xrstolou Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μετα απο αρκετο ψαξιμο και περιηγηση στα forums κατεληξα να αγορασω το F&U 3705 το οποιο ειναι πολυ καλο.Παιζει τα divx πολυ καλα και με ελληνικους υποτιτλους σε αρκετα καλο μεγεθος.Οταν ομως προσπαθησα να παιξω μια ταινια απο τη θυρα USB ενω αρχισε κανονικα,μετα απο λιγα δευτερολεπτα κολλησε και σταματησε.Τι να φταιει,μηπως το memory stick μου (Kinkston data traveller 2) η χρειαζετα τιποτα αλλο?????HELP!!!!!!!!!
tonypapadovic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Κοίτα έχω ακριβώς τα ίδια προϊόντα και δεν είχα πρόβλημα. Αλλά επειδή έχω ακούσει μικροπροβήματα για το F&U, ίσως να φταίει αυτό, να είναι ελλατωμματικό δηλαδή.
Kinakos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μολις αγόρασα και εγώ το F&U DVD 3705 και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με USB Kinkston data traveller 1GB. Στο manual γράφει ότι υποστηρίζει διάφορα USB τα οποία όμως είναι μέχρι 512. Λέτε να φταίει αυτό? Δυστυχώς δεν έχω κάποιο άλλο για να δοκιμάσω. Αν βρεις κάποια λύση ενημέρωσε μας.
xrstolou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Τελικα φταιει το φλασακι.Ειναι πολυ αργο.Το δοκιμασα με ενα γρηγορο της ταξης των 20ΜΒ/sec και ειδα ολοκληρη ταινια χωρις να κανει κιχ το μηχανημα!Κατα τα αλλα ειναι τελειο,το συνιστω!!!!!!!!
Innersense Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Έχω το F&U και παίζει μια χαρά με Kingston Data Traveler 2G! Απορώ... υπάρχει περίπτωση να παίζει τόσο μεγάλη διαφορά απο κομάτι σε κομάτι;
Kinakos Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Na kano kai mia ali erotisoula. Katevasa apo to internet ena avi videaki 740p HD. To egrapsa se ena cd alla to F&U den to diavazei kai mou leei no support HD. Kserei kaneis to logo?
powersky Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Αφού σου το λέει, τι το ρωτάς... Δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή εικόνας σε αναλυση H(igh) D(efinition).
AzaZyL Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 den pezei hd klipakia. Mono upscaling kanei. Ta perisotera ayto kanun mono...
Kinakos Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Kai tote pio to noima tis sindesis HDMI? Pos mporw na do stin TV mou kati se analisi 720p?
AzaZyL Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 i HDMI einai gia na sindeseis psifiaka to funai me tin tv kai na pigenei to sima xwris apwleies anti gia scart.. me ena pc i me siskeyi alli opws to kiss 600..
Innersense Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Παιδιά μην μπερδεύετε τα πορτοκάλια με τα τρολέι. Την HDMI έξοδο την έχει για να δίνει ψηφιακό σήμα απο DVD στην HDMI είσοδο του προβολικού (LCD/PLASMA/PROJECTOR). Το πρωτογενές είναι ανάλυσης PAL 576p και από εκεί πέρα διαλέγετε αν θα κάνετε το upscale επιλέγοντας 720p/1080i από το DVD ή αν θα εμπιστευτείτε τον scaler της τηλεόρασης σας. Η εικόνα των DivX νορμάλ αναλύσεων είναι άριστη και σαφέστατα φτάνει τα όρια της συμπίεσης της εκάστοτε κωδικοποίησης. Από εκεί και πέρα HD κλιπάκια όπως ειπώθηκε ήδη αναπαράγουν ελάχιστα stand alone, πάντως μάγκες αν θέλετε ακούστε την συμβουλή μου και για τέτοια κόλπα στήστε ένα καλό HTPC γιατί στα εξειδικευμένα forum τρέχουν και δεν φτάνουν με τα hardware requirements για αναπαραγωγή HD υλικού. Α και κάτι άλλο: VGA rules όσον αφορά ανάλυση/γεωμετρία και ας λένε ότι θέλουνε για το HDMI το οποίο οφείλω να ομολογήσω ότι υπερτερεί στους τόνους των χρωμάτων και στο ότι τα προβολικά το υποστηρίζουν με πολύ περισσότερες ρυθμίσεις... Καλές προβολές
GIANNISPATRA Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 από σληρό εξωτερικό usb έχει δοκιμάσει κανείς ? παίζει καλά ?
zisisp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! Μόλις πριν λίγο αγόρασα το DVD F&U 3705 HDMI ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI 1,5 δώρο σε αρκετά καλή τιμή (60) Υποστηρίζει άψογα Ελληνικούς υπότιτλους, παίζει μουσική από το 2 gb φλασάκι μου, αλλά Όταν πάω να βάλω ταινία divx από το φλασάκι, παίζει πολλύ καλά για 38'' και μετά κολάει και σταματάει η αναπαραγωγή. Είναι και σε fat32... Επίσης δοκίμασα 2 εξωτερικούς σκληρόύς και "έφαγα" ήττα...ούτε καν τους διάβασε... μήπως τελικά έκανα ΜΑ@@@ΙΑ που το αγόρασα? Είναι κανείς συμπάσχων, να μου πεί αν βρίσκει λύση? Είμαι έτοιμος να τον γυρίσω πίσω σούμπιτος και να ζητήσω , αν βρώ το lg DVX-298H Ευχαριστώ!!!!
brandon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα. Το μηχάνημα το έχω εγώ και παίζει άψογα απο usb. Βέβαια το χρησιμοποιώ με 1 GB usb stick. Για κάνε μια καλή και δοκίμασε μια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΑΡΚΑ usb. Εάν δεν δουλέψει ούτε τότε, τότε μάλλον είναι ελατωματικό. Το μοναδικό πλεονέκτημα του 298Η είναι μονάχα οι μεγαλύτεροι υπότιτλοι. Κατα τα άλλα είναι ακριβώς τα ίδια. (αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και μόνο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.