Προς το περιεχόμενο

αναληψη μετρητων

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οπως επισης και για δανεια θα προτεινα το Ταχυδρομικό.

Για e-banking Τράπεζα Πειραιώς.

Για πιστωτική κάρτα Probank (που δεν εχει συνδρομή για πάντα, ουτε κερ@τι@τικα εξοδα) ή Ταχυδρομικό που εχει το χαμηλότερο συμβατικό επιτοκιο μολις 9% (χωρις την εισφορα),ενω σε αλλες ειναι τουλαχιστον 15,5 (χωρις την εισφορα)[/b]

συμφωνω απολυτα!ετσι ειναι.

Δημοσ.

Οι τράπεζες κάθε λίγο αλλάζουν πολιτική. Αρα πρέπει κάπου-κάπου να ρωτάμε τι παίζει.

Να μην έχουμε χρήματα σε πολλές τράπεζες. Είναι σίγουρο ότι με διάφορα κόλπα μας τρώνε μικροποσά. Δεν προλαβαίνουμε να τους ελέγξουμε.

Το Ταχυδριμικό Ταμιευτήριο θεωρώ ότι την πολιτή που ξέραμε θα την αλλάξει.

Αν δεν την έχει αλλάξει ήδη. Ο λόγος πέρασε σε on line σύστημα και νομίζω πάει για ιδιωτικοποίηση.

Η τάση των επιτοκίων είναι ανοδική. Αρα δεν κλείνουμε χρήματα για πολύ καιρό.

Σε περίπτωση που ζητήσουμε σε ανάληψη να μας τα δώσουν σε επιταγή, ζητάμε από την επιταγή που δεν χρεωνόμαστε. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ μην σας πουν ότι χρεώνει η τράπεζά μας πχ. 15ε.

Οσοι πληρώνετε λογαριασμούς ΟΤΕ-ΔΕΗ κλπ έχουν αυτόματες εξοφλήσεις οι τράπεζες. Κάποιες είναι πιο φτηνές από άλλες.

Ετσι δεν τρέχουμε για εξοφλήσεις και μάλιστα τα χρήματα μας τα παίρνουν από το λογαριασμό μας την τελευταία μέρα.

Με καλή χρήση πιστωτικής (έχω αυτή του Μαρινόπουλου VISA) έχω επιστροφή 1% σε οτιδήποτε πάρω. Τρόφιμα, βενζίνη, έπιπλα ταξίδια κλπ. Το οποίο σημαίνει από 100-200ε επιστροφή τον χρόνο. Ανάλογα βέβαια τον καθένα. Επίσης νομίζω πάνω από 1500ε τον χρόνο δεν έχει καθόλου χρέωση ετήσια. (Στον Μαρινόπουλο νομίζω έχει 2% και πολλές το βάζει 5-6% επιστροφή).

Σε κάποιες περιπτώσεις που κάνουν τον δύσκολο για έκπτωση με αγορά μετρητής εμφανίζεις πιστωτική και αμέσως γίνεται έκπτωση.

Και άλλα που δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή.

Παθών και μαθών.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς αν στο εξωτερικό γίνεται να κάνεις ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα (πχ visa electron, όχι πιστωτική δηλ.) με την προϋπόθεση βέβαια ότι έχεις λεφτά στο λογαριασμό σου?

Με ενδιαφέρει κυρίως για ευρωπαικές χώρες που δεν έχουν ευρώ, αν και υποθέτω ότι δεν παίζει ρόλο.

Δημοσ.

πριν 3 χρόνια είχα πάρει με χρεωστική της Άλφα ή Εθνικής (δε θυμάμαι)

χρήματα από ΑΤΜ στην Αγγλία.

πιστεύω πως δε θα υπάρχει πρόβλημα

Δημοσ.

Οκ, ευχαριστώ πολύ!

Ελπίζω κι εγώ να μην υπάρχει πρόβλημα, γιατί δεν προλαβαίνουμε να βγάλουμε πιστωτική.

Edit, όχι δεν γράφουν maestro.

Εννούσα κάτι σαν ΔΙΑΣ αλλά στο εξωτερικό.

Δημοσ.

Πρέπει να πας στην τράπεζά σου και να κάνει την κάρτα σου international. Επίσης θα σου πουν τις αντίστοιχες τράπεζες στο εξωτερικό που ισχύει η χρεωστική κάρτα σου.

Δημοσ.
ολα αυτα βεβεα με το τι κρατανε ειναι τα κρυφα μυστικα.τι να πει κανεις.

