gf030 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Τι θα μου προτεινατε, εκτος απο registry mechanic, και οχι απαραιτητα free?
lefscott Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Sou proteino to Registry First Aid Platinum, to opoio den einai free. Poly apotelesmatiko
kostelo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Απο εμπορικα προτεινω το jv16 powertools, το θεωρω κορυφη.
Sebastienomnia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Φιλε εγω εχω το tuneUp Utilities 2007 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..εχει και το rescue center,ετσι ωστε αν συμβει κατι κακο κατα λαθος να μπορεις να επαναφερεις το συστημα σου..
Serpe_7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Tune-Up και τα μυαλά στα κάγκελα!!!Κορυφαίο σε system optimization και διαχείριση θεμάτων. http://www.tune-up.com/download/tu2007/ Αν ζητάς ένα απλό προγραμματάκι ελέγχου της regisrty (και παράλληλα καθαρισμού των temporary), η κορυφή από τα πολύ απλά freeware είναι το CCleaner. http://www.filehippo.com/download/dfd2c33821e6c294ab7e186cf58ea0eb/download/
Luxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Επειδη και εγω χρησιμοποιω το Tune Up, μπορει καποιος να με βοηθησει με αυτο;
red7genius Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 CCleaner ειδικο μονο για registry γενικα? +1 sto tune up
Serpe_7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Επειδη και εγω χρησιμοποιω το Tune Up, μπορει καποιος να με βοηθησει με αυτο; Φίλε Luxx, αναφορικά με το link που έδωσες για προηγούμενο post που είχες κάνει για απορίες σχετικά με την regisrty, κανένα πρόγραμμα επιδιόρθωσης δεν μπορεί να επαναφέρει τροποποιημένες από σένα τιμές σε οποιοδήποτε κλειδί (μόνο αν χρησιμοποιήσεις την επαναφορά συστήματος και πάλι παίζεται) γι'αυτό να είσαι πολύ προσεκτικός σε οποιαδήποτε τροποποίηση κι αν κάνεις. Σχετικά μα το regisrty defrag. υποτίθεται ότι αυτή η λειτουργία συμπιέζει κατά κάποιον τρόπο το μητρώο του συστήματος και το κάνει να πηγαίνει πιο γρήγορα (το tune-up περιλαμβάνει αυτήν την λειτουργία).Μια φορά τόλμησα να το επιχειρήσω και είχαν χαθεί κλειδιά που αφορούσαν την σωστή εκκίνηση του συστήματος με αποτέλεσμα να μην μπορώ να εισέλθω ούτε καν σε ασφαλή λειτουργία για να επαναφέρω το λειτουργικό σε μια προηγούμενη κατάσταση, και αναγκάστηκα να κάνω format χάνοντας ένα σωρό αρχεία.Από τότε, μόνο που ακούω την λέξη defragment για την registry με λούζει κρύος ιδρώτας, σου συνιστώ να μην το κάνεις, ζήτα πάντως και τις συμβουλές άλλων παιδιών , ίσως μπορεί κάποιος να σε καθοδηγήσει πιο σωστά με αυτήν την λειτουργία. Όσον αφορά απλώς τον καθαρισμό της registry, το tune-up είναι από τα καλύτερα προγράμματα εκκαθάρισης των άχρηστων κλειδιών και τιμών. FINAL FANTASY FOR EVER.
ekeinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 http://www.worldstart.com/weekly-download/archives/reg-cleaner4.3.htm Για μενα το καλητερο.Θα με θυμηθητε.
Speed Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Tο Tune up είναι απίστευτο αλλά σε Vista δεν παίζει ακόμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.