Προς το περιεχόμενο

wd εξωτερικός δίσκος

Stavros_Ribo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Παντως εναν Maxtor 160αρη εξωτερικο που εχω, ειχε drivers για win 98 αλλα ποτε δεν αναγνωριστηκε.....

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι ο δίσκος δεν είναι δικός μου αλλά του ξαδέρφου μου και ήρθε μία μέρα και στείλαμε με το δικό μου όνομα στο forum. Απ` ότι ξέρω θέλει να περάσει κάποια πράγματα από έναν υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα windows 98. Εγώ του είπα ότι σε αυτό το forum είναι όλοι τέλειοι και θα βρούμε απάντηση.

Πάντως η απάντηση του GeorgeMan με ανυσηχεί λιγάκι. Δηλαδή οι καινούριοι εξωτερικοί δίσκοι δε θα δουλεύουν σε windows 98????

Όσο για το site που προτείνατε μου είπε ότι το έχει ψάξει και δε βρήκε αυτό που θέλει.

• Moderators
Δημοσ.

Mωρε ο δισκος μια χαρά εγκατασταθηκε, που ηταν μετα δεν ηξερα!!

Εχε υποψην οτι για να δουλεψει θελει FAT συστημα αρχειων και οχι ntfs. (δουλεψει= να τον δουν τα '98)

Δημοσ.

Άρα εγώ τώρα τι απάντηση θα του δώσω;

ότι με λίγα λόγια τα windows 98 χρησιμοποιούν άλλο σύστημα αρχείων και γι` αυτό δεν γίνεται;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΟΚ σας ευχαριστώ όλους. τελικά ο ξαδερφός μου μου είπε ότι βρήκε έναν driver από το site της western digital. Μου είπε ότι δεν το είχε δει πιο πριν. Και όλα δούλεψαν κανονικά.

Εγώ όμως έμεινα παραπονεμένος. Μπορείτε μου απαντήσετε εδώ;

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=187752

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σας είχα ξαναγράψει γι` αυτόν τον εξωτερικό δίσκο που είχε αγοράσει ο ξάδερφός μου αλλά του εμφανίστηκε ένα πρόβλημα. Δεν μπορεί να κάνει ασφαλή κατάργηση κι έτσι αναγκάζεται να κλείσει τον υπολογιστή αφού φοβάται να το βγάλει έτσι απλά (εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος). Γιατί όμως δεν κάνει ασφαλή κατάργηση;;;; Εγώ πάντως νομίζω ότι κάποιο πρόγραμμα του σκληρού θα τρέχει συγχρόνως αλλά ποιος ο λόγος;;;

Δημοσ.

Μου φαίνεται φυσιολογικό αν το κουτί του σκληρού είναι από τα καινούργια.

Δες και το συνημμένο (hardware properties) για την ασφαλή κάτργηση.

post-78393-129062952489_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...