Προς το περιεχόμενο

home plug

Korf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως ότι και να λέμε το καλώδιο παραμένει ακόμη η πιο καλή, η πιο γρήγορη, η πιο φτηνή, η πιο αξιόπιστη...λύση. Να πω και άλλα?

Αν πιάνουν τα χέρια σας και δεν θέλετε να φαίνονται καλώδια βάζετε ένα μικρό ηλεκτολογικό κανάλι γύρω γύρω όπου θέλετε το καλώδιο στο σπίτι. Είναι φτηνό και αν δεν θέλεις να το καρφώσεις απλά το κολάς με stick δύο όψεων. Βάφονται κιόλας με πλαστικό χρώμα.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

spirosta έχεις απόλυτο δίκιο αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δε γίνεται με τίποτα. Έπρεπε να περάσω καλώδιο γύρω από 4 πόρτες και σε 2 σημεία θα έκανε μπαμ από μακριά γιατί είναι σοφίτα. Η wireless ή home plug έπαιζε...

Δημοσ.

το air condition τραβαει πολυ ρευμα για αυτο ισως το προβλημα.κατα τα αλλα το καλωδιο μπορει να περασει και απο καμια μικρη τρυπα.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα.. Σκέφτομαι να βάλω HomePlug μόνο και μόνο για το DreamBox που έχω στο σαλόνι με το ρούτερ να είναι στο γραφείο και δεν μπορώ να απλώσω καλώδιο. Το DreamBox δεν απαιτεί πολύ bandwidth αλλά θέλω σταθερή σύνδεση. Επειδή δεν θέλω να πάω σε πολύ ακριβή λύση βρήκα αυτά στο eshop.gr (PER.803201) SWEEX POWERLINE ETHERNET ADAPTER 85 MBPS TWINPACK http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803201 με 67 ευρώ το σετ.. Πως σας φαίνονται??

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Καλημέρα.. Σκέφτομαι να βάλω HomePlug μόνο και μόνο για το DreamBox που έχω στο σαλόνι με το ρούτερ να είναι στο γραφείο και δεν μπορώ να απλώσω καλώδιο. Το DreamBox δεν απαιτεί πολύ bandwidth αλλά θέλω σταθερή σύνδεση. Επειδή δεν θέλω να πάω σε πολύ ακριβή λύση βρήκα αυτά στο eshop.gr (PER.803201) SWEEX POWERLINE ETHERNET ADAPTER 85 MBPS TWINPACK http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803201 με 67 ευρώ το σετ.. Πως σας φαίνονται??

Να πω οτι πήρα τα συγκεκριμένα και κάνουν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ δουλειά !! Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να βγάλουν το wireless σε ένα σπίτι και να βάλουν 2-3 τέτοια. Εγω τα χρησιμοποιώ σε μεζονέτα και δούλεψαν με την μια. Τα έβαλα στην μπρίζα και χωρίς να κάνω τίποτα άλλο όλα δουλευαν απο μόνα τους.

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι όταν προσπάθησα να βάλω το ένα μαραφέτι σε ένα πολύμπριζο που ήταν επάνω σε ένα πολύμπριζο ασφαλείας. Εκεί είχα αρκετές καθυστερήσεις στα Ping που έκανα. Μόλις το έβαλα κατευθείαν σε μπρίζα όλα δούλεψαν λες και είχα καλώδιο. Να πω επείσης οτι δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα όταν το έβαλα σε ένα κοινό πολύμπριζο.

Το ρεύμα μου είναι τριφασικό γι αυτούς που αναρωτιούνται.

Δημοσ.

τα ασφαλειας πολυπριζα οπως και τα ups κανουν φιλτραρισματα για αυτο υπαρχουν προβληματα και για αυτο λενε οτι καλο ειναι να μην μπουν πανω σε τετοια.να ειναι στην ιδια φαση ολα τα δωματια?ποιοσ ξερει ισως γιατι αλλιως σε διαφορετικη φαση πως θα παιξουν αφου θα ειναι αλλη γραμμη απο τον πινακα?

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω και εγω κατι γιατι προσανατολιζομαι και εγω σε αυτην την λυση.

Μπορω να κουμπωσω τη συσκευη homeplug πανω σε ασυρματο ρουτερ και απο εκει να μοιραζω Internet?

Δλδ συνδεσμολογια καπως ετσι

Modem--->Homeplug1--->diktyo DEH--->Homeplug2--->Ασυρματο Router---->laptop, Wii, Xbox360

Δημοσ.

Πραγματικά φανταστικό το σετάκι για το homeplug.. Και οικονομικό σε σχέση με την αγορά κ τη δουλειά μου κάνω :) Έχω βάλει πάνω το ρούτερ κ μοιράζει στο Dreambox .. Ούτε καλώδια & κανάλια κ όλα χαλαρα :)

Δημοσ.
ολα γινονται γνωσεις και εξοπλισμος να υπαρχει.

εξηγησε λιγο τι εννοεις, χρειαζονται καποιες εξιδεικευμενες ρυθμισεις για να γινει, δωσε μας τα φωτα σου, μηπως κανουμε καμια δουλεια.

Δημοσ.
παιδια να ρωτησω και εγω κατι γιατι προσανατολιζομαι και εγω σε αυτην την λυση.

Μπορω να κουμπωσω τη συσκευη homeplug πανω σε ασυρματο ρουτερ και απο εκει να μοιραζω Internet?

Δλδ συνδεσμολογια καπως ετσι

Modem--->Homeplug1--->diktyo DEH--->Homeplug2--->Ασυρματο Router---->laptop, Wii, Xbox360

ναι γινετε πχ απλα καθε ενα θα εχει και μια ip.το ρουθτερ θα δινει με στο homeplug και αθτο στο allo Home plug και το δευτερο Home plug θα δινει με καλωδιο σε εναν ασυρματο ρουτερ και αυτο ειτε με καλωδιο ειτε ασυρματα στα υπολοιπα

Δημοσ.
ναι γινετε πχ απλα καθε ενα θα εχει και μια ip.το ρουθτερ θα δινει με στο homeplug και αθτο στο allo Home plug και το δευτερο Home plug θα δινει με καλωδιο σε εναν ασυρματο ρουτερ και αυτο ειτε με καλωδιο ειτε ασυρματα στα υπολοιπα

θα πρεπει να ορισω εγω ip η με το dhcp θα ειναι ενταξει, επισης στο δευτερο ρουτερ θα πρεπει να βαλω καποιες ρυθμισεις η οχι?

Δημοσ.

αναλογως τι θα ειναι το δευτερο ρουτερ και ποσο ευκολο θες να το κανεις.αμα ειναι ρουτερ με wan/internet υποδοχη και το συνδεσεις εκει δεν κλεινεις dhcp.αν βαλεις ενα απλο ασυρματο ρουτερ η το συνδεσεις σε ενα router στην υποδοχη lan τοτε ναι τον κλεινεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...