dpolal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Ένας φίλος έχει ερωτευτεί το εν λόγο φορητό. Συγκεκριμένα το ACER FERRARI 4002WLMI. Mε ρώτησε σχετικά να του πώ τι γνώμη μου. Το μηχάνημα δείχνει καλό, δεν έχει ιδιαίτερες ανάγκες κιόλας ο φίλος, από θέμα αξιοπιστίας όμως ΤΙ λένε τα Acer???? Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα τόσο για τα μηχανήματα όσο και για το επίπεδο του σέρβις στην Ελλάδα. Γνώμες;;;;
Federer Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δεν παιρνουμε φορητο επειδη ειναι φερραρι και εχει ωραιο ντιζαιν και ειναι μουρη!Και προς θεου ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ACER
dpolal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δεν παιρνουμε φορητο επειδη ειναι φερραρι και εχει ωραιο ντιζαιν και ειναι μουρη!Και προς θεου ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ACER Γνωστά όλα όσα αναφέρεις και σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες αλλά δε νομίζω να βοηθάς ιδιαίτερα. Έχεις κανένα ποιό συγκεκριμένο επιχείρημα να υποστηρίξεις τα λεγόμενα σου;;;
marios007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Προσωπικά έχω ACER 1710. Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα εκτός απο μια βλάβη στο Inverter που αντιμετωπίστηκε (η αλήθεια είναι ότι πέρασαν περίπου 20 μέρες μέχρι να μου διορθώσουν την βλάβη). Οι πιο πολλοί έχουν εκφράσει παράπονα για την ελληνική αντιπροσωπεία και την καθυστέρηση στο service. Κατά τα άλλα την θεωρώ αξιόπιστη λύση. ΑΝ τελικά επιλέξει ο φίλος σου ACER μην ξεχάσει να ανανεώσει την εγγύηση στο τέλος του 1ου χρόνου.
Federer Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Γυρω στα 800 δεν εχει αυτο το μηχανημα?? Καταρχας εχει Turion...καλυτερα να ψαξει κατι σε Core 2 και επιπλεον 512ΜΒ ειναι λιγα πιστευω σημερα...τωρα θα μου πεις ο φιλος σου δεν εχει απαιτησεις οποτε παω πασο!(εξαλου με 50 ευρω βαζει 1GB) Και παμε στο μειζον θεμα της αξιοπιστιας...σε ολα τα φορουμ μα σε ολα λενε οτι τα ΑCER ειναι για τα μπαζα...κακη ποιοτητα και το χειροτερο σερβις..αν ψαξεις λιγο στο ινσομνια θα βρεις πολλα παραδειγματα!Ας ψαξει κατι σε τοσιμπα η hp http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=951269 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=932418&tab=specs Με 1GB και τα 2 και φυσικα οχι ACER
basilis5 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 επειδη εχω εμπειρια με το εξουσιοδοτημενο σερβις alman ειναι ισως οτι χειροτερο υπαρχει..απορω με τους τυπαδες.πως κοιμουνται τα βραδυα...κοροιδευουν τοσο κοσμο για ασερ και εγω ειμαι δυσπιστος,2 γνωστοι μου εχουν,και οι 2 προβλημα,αλλα δεν ειναι αντιπροσωπευτικο το δειγμα,απλα προσωπικες εμπειριες καταθετω γενικα τα ασερ οπως και φουτζιτσου κινουνται στη μετριοτητα, πιστευω ενα τοσιμπα +επεκταση εγγυησης ειναι οτι καλυτερο αν παλι θες ασερ,οπωσδηποτε + 2 χρονια εγγυηση να ζητησει!
21century Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Ετσι εχοουν τα πραγματα, ομως στην κατηγορια αυτη των acer ferrari υπαρχει μια μικρη εξαιρεση. Οσοι γνωστοι μου ειχαν δεν αντιμετωπισαν προβληματα κι αυτο για ενα λογο. Εχουν περισσοτερη ποιοτητα κατασκευης και γι αυτο τον λογο κοστιζουν συνηθως πολυ περισσοτερο οταν πρωτοκυκλοφορουν. Τα γουσταρω κι εγω αλλα καλο ειναι παντα να ζητας επεκταση εγγυησης...
dpolal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Σας ευχαριστώ όλους για τα tips... Θα τα μεταφέρω στον φίλο μου και ας αποφασίσει εκείνος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.