Darkpipis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εγω πιο πολυ αν καταλαβατε εστιασα στο συστημα μαχης σε συνδιασμο με clan/ally και τετοια.Αυτα τα siege που λετε ειναι μαχες εναντιον guilds για κατοχη περιοχων/καστρων η κατι τετοιο ? Υ.Γ:Το tera το βρηκα πολυ προχειρο Υ.Γ2 : Το Guild wars 2 μου φενεται καλα δομημενο αλλα φενεται να υστερη και αυτο στο κοματι του pvp..Βεβαια ολα αυτα ειναι προσωπικη αποψη.
Merdock Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Σου δίνει μόνο τα πρώτα βασικά skills. Ξεχνάς τα κοντά 30 skills που ξεκλειδώνεις μέχρι και τα 30 και επίσης τα traits (talent tree). Βασικά καλό θα είναι να το δεις δίπλα σε ένα φίλο σου για να δεις το σύνολο του παιχνιδιού πριν βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα Το παιχνίδι το έχω και είμαι lvl 22 elementalist προς το παρών. Ναι έχεις να ξεκλειδώσεις τα traits και τα skills που μπαίνουν από το 6-0 αλλά ουσιαστικά μέχρι το lvl 10-15,πολύ γρήγορα δηλαδή έχεις ξεκλειδώσει σχεδόν τα μισά σου skills. Βέβαια όπως είναι το παιχνίδι λόγω WvWvW ήταν απαραίτητο αυτό απλά χάνεις λίγο τη μαγεία του άντε να πάω τάδε lvl να ξεκλειδώσω αυτό κτλ. Κατά τ'άλλα όπως είπα προς το παρών μου αρέσει πολύ το παιχνίδι.
Rush13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Αυτα τα siege που λετε ειναι μαχες εναντιον guilds για κατοχη περιοχων/καστρων η κατι τετοιο Eίναι μάχες μεταξύ τριών server για την κατοχή περιοχών κάστρων κτλπ, Εγώ πιστευω οτι άμα θές κάτι σαν το Lineage θα απογητευτείς, δέν έχει καμια σχέση με το L2 Aν θές να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό go on Το παιχνίδι το έχω και είμαι lvl 22 elementalist προς το παρών. Ναι έχεις να ξεκλειδώσεις τα traits και τα skills που μπαίνουν από το 6-0 αλλά ουσιαστικά μέχρι το lvl 10-15,πολύ γρήγορα δηλαδή έχεις ξεκλειδώσει σχεδόν τα μισά σου skills. Βέβαια όπως είναι το παιχνίδι λόγω WvWvW ήταν απαραίτητο αυτό απλά χάνεις λίγο τη μαγεία του άντε να πάω τάδε lvl να ξεκλειδώσω αυτό κτλ. Κατά τ'άλλα όπως είπα προς το παρών μου αρέσει πολύ το παιχνίδι. Εντάξει εσύ έχεις και elementalist που έχει ένα σκασμό skills γιατι αλλάζει απο water σε fire κτλπ...μέχρι να μάθεις να παιζεις με όλα αυτά θα πάς 80,,,φαντάσου και καναν καημένο thief που αλλάζει μονο με όπλα
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 γεια σας. επαιζα κανα 3ωρο, και εκει που ολα ηταν μια χαρα, με 30-60fps με medium-γραφικα, τωρα μου εκανε 2 απανωτα ρεσταρτ την ωρα που παιζω. κανενα μισαωρο διαφορα μεταξυ τους. το pc μου ειναι μια χαρα για να παιξει το παιγνιδι, οποτε δεν ξερω τι προβλημα παιζει. εψαξα λιγο στο internet και μερικοι λενε οτι ειναι θεμα optimization του game και οτι θα το φτιαξουν με patch καποια στιγμη. το προβλημα ειναι οτι τα παιζει ο cpu λενε. κατεβασα και ενα προγραματακι να δω τις θερμοκρασιες, και η gpu ειναι κομπλε, η cpu μου λεει οτι εφτασε 91 βαθμους σε καποια φαση. δεν ειμαι εξπερτ αλλα πρεπει να ειναι πολυ ε; το pc μου ειναι αυτο: asus p5q, μητρ. intel core2duo e8400 (με μια ψυκτρα σαν το κεφαλι μου) ati 5770 hd 1gb (με μια 23'' dell) 560w, τροφοδ. μια που το θυμηθηκα... ας καθαρισω και το κουτι απο τα χνουδια, ποτε δεν ξερεις είναι στο όριο η cpu σου για να δώσει γκάζι στο παιχνίδι και μάλλον δουλεύει στο φουλ για τόση θερμοκρασία..Εκτός και ναι,έχει πολλές σκόνες και φαγωμένη πάστα. δες πως θα είναι μετά από patch,και αν συνεχίσει τότε μάλλον είναι οριακά. Πόση ραμ έχεις; min specs Windows XP Service Pack 2 or better Intel Core 2 Duo 2.0 GHz, Core i3, AMD Athlon 64 X2 or better NVIDIA GeForce 7800, ATI Radeon X1800, Intel HD 3000 or better (256MB of video RAM and shader model 3.0 or better) 2 GB RAM 25 GB available HDD space ίσως αν το έβαζες στο θέμα του GW2 τα παιδιά να σου απαντούσαν πιο σίγουρα.
