-nick- Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Παγιδεύτηκε ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΩΒ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ στη μαγιονεζα...Ισως εχει πνιγεί/πεθάνει απο ασφυξία, τι να κανω ρε ΠΑΙΔΙΑ πως θα το σωσω???? Φοβαμαι να καλεσω το 100 γιατι νομιζω οτι εχουν πληρωθει απο τους δολοφονους που εριξαν τον purpley μες στη μαγιονεζα..! Ιτ'σ a conspiracy! xelpppp!!! helppP! χελπ ,,,
-nick- Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 οχι re mate εδω προσπαθω να το σωσω εσυ μου λες αν το εκαψα? Δεν ειμαι πυρομανης ... P.S. Η μαγιονέζα πετάχτηκε. Το μοβ ανθρωπακι (purpley) περιμενει σιωπηλα & υπομονετικα να αναρρωσει/ξαναγεννηθει. @ xpapias : Tι σχέση έχει το τι πινω με το μωβ ανθρωπακι & τη μαγιονεζα? Η απαντηση ειναι "μπυρα" btw...
Alsos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 συμπαρασταση στο μωβ ανθρωπακι! ανοιχτηκε λογαριασμος στην Εμπορικη τραπεζα για να μαζεψουμε χρηματα ωστε το μωβ ανθρωπακι να ζησει σε εναν πιο "ΜΩΒ" κοσμο... ο αριθμος ειναι Κ.58879/655587.. θεωριες συνομοσιας.. 1] ποιος εριξε τον μωβουλη στην μαγιονεζα? 2] ΤΙ μαρκα ηταν η μαγιονεζα? 3] ποιοι ειναι οι δολοφονοι που ελεγχουν το 100 ? 4] με ποιο τροπο εξελιχθηκε η διαδικασια διασωσης του μωβουλη? 5] τι "μπυρα" ?
-nick- Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 1)Δε γνωρίζω. Τώρα που το σκέφτομαι ίσως να έπεσε και μόνος του.. χμμμ 2) 3) Αυτοί που έριξαν τον Purpley μέσα. Αν έπεσε μόνος του τότε δεν υπάρχουν. 4)Ήταν βουτηγμένος αρκετά βαθιά, περιπού στο κέντρο. Με την ηλεκτρικη σκούπα ρουφαώ περίπου το 40% της μαγιονέζας. Με σύνεση βέβαια, σταματάω προσεχτικά ώστε να μην ρουφηχτεί και ο Purpley.Βγάζω και άλλη μαγιονέζα με τα δάχτυλα. Με μια οδοντογλυφίδα τον βγάζω έξω (χωρίς να τον τρυπήσω ). Πλένω αυτόν και τα χέρια μου με antibacter (για να εκμηδενίσω τις πιθανότητες μόλυνσης από την φονική μαγιονέζα). Από αυτό το σημείο και έπειτα αναρρώνει. P.S. Εκτιμώ δεόντως την κίνηση σου για άνοιγμα λογαριάσμου αλλά δεν μπορώ να δεχτώ κάτι τέτοιο. Ούτως η άλλως ο μωβουλης δεν χρειάζεται λεφτά για να επιστρέψει στον Purple Haze κόσμο, όπου ανήκει. Ο μωβούλης στάλθηκε στην ανθρώπινη πραγματικότητα ώστε να εξασφαλίσει την αρμονική συμβίωση όλων με όλους και όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.