και φυσικά κάνεις λάθος γιατί οι πιο πολλές τράπεζες(εδώ έχει κ η eurobank) έχουν τιμολόγιο πάνω στο γκισέ του ταμείου.

επίσης τα έξοδα αδράνειας και έξοδα διαχείρισης είναι τα ίδια.όσον αφορά τις αναλήψεις απο τα γκισέ θα πω για την εμπορική είναι 12 το εξάμηνο αν θυμάμαι καλά.μετά ειναι 0.70 λεπτά.

και φυσικά πρέπει να υπάρχουν τα έξοδα για να μην περιμένει ο καλός πελάτης τον βρωμοσυνταξιούχο να κάνει την ενημέρωση του ή να πάρει 100 ευρώ.για αυτό και οι πιο πολλές τράπεζες δεν τους θέλουν,γιατί δεν έχουν κέρδος.όσον αφορά το ΤΤ περιμένετε όταν ολοκληρωθεί η εξαγορά του και τα λέμε.πάντως όσοι πήραν μετοχές ΤΤ είναι κερδισμένοι στα διπλά.

φιλικά!

Δημοσ.

εγω στο γκισε δεν ειδα τιποτα.ναι οταν εγω ομως 8ελω να κατα8εσω λεφτα πχ για προκαταβολη η να καταθεσω το ενοικιο μου 8α πληρωνω και τοκους?ας ελεγαν 3 αναληψεις τον μηνα και μετα χρεωση κτλ.οχι με μια κατα8εση αμεσως τοκο.λιγα βγαζουυν και δεν μπορουν να παρουν εναν υπαληλο ακομα να εξυπηρετει.

Δημοσ.
εγω στο γκισε δεν ειδα τιποτα.ναι οταν εγω ομως 8ελω να κατα8εσω λεφτα πχ για προκαταβολη η να καταθεσω το ενοικιο μου 8α πληρωνω και τοκους?ας ελεγαν 3 αναληψεις τον μηνα και μετα χρεωση κτλ.οχι με μια κατα8εση αμεσως τοκο.λιγα βγαζουυν και δεν μπορουν να παρουν εναν υπαληλο ακομα να εξυπηρετει.

φίλε μου με έχεις μπερδέψει λίγο.οι καταθέσεις και οι αναλήψεις έχουν διαφορετικούς τόκους.δλδ...όταν καταθέτεις λεφτά παίρνεις εσύ τόκους απο την τράπεζα(πιστωτικούς).όταν κάνεις αναλήψεις (σε ορισμένες περιπτώσεις έχει να κάνει με την valeur) έχεις χρεωστικούς τόκους.

Τέλος αν κατάλαβα καλά για τις καταθέσεις θές να πείς για τα έξοδα.αυτό είναι όταν ΄κάνεις κτθ σε λογ/μους τρίτων και αυτό είναι στην κρίση του ταμία αν θα σου κρατήσει ή όχι.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ βάση τιμοκαταλόγου εργασιών.

π.χ εγώ όταν μου έκανε κατάθεση πατέρας στο παιδί του και δεν ήταν αυτός στο λογ,δεν του κρατόυσα.

Δημοσ.

αυτο εννοοω κοροιδια να κρατησουν λεφτα για κατα8εση λεφτων σε τριτο.δηλαδη πως αλλιως να τα βαλω?ελεος με τις κολοτραπεζες

Δημοσ.
αυτο εννοοω κοροιδια να κρατησουν λεφτα για κατα8εση λεφτων σε τριτο.δηλαδη πως αλλιως να τα βαλω?ελεος με τις κολοτραπεζες

Αν δε θες να χρησιμοποιεις e-banking, μεσω atm δεν υπαρχουν εξοδα (εφοσον μιλαμε για την ιδια τραπεζα φυσικα). Τα εξοδα για συναλλαγές στα ταμεια τα εχουν για να ελαχιστοποιησουν την ουρα. Δηλαδη να μη παει ο αλλος στο γκισε για απλες συναλλαγες. Λογικό το βρισκω, αν υποθεσεις ποσοι αγράμματοι τεχνολογικά υπαρχουν..

Και καλα οι παππούδες δικαιολογουνται. Αλλα νεοι ανθρωποι μεχρι 50 ετών....

Δημοσ.

εγώ έπιανα 3-4 παππούδες και τους έκανα μάθημα πως να το χρησιμοποιούν και μετά μου φέρνανε τυρόπιτες που δεν περιμένανε.

βάζεις όνομα στην κατάθεση??σε ποιά τράπεζα πληρώνεις??

άμα πέσεις και σε μαλάκα ταμία μην το ψάχνεις..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...