bal89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 https://www.youtube.com/watch?v=XPBDUaHbsjo&feature=g-all-u λιγες ωριτσες ακομα ;ρ
zoocra77 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Βασικά πάει κάπως έτσι: http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw λίγες ωρίτσες ακόμα
bal89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Βασικά πάει κάπως έτσι: http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw λίγες ωρίτσες ακόμα χαχαχα, εντωμεταξυ αμα προσεξεις στα Comments εχει πρωτο στα liked comments την λεξη "gw2"
lizart684 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Αντε ρε μαγκες.. 5 χρονια κ εμειναν ουτε 10 ωρες.. Sent from my iPhone using Insomnia
Rush13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Έχω μερικές απορίες βασικά, άν ξέρει κάποιος ας μου τις λύσει. 1... Το spvp ειναι crosserver ? ή παιζεις μονο με εναντιον ατόμων στον server σου 2... Ισχύει οτι θα μπορείς να παίζεις με φίλους σου απο άλλο server μαζί στα πάντα εκτός απο WvWvW ?
lizart684 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 1. Μονο απο τον ιδιο το spvp 2. Ναι πατας στο party κ τον καλεις η σε καλει στο event που κανει κ xparete μαζι.. Sent from my iPhone using Insomnia
shadow1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 ρε παιδια τι ειναι ολα αυτα τα spvp και wvwvw τι παιζει?μπορει καποιος να βοηθησει ?γιατι αυριο παιζουμε και δε ξερουμε σε ποιον σερβερ να μπουμε?σορρυ αν εχει ξαναειπωθει αλλα πρεπει να παω για υπνο και ειναι λιγο δυσκολο να ψαξω τοσες σελιδες..
Rush13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 ρε παιδια τι ειναι ολα αυτα τα spvp και wvwvw τι παιζει?μπορει καποιος να βοηθησει ?γιατι αυριο παιζουμε και δε ξερουμε σε ποιον σερβερ να μπουμε?σορρυ αν εχει ξαναειπωθει αλλα πρεπει να παω για υπνο και ειναι λιγο δυσκολο να ψαξω τοσες σελιδες.. Άμα θέλετε να μπείτε σε "ελληνικό σέρβερ" τότε underworld Με λίγα λόγια spvp= pvp τύπου battlegrounds 5 vs 5 , 8 vs 8 WvWvW = World vs World vs World , Δηλαδή Server vs Server vs Server , 300+ άτομα στον χάρτη
firmas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχει κανένας άλλος ακόμη πρόβλημα με την αγορά του παιχνιδιού μέσω του official site; Έχω αγοράσει μια prepaid gift card από Τράπεζα Κύπρου από το μεσημέρι, και δεν λέει να γίνει η αγορά! Παίζει κάτι; Μου έχουν πει πως μπορεί η Αnet να μπλόκαρε την κάρτα λόγω του ό,τι την πρώτη φορά που πήγα να το αγοράσω, δεν είχαν μπει τα χρηματα. Αλλά τόσες ώρες μετά, και πάλι τα ίδια...
LRoi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Βλέπω εδώ ότι σε κάποια καταστήματα όπως στο Πλαίσιο π.χ. είναι άμεσα διαθέσιμο με παράδοση σε 24 ώρες. Ξέρει κανείς αν είναι retail ή θα μου έρθει καμία κάρτα με κωδικό και θα τραβάω τα μαλλιά μου?
A7X. Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Βλέπω εδώ ότι σε κάποια καταστήματα όπως στο Πλαίσιο π.χ. είναι άμεσα διαθέσιμο με παράδοση σε 24 ώρες. Ξέρει κανείς αν είναι retail ή θα μου έρθει καμία κάρτα με κωδικό και θα τραβάω τα μαλλιά μου? Εγώ πάντως μόλις έκανα την παραγγελία... ήδωμεν. Λογικά Δευτέρα θα το στήλουν.
LRoi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Ναι, αλλά αν είναι digital download ποιος ο λόγος να μην το πάρεις απευθείας από το official site και να ξεκινήσεις να παίζεις από αύριο κιόλας? edit: κωδικό περιέχει τελικά, συνεπώς βολεύει μόνο όσους δεν έχουν πιστωτική ή χρεωστική.
Atallos1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Τελικα ανοιγουν στις 7 η στις 10? Officially 10 Αλλα ειπαν οτι θα ανοιξουν τους servers ΜΕΧΡΙ και 3 ωρες νωριτερα , οποτε who knows
Cabir Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Εχει κανείς άλλος πρόβλημα με το log in ? 10 λεπτά κατάφερα να μπώ και τώρα μου βγάζει error 42.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα