faidra_21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 γεια σας.. οταν ειμαι στο ιντερνετ (dsl 1024 με μοντεμ sagem 800) και μεινει ο υπολογιστης για λιγη ωρα χωρισ να τον χρησιμοποιω, και βγει η προφυλαξη οθονησ καποιεσ φορεσ με εχει πεταξει απο το ιντερνετ μολισ κουνησω το ποντικι.. αν περασει περισσοτερη ωρα και απενεργοποιηθει και η οθονη τοτε κατα 99% με εχει πεταξει.. ξερει κανεισ αν ειναι καποια ρυθμιση η αλλιωσ τι μπορω να κανω?? χρειαζεται να αφηνω τον υπολογιστη πολλεσ ωρεσ ανοιχτο οποτε η λυση να αφηνω την οθονη ανοιχτη δεν ειναι και η καλυτερη :-P .. σασ ευχαριστω πολυ.:-P
faidra_21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 και μολισ κλεινω μονη μου την οθονη λογω του οτι θα φυγω μολισ γυρισω με εχει πεταξει σιγουρα απο το ιντερνετ ευχαριστω και παλι!!
21century Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Ελεγξε για ιους και spyware προγραμματα κανε αλλα και ενα τσεκαρισμα στο δισκο σου...
dali13gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δες μήπως έχουν βγει τίποτα πιο καινούργιοι drivers για το μόντεμ σου.
sa3rdna Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 πήγαινε στη σύνδεσή σου, πάτα δεξί κλικ-> properties-> options και τσέκαρε το Idle time before hanging up να είναι στο none.
faidra_21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 σασ ευχαριστω ολουσ παρα πολυ..παντωσ στα options το idle time ηταν στο never..θα δοκιμασω και τα αλλα και ελπιζω να βρω λυση αλλιωσ θα σασ χρειαστω παλι.. :-P αν σκεφτειτε τιποτα αλλο πειτε μου..:-P :-P
dali13gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Βασικά τώρα που είπες να σκεφτούμε κάτι μου ήρθε στο μυαλό. Στις ιδιότητες του μόντεμ από τη διαχείριση υλικού, πρέπει να έχει μια επιλογή που λέει κάπως: Allow this device to wake this computer from sleep. 'Η κάπως έτσι τέλος πάντων. Δοκίμασε κι αυτό. Και στην τελική, άμα δεν βρεις άκρη, ρύθμισε το σύστημα να μην πέφτει για ύπνο πότε και απλά κλείνε την οθόνη από το κουμπί. Μπακάλης ε; :)
faidra_21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 τα εκανα και ολα τα αλλα αλλα τσεκαρα αυτο που μου ειπεσ dali και μαλλον εχεισ δικιο.. γιατι ηταν τικαρισμενο το εξησ: allow this device to turn off to save power κατι τετοιο..ευχαριστω και παλι..περιμενω αποτελεσματα :-P
dali13gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Γαμώτο, πάνω που πήγα να κάνω edit με πρόλαβες! Αυτό ήθελα να πω και τελικά είπα το ανάποδο
DEADFOREVER Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Επελεκσε απο ιδιωτητες αντι να σου βγαζει την προφυλαξη οθονης να σου σβινει η οθονη. Μηπως ετσι λυθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.