pc_admin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Επειδη εχω δει ενα τετοιο σεναριο: Την πρωτη φορα που αρχισε να ανεβαζει θερμοκρασια χωρις να αλλαξεις ή να πειραξεις κατι? (Mboard ,cpu ??) Το λεω γιατι αν ισχυει αυτο τοτε ειναι βλαβη mboard . Καποιος φιλος ειχε αυτο το προβλημα με μια 478 cpu (3,2 p4 presscott) και τελικα πηγε σε αναβαθμιση (775 p4) αφου οτι και να καναμε ανεβαζε τρελλα θερμοκρασιες (τι παστες βαλαμε , τι ψυκτρες αλλαζαμε τιποτα) και μου εδωσε εμενα τη cpu (που εχω και τωρα) και στο mboard μου δουλευει στους 40ο C
overclockerd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δες την Ψύχτρα μηπως δεω πατάει καλά, δεν ξέρω τι αλλό να υποθέσω
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 se pola motherboard se palia mobo diladi se amd epexergastes to fsb to rithmizes me jumpers opote kai clear cmos na ekanes den allaze kati.alou ebazes jumpers an ixe 100 fsb allou an itan 133 ktl.
netmask Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 lol eimaste...an proseksate leme ta idia me alli seira opote tha po kai ego (gia na min kanoume plaka me to provlima tous anthropou). Reset ta BIOS kai ena update tha itan akoma kalitero. Dokimase kali arctic silver 5 pasta kai ksanadokimase.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.