Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με debugger

Xatiu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν ξεκινούν τα windows ή και λίγο πιο μετά μου βγάζει το εξής μήνυμα το οποίο δε ξέρω για ποιο λόγο εμφανίζεται:

Τίτλος : Visual Studio Just-In-Time debugger

Κείμενο : an unhandled win32 exception occured in epmworker.exe [3252]

και μετά μου λέει να επιλέξω από μια λίστα τον debugger που θέλω :

New istance of Visual Studio 2005

Πολλές φορές αντί για το epmworker.exe μου βγάζει άλλα προγράμματα ακόμη και το avgcc.exe που είναι από το AVG Internet Security. Σε αυτήν την περίπτωση δεν εκκινεί το antivirus και έτσι κόλλησα και ένα spyware που μου πετάει όλη την ώρα διαφημίσεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπορεί να βοηθήσει στο πρόβλημά μου!

Δημοσ.

Μαλλον καποιο προβλημα πρεπει να εντοπιστηκε στο Μητρωο των windows οποτε κοιταξε το καλυτερα...

Δημοσ.

Αν ασχολήσαι με προγραμματισμό, και το προγραμμα που προκαλεί το πρόβλημα ειναι γραμμένο απο εσένα, κανεις debugging με τον αντιστοιχο debugger.

Αν δεν ασχολήσαι, ο debugger δεν προκειται να σου χρησιμέψει.

οταν "σκαει" το προγραμμα, νομιζω οτι σου βγαζει 2 επιλογές, debug: OK, Cancel, και μετά το ΟΚ επιλεγεις με ποιον debugger.

πάτα cancel για να μη γινει debug, και απλα να τερματισει.

υπάρχουν και 1-2 services/υπηρεσίες ίσως σχετικές, πχ "Machine Debug Manager", και "Visual Studio 2005 Remote Debugger", κανε τις stop, και startup=disabled

-------

το epmworker μαλλον δεν ειναι ιος, κατι για τα κινητά ericsson ειναι, αλλα αφου δεν δουλευουν και αλλα προγραμματα, ειτε εχεις καποιο κρυμένο ιό, ή ζημια στη registry, ή ενας buggy driver. κανε scan με οποιο προγραμμα μπορει να δουλεψει (avg, windows defender, avast), windows update, και αποσυνδεσε αν εχεις καποια συσκευη usb να δεις αν χωρις αυτην επαναλαμβανεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...