Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια

Theodora13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Είμαι νεο μελος και θα ήθελα σας παρακαλω μια βοηθεια.

Εχω κατεβάσει απο ενα torrent site μια ταινία. Κατέβηκε ενας φάκελος με την ταινία και σε ξεχωριστο φάκελο τα αρχεια για τους υποτιτλους, τα οποια δεν εχουν καποια μορφή απλα εχουν καταληξη το ενα αρχειο IDX και το αλλο αρχειο SUB. Για να παιξει η ταινια κατέβασα το Haali media splitter, γιατί έτσι έλεγε να κάνω. Θέλω να βάλω τους υπότιτλουσ στην ταινία και να τη γράψω κανονικά σε dvd. Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη με τους υπότιτλους που έχει και με οδηγίες που βρήκα στο forum κατέβασα απο σελίδες που έχετε εδώ άλλους υπότιτλους και έτσι βήμα βήμα ξεκίνησα σύμφωνα πάλι με τις οδηγίες σας να τα φτιάξω όλα. Όμως δεν τα κατάφερα. Κατέβασα το Vobsub μα δεν κατάφερα τίποτα. Μερικά άλλα που έχετε εδώ πάλι το ίδιο. Κατέβασα το vsoConvertXtoDVD2_setup για να τη φτιαξω dvd όμως επειδή είναι free trial, πάνω στη ταινία θα έβγαιναν διάφορες σελίδεσ και άλλα για να το αγοράσω. Μετά κατέβασα το WinAVIVideoConverter για να δοκιμάσω και με αυτό. Αλλά αυτό δεν δεχεται τον τύπο της ταινίας. Προσπάθησα επίσης απο το dvd shrink και αυτό μου βγάζει λάθος.΄

Όπως έχετε καταλάβει είμαι άσχετη απο αυτά και θα σας παρακαλούσα να αφιερώσετε λίγο χρόνο αν γίνεται για να με βοηθήσετε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...