kostelo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Παιδια εχω αυτην την καρτα γραφικων. Επειδη ομως βουιζει πολυ το ανεμιστηρακι της σκεφτομαι να το αλλαξω με ενα πιο αθορυβο και βρηκα ενα στο e-shop με 16 Ε, αυτο εδω. Μπορει κανεις να μου πει, αν ξερει, εαν ειναι συμβατο με την καρτα μου και αν θα ταιριαζει? Για να μη το παραγγειλω και παει χαμενο. Σας ευχαριστω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Συμβουλη μου: Μην ξοδεψεις λεφτα στην 6600LE. Το στοκ φτανει και περισσευει για κανονική λειτουργια.
kostelo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Το ξερω ρε συ οτι δεν αξιζει αλλα βουιζει υπερβολικα πλεον, σε ενοχλητικο βαθμο. Το ανοιξα, το φυσηξα να φυγει η σκονη αλλα τπτ, ισως να γινε και χειροτερος ο θορυβος. Υπαρχει καμια εναλλακτικη λυση για να γινει αθορυβη αλλα χωρις να ανεβει στα υψη η θερμοκρασια της καρτας? Δεν εχω και χρημα τωρα να αγορασω αλλη.
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 an sigkrino apo ta fiitings pou blepo nai prepei na kanei kanonika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.