Προς το περιεχόμενο

home plug

Korf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σωστά! Είναι πανάκριβο, δεν είναι σίγουρο οτι θα παίξει, αν παίξει το επιρεάζουν ένα σωρό πράγματα... άστο καλύτερα. Wifi ή καλώδιο.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχουμε καμιά εξέλιξη στα home plug?

Σκέφτομαι να πάρω κάτι 200άρια που βρήκα...

Τι λένε από ταχύτητα? Έχει κανένας τέτοιο δίκτυο στο σπίτι του?

Δημοσ.

Ας πω και τι δουλειά θα κάνουν...

Το ένα θα δώσει internet σε ένα dre@mbox και στο htpc (υπάρχει ήδη switch), το άλλο θα δώσει στο βασικό pc για σερφάρισμα και παχνίδια. Το τρίτο θα πάει στο ρούτερ για να δώσει στα άλλα δύο...

Δημοσ.

Βρε poulinos για την ακτινοβολία ανησυχώ περισσότερο... 3 wifi ανοιχτά μαζί με ασύρματα τηλέφωνα κλπ κλπ... Είπα να ξεφορτώσω λίγο το σπίτι.

Δημοσ.

γενικος για αυθτα με το ρευμα ακουω διαφορα.δεν παιζουν καλα με τριφασικο ουτε με πολυπριζα ασφαλειας,ups και παει λεγοντας.

Δημοσ.

Στο ιδιο διαμερισμα λειτουργει οκ . Σε λινκ 1ο οροφο με 3ο οταν ανοιγει ενα air condition στον 1ο κοβεται η επικοινωνια ¨(

Ολα αυτα με Corinex routers και λινκ στο 1mbps

(PS Υπαρχει προβλημα με πολυπριζα)

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι,μετά από πολύ ψάξιμο στα powerline -homeplug αγόρασα τελικά τα LEVEL ONE PLI-2030 που είναι AV Ethernet Bridge στα 200 Mbps.

Τα έχω δοκιμάσει σε τριφασικό ρεύμα σπιτιού και παίζουν άψογα.

Τα δοκίμασα και σε 4όροφη μεζονέττα με τριφασικό ρεύμα και είναι οκ.

Καλόν είναι για καλύτερη απόδοση να μην μπαίνουν σε μεγάλα πολύμπριζα ειδικά αν είναι σε μεγάλη απόσταση.

Το ιδανικό είναι να μπαίνουν μόνα τους σε πρίζα τοίχου.Αν δεν γίνεται αυτό τότε να μπαίνουν σε ένα διπλό ταφ.

Κάνει και για ονειροκούτια και για οτι άλλο...

Το μόνο αρνητικό...η υψηλή ακόμη τιμή τους!!!

Δεν γνωρίζω άλλα μοντέλα πως συμπεριφέρονται,και φυσικά αν μπορεί κανείς να περάσει καλώδια είναι καλύτερα και σαφώς φθηνώτερα....

Ελπίζω να βοήθησα λίγο!!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ brell, κάτι παρόμοιο θέλω να κάνω κι εγώ και βρήκα αυτά που είναι 200άρια... Και 60-70 αν πιάσουν, ευχαριστημένος είμαι. Έτσι κι αλλιώς το κατεβαστήρι μου είναι κουμπωμένο πάνω στο ρούτερ...

Δημοσ.
Ευχαριστώ brell, κάτι παρόμοιο θέλω να κάνω κι εγώ και βρήκα αυτά που είναι 200άρια... Και 60-70 αν πιάσουν, ευχαριστημένος είμαι. Έτσι κι αλλιώς το κατεβαστήρι μου είναι κουμπωμένο πάνω στο ρούτερ...

Τα έχω ψάξει όλα και με το http://www.skroutz.gr/

Αυτό που αναφέρεις δεν το έχω δοκιμάσει.Οι προδιαγραφές του είναι καλές πάντως.

Εγώ τελικά τα δικά μου τα αγόρασα από εδώ:

http://www.softwarecenter.gr/

Η τιμή τους ήταν 75 ευρώ έκαστον,που την θεωρώ καλή.

Δημοσ.

Λοιπόν, νέα από το μέτωπο...

Τελικά το homeplug είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να φτιάξεις δίκτυο στο σπίτι. Δεν ξέρω γενικότερα τι παίζει, αλλά αυτά που πήρα, δουλέψανε με τη μια χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτα. Απλά τα κούμπωσα στις πρίζες και αυτά κάνανε δίκτυο από μόνα τους. Για την ακρίβεια, μπήκανε 3, ένα στο ρούτερ, ένα στο htpc/dre@mbox και ένα στο pc μου. Χωρίς να κάνω κάτι άλλο, με το που άνοιξα τα pc είχαν ίντερνετ! Δουλεύουν σαν ένα κανονικό switch...

Δημοσ.

Εχω home plug εδω και 7-8 μηνες. Στην αρχη παντα ολα πανε ρολοι (ιδιως την πρωτη βδομαδα πεταγα). Το προβλημα ειναι ανεξηγητα κολιματα οταν μπαινουν σε λειτουργια συγκεκριμενες συσκευες! (σε μενα ενα air condition)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...