Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio

makis.20006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα τα Win XP Pro σε Sony Vaio VGNFE31M, αφού εκανα format τα Media Center (επειδη ήταν στα Αγγλικα) αλλα δεν μπορώ να κανω απενεργποίηση ή επανεκκίνηση τον Η/Υ κολάει στην μπλέ οθόνη και δεν κλείνει

Δημοσ.

τα σονυ εχουν μια κρυφη διαμεριση που εχει εχουν αποθηκευμενα τα windows και ολα τα αλλα προγραμματα. αυτο το πειραξες; μηπως το προβλημα εχει να κανει με αυτο;

Δημοσ.

Κοιταξε στο safe mode αν λειτουργει το αρχειο boot.ini οπου περιγραφονται οι παραμετροι μπουταριασματος ελεγχοντας τις εγγραφες, καλο θα ηταν φυσικα πριν την παρεμβαση σου να εχεις προβει σε back up...

Δημοσ.

Και εμεις στη δουλεια πηραμε ενα ιδιο και επειδη θελαμε να μπει στο domain της εταιρειας το φορμαραμε με win xp pro και εκανε τα ιδια ,μιλησα με sony εξω και μου ειπανε να κατεβασω drivers απο το site της SONY ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Μετα μου λενε οτι τα media center δεν μπορουν να παρουν xp pro και να δουλεψουν σωστα, και δεν μπαινουν σε domain .

• Moderators
Δημοσ.
πως γινεται να επανακτήσω τα αρχεία απο το κρυφο διαμέρισμα που είναι αποθηκευμενα τα win xp

Λογικα οταν ξεκινησες το pc για πρωτη φορα πρεπει να σου βγηκε ενα μηνυμα για να κανεις backup windows και λοιπες ιστοριες σε 2 dvd(..τοσα μου ζητησε εμενα στο laptop του ξαδερφου μου).Το εκανες το back up?

Δημοσ.
Και εμεις στη δουλεια πηραμε ενα ιδιο και επειδη θελαμε να μπει στο domain της εταιρειας το φορμαραμε με win xp pro και εκανε τα ιδια ,μιλησα με sony εξω και μου ειπανε να κατεβασω drivers απο το site της SONY ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Μετα μου λενε οτι τα media center δεν μπορουν να παρουν xp pro και να δουλεψουν σωστα, και δεν μπαινουν σε domain .

Κι εγώ αυτό ξέρω χωρίς να το έχω ψάξει περαιτέρω.

Δημοσ.
Εγκατέστησα τα Win XP Pro σε Sony Vaio VGNFE31M, αφού εκανα format τα Media Center (επειδη ήταν στα Αγγλικα) αλλα δεν μπορώ να κανω απενεργποίηση ή επανεκκίνηση τον Η/Υ κολάει στην μπλέ οθόνη και δεν κλείνει

kane disable thn web cam apo to device manager kai 8a klinei kanonika.o driver pou dinei h sony apo to site ths einai to problhma.

Δημοσ.

Καλημέρα και από μένα. Πήρα και εγώ ένα sony vaio me media center 2005 και μου φέρνετε άχρηστη εφαρμογη.ροτισα σε ένα μαγαζί που έχει σέρβις για pc και μου είπαν ότι θα μου περασθούν τα xp pro χωρίς κανένα πρόβλημα. Για να δούμε

Δημοσ.
Λογικα οταν ξεκινησες το pc για πρωτη φορα πρεπει να σου βγηκε ενα μηνυμα για να κανεις backup windows και λοιπες ιστοριες σε 2 dvd(..τοσα μου ζητησε εμενα στο laptop του ξαδερφου μου).Το εκανες το back up?

Σιγουρα εαν ξαναπροσπαθισεις με αυτα τα cd backup δεν θα εχεις προβλημα,τα εχεις κρατησει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...