eliask Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Το καλυτερο θα ήταν να έβρισκες απο κανενα γνωστο και να τα δοκίμαζες .
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Με ασυρματο πιάνω αλλά όχι πολυ καλά>Επιπλέον σκεφτόμουν το θέμα της ακτινοβολίας και γι αυτο σκέφτηκα το powerline! οκ γλυτωνεις την ακτινοβολια απο το δικο σου .εχεις ακομα ολα τα dect σε ακτινα 100 μετρα οπως και ολους τους ρουτερς ολα τα κινητα της πολυκατοικιας και της οικογενειας σου.αυτα για αρχη.το adsl to router σιγουρα δεν θα σου κανει θεμα.
rockwell Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Εχεις δίκιο,έτσι είναι απο παντού δεχόμαστε ακτινοβολία. Καλά σίγουρα με adsl modem/router δεν έχεις θέμα. Λέω να πάρω να δοκιμασω κάποια της Devolo. Σε περίπτωση που δεν παίξουν πάνω κάτω έχω να τα χρησιμοποιήσω κάπυ αλλού. Σας ευχαριστώ πάντως
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 αν εχεις αλλου τοτε οκ.απλα το ειπα μην πανε χαμενα.βεβεα και με το ασυρματο κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει αν θα παιξει απλα ειναι σιγουρα πιο ευκολο να βρεις απο καποιον και να το δοκιμασεις.
Nik.K Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Παντως κατι Airlive που εχω δοκιμασει δουλευαν ρολοι αναμεσα σε 3 οροφους πολυκατοικιας. Βεβαια κοστιζουν και καπου 140ε στην αγορα.
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 εχω σεταρει air live.πιανω ενα πουθ βρισκεται σε ενα computer room Κοντα στα 100 μετρα μακρια μου με 2-3 τοιχους ενδιαμεσα.ο λογος.οτι δεν ειναι 100 mw αλλα ειναι 300 mw/
sculper Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 ξέρει κανείς αν υπάρχει λύση για χώρο με τριφασικό ρεύμα???
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 καποιοι λενε οτι εχουν παιξει με τετοια και σε τριφασικο και αλλοι λενε μεχρι και σε διαφορετικα σπιτια .τωρα τι να σου πω.ο καθενας οτι θελει λεει.διαφορετικα σπιτια με αλλο πινακα αλλα ισως απο τα ιδια καλωδια ενω το τριφασικο μπορει απλα να μην ενωνονται πουθενα οι 2 πριζες αφου ειναι δυο διαφορετικες φασεις.εκει καλυτερα wi fi η καλωδιο.τωρα καποιοι λενε για τα devolo οτι παιζουν τριφασικο http://www.kounoupaki.gr/?p=967 και επισης 08-12-07, 18:05 Λοιπον παιδες. Σαν ηλεκτρολογος που ειμαι εχω να πω τα εξεις! Εχω καταφερει να δουλεψω τετοιο συστημα σε μονοκατοικια και δουλευει τελεια! Το προβλημα ομως ειναι οτι υπαρχουν 2 διαφορετικα ειδη τετοιων μηχανηματων. Το ενα στελνει σημα μεσω της φασης (Κοκκινο ή καφε), και το αλλο στελνει σημα μεσω του ουδεταιρου ( Μπλε ή Μαυρο). Στην πρωτη περιπτωση πρεπει η πριζα που θα ειναι το μοντεμ να εχει την ιδια φαση με την πριζα που θα μπει ο υπολογιστης (σε τριφασικο ρευμα να παιρνουν οι μπριζες απο την ιδια φαση). Στη δευτερη περιπτωση δουλευει και σε μονοφασικο και σε τριφασικο μιας και ο ουδετερος μας ειναι κοινος! ΔΕΝ υπαρχει περιπτοση να δουλεψει σε καμια απο τις 2 μας περιπτωσεις ητε ειναι μονοφασικο ητε ειναι τριφασικο εαν οι 2 πριζες παιρνουν φαση ή ουδετερο απο διαφορετικα ρολογια (μετριτες της ΔΕΗ).
divined Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Επαναφέρω το thread μιας και δεν βρήκα κανένας να έχει ρωτήσει κάτι αντίστοιχο. Εγώ θέλω να μεταφέρω τελείως την γραμμή του τηλεφώνου σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού. Δλδ. να πάρω την έξοδο modem του splitter που βρίσκεται στο κεντρικό hall και να το μεταφέρω μέσω homeplug (ή όπως αλλιώς λέγεται) στο άλλο δωμάτιο όπου θα συνδεθεί στο router. Ένα λεκτικό σχήμα για να καταλάβετε : internet -> homeplug -> router αντί για internet -> router -> homeplug Γίνεται αυτό με την τεχνολογία των homeplug;;;
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 το Home plug μεταφερει ιντερνετ με ethernet οποτε δεν θα μεταφερει τηλεφωνικο σημα οσο ξερω.αν εχεις περισσευουμενα καλωδια πισω απο τον τοιχο η αμα εχεις αλλο πριζακι σε αλλο δωματιο μπορεις να πας το ρουτερ απευθειας εκει και απλα αντι για splitter να βαλεις φιλτρα στα τηλεφωνα και στο ρουτερ τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.