Προς το περιεχόμενο

F&U 3705 ,προβλημα φορτωσης ταινιας απο USB

xrstolou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Το μηχάνημα το έχω εγώ και παίζει άψογα απο usb. Βέβαια το χρησιμοποιώ με 1 GB usb stick. Για κάνε μια καλή και δοκίμασε μια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΑΡΚΑ usb. Εάν δεν δουλέψει ούτε τότε, τότε μάλλον είναι ελατωματικό.

Το μοναδικό πλεονέκτημα του 298Η είναι μονάχα οι μεγαλύτεροι υπότιτλοι. Κατα τα άλλα είναι ακριβώς τα ίδια. (αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και μόνο).

Σου διαβάζει και σκληρούς δίσκους, παιζει και απο κει divx κανονικά?

Πάντως και οι υπότιτλοι είναι αρκετά μικροί...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα!Εστω και ετεροχρονισμενα θα απαντησω στην ερωτηση φιλου (καθως δουλευω στο service της funai και επισκευαζω τα dvd)πως αν συνδεσεις σκληρο δεν θα το διαβασει δυστηχως γιατι δε το σηκωνει!:-)

Tις καλησπερες μου σε ολους:-D

Δημοσ.
Καλησπερα!Εστω και ετεροχρονισμενα θα απαντησω στην ερωτηση φιλου (καθως δουλευω στο service της funai και επισκευαζω τα dvd)πως αν συνδεσεις σκληρο δεν θα το διαβασει δυστηχως γιατι δε το σηκωνει!:-)

Tις καλησπερες μου σε ολους:-D

δεν ξερω τι εννοεις δεν το σηκωνει, αλλα εγω του ειχα συνδεσει εναν WD my book 250αρι και τον διαβαζε κανονικα.

επειδη τον χρειαζομουν και στο pc ομως και τον ηθελα NTFS πηρα ενα usb stick να κανω την δουλεια μου.

απλα με τον σκληρο δισκο, ιδρωνα μεχρι να τον διαβασει στην αρχη.

οσο πιο πολλα data ειχε ο σκληρος τοσο πιο πολυ αργουσε.

αν ειναι σε fat32 τον βλεπει κανονικα.

δεν ξερω εμενα γιατι τον...σηκωνε.

κανα κιλο ζυγιζε, δεν ηταν και ελαφρυς.

Δημοσ.

το F&U έχει παίξει χαλαρά απο εξωτερικό 160GB 2.5άρι (με διπλό καλώδιο USB που έπαιρνε ρεύμα απο μεταχηματιστή για έξτρα τροφοδοσία).

Δημοσ.

Aχα!Κοιταξτε ειχαμε δοκιμασει με εξωτερικους καποιους δε τους σηκωνε η main(η πλακετα) κοινως.Οπως συμβαινει να μην ειναι συμβατο με καποιους σκληρους ετσι κ με καποια φλασακια το ιδιο.Αυτο ενωω..:-)

Υπαρχουν 2 version 3705.H μια με μπλε λογοτυπο κ η αλλη με γκρι.Σε οσους βλέπει σκληρο ποια version εχετε?

Και οτιδηποτε βαλετε στο μηχανημα απο σκληρο η φλασακι θα καθυστερησει λιγο..ειναι λιγο σπαστικο αυτο αλλα ετσι ειναι κατασκευαστικα αυτο το μηχανημα..τωρα για το 3711 το καινουργιο δεν εχω ιδεα παιδες!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...