dragonios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ολα μια χαρα πηρα αυτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803169 και δουλεψαν αμεσως εχω κουμπωσει στο ενα το ρουτερ και μοιραζει ιντερνετ κανονικα, το εβαλα σε απλη lan θυρα γιατι στο wan εκανε δικτυο αλλα δεν μου εδινε ιντερνετ. Να αναφερω οτι το ενα ειναι στην πριζα με ταφ και δεν εχει προβλημα.
papahlamidas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Πήρα τα SWEEX και έχω το εξής αστείο πρόβλημα. Όταν δουλεύει κάνει θόρυβο το ηχείο σαν παράσιτα. Με το που φεύγει ένα πακέτο και κάνει blink το λαμπάκι του homeplug ακούγετε ένα χρααατς από τα ηχεία και αυτό συμβαίνει κάθε μερικά δεύτερα...! Το περίεργο είναι ότι αυτό δεν συμβαίνει στο άλλο pc... αλλά μπορεί να φταίει που τα ηχεία είναι 2.1 ενώ τα δικά μου είναι απλά. Ηχεία και homeplug είναι μαζί σε πολύπριζο και στα δύο pc. Εννοήται ότι εάν βάλω το Homeplug σε άλλη πρίζα δεν θα υπάρχει πρόβλημα... αλλά αυτό δεν με βολεύει!
ssatmaniac Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 παιδια με τα ping πως πανε? εχουν πινγ 1ms ( royter -pc) οπως το καλωδιο lan? επισης για να βαλεις πανω απο ενα πρεπει να ειναι ιδιας μαρκας?
zaras27 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Παιδια να ρωτήσω κάτι στην συνδεσμολογία. Από το Speedtouch συνδεω με καλώδιο στο homeplug που ειναι στην μία μπριζα στο Α δωματιο και στην άλλη μπριζα στο σαλόνι συνδεω το homeplug με τον media player ή με τον δορυφορικό δεκτη Σωστά?
jtsc21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 με τα home plugs υπαρχει καθολου απωλεια ταχυτητας?
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 ETHERNET δεν ειναι σιγουρα.απο εκει και περα λογικα θα εξαρτατε απο αποσταση και αυτο κτλ κτλ πολυπριζα Ups
jtsc21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 και κατι αλλο στις διαφορες εταιρειες που στεγαζονται σε μεγαλα κτηρια πως γινετε ολοι οι υπολογιστες ναναι συδεδεμενοι στο νετ και να μην εχουν απωλειες ταχυτητας παρα το γεγονος οτι βρισκονται σε αποσταση μεταξυ τους?σιγουρα δεν εχεουν ασυρματο ουτε home plugs
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ακουει στο ονομα gigabit ethernet .αν και μην λες οτι δεν υπαρχουν απωλειες παντα.εχω δει κατι ωραια
jtsc21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 τι ακριβως ειναι αυτα?κανουν και για χρηση στο σπιτι η οχι?ποσο κοστιζουν?ρωταω γτ δεν τοχω ξανακουσει
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 το home plug και το ασυρματο ειναι πιο πολυ για το σπιτι.στις ετερειες συνηθως παιζει ειτε 100 αρι δικτυο με switch κκτλ κτλ η αν θελουν κατι παραπανω 1000 δικτυο.
vamitrou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Homeplug... Με το θέμα της ασφάλειας τί γίνεται?
aGka8l Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 οταν λες θεμα ασφαλειας τι ενοεις? να χει ο απο κατω σου ενα ιδιο μαραθετι να το συνδεει στη πριζα και να σου παιρνει ιντερνετ?δε νομιζω να γινετε για σπιτι με με αλλο πινακα!αν κανω λαθως ας διωρθοσει καποιος
Pstelios Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Από την πείρα μου, τα Homeplug δυσκολεύονται να παίξουν ακόμα και μέσα στο ίδιο σπίτι σε διαφορετική γραμμή του πίνακα, άρα από ασφάλεια είναι μια χαρά...... άσε που μπορείς να βάλεις encryption......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.