Προς το περιεχόμενο

Απλη απορια για Front PAge

rockstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπλεκει κανεις,

ένας φιλος μου που εφυγε φανταρος, μου αφησε ενα site να το ανανενωνω, με καποια κειμενακια. Παροτι δεν ειχα σχετικη εμπειραι μου ειπε οτι με το Front Page θα ειναι piece of cake και ετσι πειστικα. Και οντως το να κανω τα update που μου ζητησαν ηταν υποθεση λιγων λεπτων. Αλλα μετα φτασαμε στο δυσκολο. Να ανεβασω την διωρθωμενη σελιδα. Λοιπον ο φιλος μου ειχε αφησει μονο τις εξης πληροφοριες IP, username, password, και μου ειπε οτι θα γινει πολυ απλα. αλλα τωρα που το παιδευω , διαλεγω τους διαφορους τυπους server που σε ρωταει προσπαθει να συνεδθει και μου λεει οτι δεν μπορει, ενω δεν μου ζηταει πουθενα τα pass που μου εχει αφησει ο φιλος μου.

και πριν κανετε τους εξυπνους, να σας πω οτι αυτου του κλεψαν το κινητο και δεν ξερω ποτε θα τον ξαναδω να μου το εξηγσει.

αλλα ειναι μ.... να τον κρεμασω απο ενα πραμματακι που θα λυνετε πολυ απλα αλλα τωρα δεν το βλεπω καπου

Δημοσ.

Αν έχεις έτοιμα τα αρχεία, θα συνδεθείς με κάποιον ftp client (πχ cuteftp) στον server που είναι το site και απλά θα τα αντιγράψεις εκεί που βρίσκονται και τα άλλα (κάπου μέσα στο httpdocs δηλαδή) κρατώντας για καλό και για κακό ένα backup πρώτα.

Δημοσ.

Όταν πατάς publish web τι σου δείχνει;Γιατί μόνο με αυτήν την εντολή <<ανεβαίνει το site>> τώρα λογικά αν ο φίλος σου δεν έχει ανεβάσει και δεύτερη σελίδα με το frontPage χτυπώντας publish web παρουσιάζεται η διέυθυνση της σελίδας του δηλαδη η διεύθυνση διακομιστή ιστοσελίδων που αρχίζει πάντα με τα γράμματα ftp:// μπλα.μπλα μπλα.......... μετά σου ζητάει κωδικό πρόσβασης password , τσεκάρεις στα option να ανέβουν μόνο οι διορθωμένες σελίδες πατάς publish και τέλος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...