gchris7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Υπερβολικά overhyped το παιχνιδάκι. Σαν πρώτη εντύπωση δεν με ενθουσίασε καθόλου. Κάτω του μετριου γραφικά και animation για παιχνίδι του 2012. Μάπα σύστημα μάχης. Ειδικά όταν έχεις παίξει παιχνίδια με πραγματικό action combat όπως το Darkfall και το Tera, νιώθεις ότι εχεις πάει 5 χρόνια πίσω. Ώρες, ώρες ειδικά όταν υπάρχει πολύς κόσμος, ούτε που καταλαβαίνεις τι γίνεται. Σπαμαρεις 1-2 κουμπιά μέχρι να πεθάνουν οι κακοί. Τρελή απατεωνιά τα Active events. Έχουν βάλει 3-4 quest σε λούπα σε κάθε περιοχή και σου λένε έχουμε active event system. Loading, loading, loading, Instance, Instance, Instance. Τεσπα, δεν το εχω παίξει και πολυ ακόμα. Θα δείξει.
kamui Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εμένα από την άλλη αν και κάνει loop τα events μου αρέσει. Δεν έχω κάνει πότε party ως τώρα αλλά είμαι συνέχεια παρέα με συμμάχους να πολεμάνε το "κακό" που εμφανίζετε : P
stelpas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Κι ενώ περίμενα το game για να ασχοληθώ με το pvp, εχω κολλήσει με το pve. 11lv ακόμα, οπότε νωρίς για βαθειά κριτική. Αρκετά όμως για να διαπιστώσω πως παίζω κάτι διαφορετικό απο τα.... αλλα. Sent from my iPhone using Insomnia
Carebear Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 είναι στο όριο η cpu σου για να δώσει γκάζι στο παιχνίδι και μάλλον δουλεύει στο φουλ για τόση θερμοκρασία..Εκτός και ναι,έχει πολλές σκόνες και φαγωμένη πάστα. δες πως θα είναι μετά από patch,και αν συνεχίσει τότε μάλλον είναι οριακά. Πόση ραμ έχεις; ίσως αν το έβαζες στο θέμα του GW2 τα παιδιά να σου απαντούσαν πιο σίγουρα. 4 gb ram εχω, ξεχασα να το βαλω αυτο τελικα μαλλον ηταν οι σκονες. τωρα πιανει με το ζορι 48c max ο cpu. και δεν αλλαξα και παστα, βαριομουνα. ευχαριστω παντως
TheBoogieman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 κάποιος να βοηθήσει. ψάχνω να πάρω το παιχνίδι απόψε βράδυ. δεν μπορώ να το βρω πουθενά.. έχετε κατι στο νου σας? και κάτι ακόμα.αν το βρω και το πάρω απόψε,θα μπορέσω να έχω τον κωδικό άμεσα(e-mail πχ) ή θα πρέπει να περιμένω να φτάσει σπίτι μου?
Rush13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 κάποιος να βοηθήσει. ψάχνω να πάρω το παιχνίδι απόψε βράδυ. δεν μπορώ να το βρω πουθενά.. έχετε κατι στο νου σας? και κάτι ακόμα.αν το βρω και το πάρω απόψε,θα μπορέσω να έχω τον κωδικό άμεσα(e-mail πχ) ή θα πρέπει να περιμένω να φτάσει σπίτι μου? Απο κανα web, gnet και λοιπα ιντερνετ καφέ μονο φιλε μου. Ή ηλεκτρονική έκδοση απο το official site 1
TheBoogieman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Απο κανα web, gnet και λοιπα ιντερνετ καφέ μονο φιλε μου. Ή ηλεκτρονική έκδοση απο το official site με digital έκδοση,θα πάρω το serial στο μαιλ μου απόψε?
Cratus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Κι ενώ περίμενα το game για να ασχοληθώ με το pvp, εχω κολλήσει με το pve. 11lv ακόμα, οπότε νωρίς για βαθειά κριτική. Αρκετά όμως για να διαπιστώσω πως παίζω κάτι διαφορετικό απο τα.... αλλα. Sent from my iPhone using Insomnia και αρκετά νωρίς για να διαπιστώσεις ότι τελικά παίζεις κάτι εντελώς ίδιο με τα... άλλα
vfragos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 με digital έκδοση' date='θα πάρω το serial στο μαιλ μου απόψε?[/quote'] Απο το official site που το αγόρασα, μου ήρθε άμμεσα Sent from my iPad using Insomnia
Rush13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 με digital έκδοση,θα πάρω το serial στο μαιλ μου απόψε? Kανονικά ναι. Τώρα το συστημα τους έχει πάρει φωτιά οποτε δέν σου εγγυόμαι τιποτα
stelpas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 και αρκετά νωρίς για να διαπιστώσεις ότι τελικά παίζεις κάτι εντελώς ίδιο με τα... άλλα ...όπως ότι το παιχνίδι ειναι 3 σε 1 ας πούμε; 'Η ότι δεν χρειαζεται να χανεσαι με τα quests και να γεμίζει η οθόνη απο αυτα; Τέλος το φαινόμενο....150 skills στην μπάρα που κάνουν την ίδια δουλειά αλλα σου δίνουν την ψευδαίσθηση πως μπορείς να κανείς τα πάντα, το συναντάς κι εδω; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα