mastixas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Λοιπόν παίδες καταφερα και την αποκτησα μετα απο πολυ κόπο. Το συστημα μου ειναι p4 3.00 GHz , 1 gb ram (2x512) dual channel. Αυτή τη στιγμή δεν την εχω βάλει πανω γιατι το psu μου noname 400W δεν λεει να τη σηκωσει. Ομως βρίσκοντας ενα αλλο και με ειδικη τροποποίηση την δοκιμασα την πρωτη μερα. Τωρα χρησιμοποιω την 6800gt και σας αναθετω τις σκεψεις μου πριν εγκαταστησω την ATI ξανα: 1)Το site απο οπου την αγορασα δεν τονιζει την απαιτηση της καρτας σε watt. Ποια η γνωμη σας; Δεν θα επρεπε; Αν την ανοίξεις και διαβασεις το manual θα ειναι αργα...Δεν την δεχονται πισω. 2)Μολις εγκατασταθηκαν οι drivers του συνοδευτικού CD στη συσκευασια , μετα απο την επανεκκινηση τα χρώματα γυρισαν στα 4bit και η αναλυση 640x480 χωρις δυνατοτητα ρυθμισης τους. Ακομη υπηρχε δυσκολια στην σωστη τοποθετηση της εικονας σε σχεση με την οθονη. Το προβλημα λυθηκε μετα απο μια δευτερη επανεκκίνηση χωρις να εχω πειραξει τιποτα. Παραξενο, τι μπορει να εφταιξε; 3)Θελω να επισημανω το ποσο πολυ εκτιμησα την nvidia οσων αφορα την ευκολη εγκατασταση των vga της σε επιπεδο οχι μονο υλικου αλλα και λογισμικου. Η εγκατασταση παιρνει αρκετη ωρα και το ati catalyst control center οχι μονο ηταν αργο στη λειτουργια του αλλα και μια ρυθμιση αν θυμαμαι καλα για 3D preview των αλλαγών δεν λειτουργουσε.Σημειωση:εγκατεστησα και το .net 4)Τελος οι διαφορες απο την παλια μου 6800gt δεν ηταν τρελες.. Και ρωταω τα εξης: Μηπως παιζουν ρόλο τα αμπερ του τροφοτικου στην επιδοση και ποιο θα προτεινατε? Ακομη μηπως το cpu θελει o/c για να δουλεψει καλυτερα; *Εβαλα 3dmark06 και το ετρεξα αμεσως χωρις να πειραξω τιποτα(default) και εβγαλα 3498 3dmarks..... περιμενα περισσοτερα σε σχεση με τα 2200 της προηγουμενης.Ποσο είναι το αναμενόμενο περιπου σε τετοιες περιπτωσεις; ευχαριστω:razz:
@topos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Ριξε μια ματια και εδω να κρινεις και μονος σου.. Υ.Γ Αν και να σου εβγαλε 2200 η 6800gt στοκ σε 3dmark06 με P4 στα 3.0 λιγουλακι δυσκολο το βλεπω...
kerneld Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Στο site της Gecube για το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρει την γενική οδηγία της ΑΤΙ για 450W or greater τροφοδοτικό. Αν το pc σου είναι φορτωμένο και με πολλά πράγματα τότε σίγουρα θα πρέπει να κοιτάξεις για κάτι πάνω από 600 W. Αν τώρα το να ξηλώσεις τροφοδοτικό σε χαλάει, μπορείς να πάρεις ένα τροφοδοτικό της fortron ειδικό για κάρτες γραφικών στα 300 W το οποίο μπαίνει σε θήκη 5,25 μπροστά στο κουτί και μπορείς να το βρείς εδώ.
mastixas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 πραγματικα πρωτοτυπο εργαλειο αλλα με τα ιδια χρηματα παιρνεις κανονικοτατο, δες εδω
mastixas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 τελικα φιλτατε Kerneld με ξεσηκωσες και το παρεγγειλα. Διαβασα ενα review και με επεισε αμεσως. Δινει 25Α και υποστηριζει sli και crossfire.. Ξερετε τι σημαίνει crossfire....? 2 x ATI!! Πολυ ενέργεια! Πρεπει να ειναι καλο! Ευχαριστω Kerneld !!!
sarisn Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Είπα να μην ανοίξω νέο thread, για να μην χάσουμε τον μπούσουλα. Είδα χθες στο eshop ότι έφερε ξανά την εν λόγω κάρτα! Όσοι θυμούνται, η πρώτη φουρνιά έγινε sold-out μετά από πολύ λίγες μέρες από την κυκλοφορία της! http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.516217 Από ότι θυμάμαι όταν είχε εξαντληθεί την έβγαλαν από τη σελίδα τους, άρα αφού είναι πάλι εκεί προφανώς την έφεραν ξανά ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.