 10000 videos για το πόσο άκυρο είναι

αν με ρωτήσεις τί κάνω τώρα ; παίζω torchlight 2 και περιμένω να μπουν τα φιλαράκια για sPvP

@ είχα βάλει προχθές το account στις αγγελίες γιατί ξενέρωσα πραγματικά αλλά έκλεισα την αγγελία γιατί θα ασχοληθεί ο αδερφός μου

@ τελικά όλη αυτή η αναμονή από το 1 μέχρι την κυκλοφορία του 2 άξιζε ;

• Like 1
Δημοσ.

εγώ περίμενα πολλά παραπάνω,δυστυχώς απαγοητεύτηκα

σιγά το δύσκολο παιχνίδι , μόνο τα dungeons πλέον είναι δύσκολα αν πας ξεβράκωτος - 80lvl σε 1 εβδομάδα και φόρεσα full flame legion armor & weapons ( GS & 2x one handed axes ) σε 3 μέρες

πλάκα κάνεις έτσι? έκανες 60 φορές και βάλε το Citadel of flame σε 3 μέρες? ... ή μας δουλευεις η ξέχασες να κοιμηθείς

Δημοσ.

δεν κάνω πλάκα και δεν ξέχασα να κοιμηθώ - απλά κάναμε το run σε 16 λεπτά μέσα με την δεύτερη επιλογή

Δημοσ.

δεν κάνω πλάκα και δεν ξέχασα να κοιμηθώ - απλά κάναμε το run σε 16 λεπτά μέσα με την δεύτερη επιλογή

ναι ρε ξέρω αλλα σε 3 μέρες? το εκαψες....!!!

Δημοσ.

Από τη μία εύκολο και casual, από την άλλη μας χαλάει που έχει τρέξιμο το WvW και επιπτώσεις το αν ψοφήσεις. E ξέρεις αυτό είναι το death penalty και υπάρχει λόγος που δεν υπάρχουν waypoints. Και ναι όπως είπαμε δεν είναι για κάποιον που θέλει να καεί βιαστικά και να κυνηγάει items. Τα dungeon πάντως σαδιστικά δύσκολα μου φάνηκαν, όχι εύκολα.

Δημοσ.

το να ψοφήσεις και να περπατάς το θεωρέις death penalty ; εγώ θα μπορούσα να πώ ότι death penalty είναι ας πούμε το armor σου που καταστρέφεται και θέλει repair τί λές ;

το να περπατάς χαρακτηρίζει το game casual ή hardcore ; έλα ας σοβαρευτούμε

Δημοσ.

hmm thanks για τις απαντησεις...ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος

1) Mop

2) Torchlight 2

3)GW 2

4) Ξεπεσμός στο browser game που λεγεται Diablo 3 AH

Δημοσ.

το να ψοφήσεις και να περπατάς το θεωρέις death penalty ; εγώ θα μπορούσα να πώ ότι death penalty είναι ας πούμε το armor σου που καταστρέφεται και θέλει repair τί λές ;

το να περπατάς χαρακτηρίζει το game casual ή hardcore ; έλα ας σοβαρευτούμε

Εμενα λογικο μου φαινεται.

Οταν υπαρχουν τοσα ατομα να τις παιζουν, αμα οποιος ψοφαγε εμφανιζοταν εκει διπλα, δεν θα τελειωνε ποτε καμια μαχη.

Αυτα τα 1-2 λεπτα που κανεις για να φτασεις στην καθε μαχη ειναι που καθοριζουν το αποτελεσμα.

Καλως ή κακως ετσι επρεπε να ειναι και ετσι ειναι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...