Προς το περιεχόμενο

Επεξεργαστης σε laptop

happy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ρωτησω 1 βλακεια ισως αλλα αν δεν το κανω θα σκασω :razz: :oops:

Μπορω να αλλαξω τον επεξεργαστη σε laptop?

Επισης,αν θελω να αναβαθμησω τη μνημη ή την καρτα γραφικων συμφερει ή καλυτερα να παρω καινουριο?

Ευχαριστω για οποιες απαντησεις!

Δημοσ.

φυσικα και μπορεις να αλλαξεις επεξεργαστη.για την καρτα γραφικων δεν νομιζω,στα πιο πολλα εινα onboard.

Δημοσ.

Δεν ρωταω για μενα..ενας φιλος μου εχει AMDTurion64 1,8GHz και ψηνεται να βαλει εναν διπυρηνο..Δεν παιζει παιχνιδια και τετοια,Ιντερνετ κυριως,download με τις ωρες και εφαρμογες γραφειου,απλα τα κανει ολα αυτα μαζι:-)Αξιζει λετε?Γιατι και εγω τετοιον εχω και ειμαι μια χαρα...Και δεν κανω κατι παραπανω απο αυτον

Δημοσ.

μπορει να βαλει επεξεργαστη μονο της ιδια τεχνολογιας με αυτον που εχει.

αν δεν κανω λαθος ο τουριον 64 δεν ειναι 2πυρινος,αρα δεν παιζει να αλλαξει (απο οτι ξερω)

θα μπορουσε ας πουμε να παει απο τουριον 64 1.8 σε τουριον 64 2.0

καπως ετσι,αλλα οχι να αλλαξει σοκετ

Δημοσ.
μπορει να βαλει επεξεργαστη μονο της ιδια τεχνολογιας με αυτον που εχει.

αν δεν κανω λαθος ο τουριον 64 δεν ειναι 2πυρινος,αρα δεν παιζει να αλλαξει (απο οτι ξερω)

θα μπορουσε ας πουμε να παει απο τουριον 64 1.8 σε τουριον 64 2.0

καπως ετσι,αλλα οχι να αλλαξει σοκετ

Δεν ειναι απαραιτητο οτι χρειαζετε να αλλαξει socket επειδη απο μονοπυρηνο παει σε διπυρηνο...

Απλα πρεπει η μητρικη του να υποστηριζει διπυρηνο επεξεργαστη.Πες ποιο laptop εχει να το ψαξουμε.

Τιμες λογικα θα παιζουν στα +200 ευρω.

Δημοσ.

Μπορεις να τον αλαλξεις μονο στην αντιπρπσωπεια και φυσικα αρκει να τον δεχεται η μητρικη σου για πληρη συμβατοτητα. Παντως το κοστος ειναι κατι που θα πρεπει να εξετασεις εκ των προτερων...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...