UpToDate_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί δε βγάζεις μία κύπρου gift card να κάνεις τη δουλειά σου; Με βοηθησε ενας φιλος με paypal!!! Τωρα περιμενω να φτιαξω το χρεπι και ξεκιναω....... Αυτο με την gift card θα το κοιταξω .. Guys αν το κατεβασω κ το ενεργοποιησω τωρα.. και σε κανα 2 βδομαδες που θα κανω το φορματ το κανω install απο cd φιλου .. δε θα εχω κανα θεμα ετσι; κανονικα θα τρεξει χωρις να ζηταει keys; Παει καιρος με τα online..
Atallos1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Θεός. Απ' ότι διάβασα η προσφορά με τον κωδικό τελείωνε στις 10 Σεπτεμβρίου αλλά πήρε παράταση μία βδομάδα οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε. Με το δεκάρικο που μου έσωσες θα σε κέρναγα σουβλάκια! Στειλτα πακετακι αδερφε δεν χαλιεμαι 1
Cratus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν, δεν άντεξα και το τσίμπισα και εγώ να'σαι καλά Άταλε και το voucher σου. Το θέμα είναι όμως τώρα, τι σέρβερ να μπω. Underworld που λένε τον βλέπω Medium και δεν ψήνομαι γιατί τόσα χρόνια κατάλαβα ότι καλύτερα να έχεις τα προβλήματα που έχει ένας σέρβερ με πολύ κόσμο παρά τα προβλήματα ενός "άδειου" σέρβερ. Desolation μου φαίνεται θα μπω, εκεί δεν έχετε το guild σας;
Atallos1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν, δεν άντεξα και το τσίμπισα και εγώ να'σαι καλά Άταλε και το voucher σου. Το θέμα είναι όμως τώρα, τι σέρβερ να μπω. Underworld που λένε τον βλέπω Medium και δεν ψήνομαι γιατί τόσα χρόνια κατάλαβα ότι καλύτερα να έχεις τα προβλήματα που έχει ένας σέρβερ με πολύ κόσμο παρά τα προβλήματα ενός "άδειου" σέρβερ. Desolation μου φαίνεται θα μπω, εκεί δεν έχετε το guild σας; Δεν ειναι αδειος ενας medium server , μα καθολου αδειος Ως Oneironaut παιζουμε Gandarra Την λιστα με τα guilds την εγραψα στη προηγουμενη σελιδα
Cratus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Με θέλετε? Είχα κάνει πριν κανα 2μηνο apply αλλά ξέχασα να απαντήσω (Zeniath btw μου έριξαν ban μέχρι τις 20/9 στο Insomnia ενώ ήμουν διακοπές και ακόμα να μάθω το γιατί...)
SlackulatoR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Πέφτοντας από ύψωμα...θα σας συμβεί αρκετές φορές
kamui Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Πέφτοντας από ύψωμα...θα σας συμβεί αρκετές φορές ουυ καλά να 'σαι. Με thief death blossom πάνω από τον εχθρό και μπλουμ στο κενό. 1
uname1t Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 τελικα υπαρχει αξιολογο end game content ? αυτο ειναι που θα κρατησει τους raiders εν τελει, και οχι το lvling , τα graphics , τα animations....
..MementoMori.. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Υπαρχει end game αλλα οχι με την μορφη που το εχουμε συνηθισει απο αλλα mmo. Δεν εχεις grind για να εισαι ανταγωνιστικος σε equipment, αλλα για να εισαι "ομορφος". Παραδειγμα τα legendary weapons, τα οποια δεν εχουν ιδιαιτερη διαφορα με τα "απλα" exotic items, αλλα ειναι πολυ ομορφα και πολυ δυσκολο να τα αποκτησεις. http://www.youtube.com/watch?v=plCpEbV158k Απο εκει και περα εχεις τα sPvP και WvW τα οποια δεν τελειωνουν ποτε.
uname1t Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 δηλαδη μονο pvp? για pve end game content, σε raids αναφερομουν κυριως
kamui Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα είχε από τώρα τέλος μάλλον δεν θα περιμέναμε για expansion.
..MementoMori.. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εχει 8 dungeons τα οποια ειναι αρκετα δυσκολα απ'οτι ακουω. Το θεμα ειναι ομως οτι μπορεις να μπεις μεσα και να τα βγαλεις αμα εχεις υπομονη και skill, χωρις να εχεις το καλυτερο gear. Γενικοτερα το παιχνιδι εχει πολυ πραμα να κανεις, αλλα για διαφορετικους λογους απ'οτι το WoW.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν εχεις grind για να εισαι ανταγωνιστικος σε equipment, αλλα για να εισαι "ομορφος". Παραδειγμα τα legendary weapons, τα οποια δεν εχουν ιδιαιτερη διαφορα με τα "απλα" exotic items, αλλα ειναι πολυ ομορφα και πολυ δυσκολο να τα αποκτησεις Όπως οι πανοπλίες/όπλα του Fissure of Woe στο παλιό ε;
..MementoMori.. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δυστυχως δεν ειχα παιξει καθολου το παλιο, οποτε δεν ξερω. BTW παιζει αρκετο "drama" για το ποιος θα ειναι ο πρωτος που θα κανει craft legendary weapon. Για την ωρα κανεις δεν γνωριζει ακριβως πως ακριβως γινεται ή τουλαχιστον δεν το λεει παραεξω μεχρι να το φτιαξει πρωτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα