Προς το περιεχόμενο

Daily Show/The Colbert report

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lol ναι το ειδα και εγω και ελεγα να ποσταρο κανα λινκ με τους 3 να παλευουν.

προ καιρου ειχα κανει την προτη επαφη με colbert kai stewart, δεν ετυποσιαστηκα, αλλα τουλαχιστον ψιλοσυνηθησα, πλεον βλεπω αραια και που κυριως colbert. Conan kai jay leno βλεπω ΚΑΘΕ μερα και οι δυο φοβεροι, αλλα ο conan δεν παιζεται. Αυτον που σιχενομαι οσο δεν παει ειναι τον dave letterman, δεν ξερω αν ελεγε τιποτα στα νιατα του αλλα πλεον απλα δεν κανει, απο τα 40 λεπτα εκμομπης ζητημα να ειναι τα 3 αστεια. Τα σκετσακια που κανει ειναι χαζα, εχει κατι τοπ 10 εντελως αδιαφορα και η μπαντα που εχει ειναι ακομα χειροτερη με τον βλακοκαραφλα. Μονο για τους καλεσμενους το βλεπω.

Απο κολμπερτ πλακα ειχε προσφατα που ηθελε να βαλει το πορτρετο του σε ενα μουσειο

Επισης τσεκαρετε και τον craig ferguson, τον αγνοουσα για καιρο, ειδα 1 επισοδειο μου φανηκε ετσι και ετσι, αλλα τελικα εχει πολυ πλακα. Ααα και jimmy kimel φυσικα.

Κατι αλλο, γιατι αυτες οι εκμπομπες ειναι τοσο ολοιδες στο φορματ?? ο παρουσιαστης με τον μονολογο στην αρχη, η μπαντα με τον αρχηγο της να μιλαει μονο αυτος και να πεταει ανουσια σχολια, απλα να συνπληρωνει τον παρουσιαστη με γελακια, εκφωνηματα και μαλακιες. Μετα 1-2 καλεσμενοι, ενας μουσικος καλεσμενος και τελος.Ακομα και στα αστεια πολλες φορες ειναι σαν να εχουν γραφτει απο τους ιδιους writers! Παρομεια σκετσακια, news, top 10s, ολοι τα ιδια κανουν! Μονο ο κοναν ο μπριεν κανει το κατι παραπανο για αυτο τον γουσταρο, ακομη και με την μπαντα και το κοινο εχει πιο πολυ interaction. Και ο ferguson ειναι πολυ καλος περφορμερ σαν κομικος και στα σκετσακια που κανει

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά ας πέσει κανένα πμ για το πού μπορεί να βρει κανείς αυτές τις εκπομπές καθημερινά. Υπήρχε το latenighttorrents παλιά αλλά έκλεισε και έχω χάσει πολλά. Έβλεπα Conan φανατικά !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...