PCM Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Ωραια ταινια με αρκετη δόση splatter, επισης μου άρεσε ο τρόπος που συνέδεσαν τους πρωταγωνιστές με το σενάριο -το οποιο ηταν αρκετα καλο για ταινία zombie-.
momotis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Επιτελους μια ταινια που απο το τρεηλερ φαινοταν οτι προκειται να κανει τη διαφορα. Σχεδον καλυτερη απο την πρωτη σε δραση τουλαχιστον. Μακραν η βαθμολογια του 7,5 στο imbd δικαιολογειται απο τοσες χιλιαδες ψηφους.
Finn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Την είδα κι εγώ.Όντως δίκαιο το 7,5 στο imdb αλλά άδικος ο χαρακτηρισμός zombie movie
1980 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 καλο ηταν, αρκετη ενταση ωραια ατμοσφαιρα και μουσικη αλλα αρκετα προβλεπομενο νομιζω , οπως και ολα του ειδους. αν ηξερα πως βαζεις το spoiler θα εγραφα ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα.
polaki Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 7.5 και απο μένα για την ταινία, αλλά μονο και μόνο επειδή δείχνει Λονδίνο παίρνει +1 πόντο έτσι για τη συγκίνηση! Ξερει κανεις αν παλι διακόψανε την κίνηση για κάποια ωρα να γυρισουν το πλάνο απο ψηλά στην αρχή, όπως στο πρώτο??
capitan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Καλούτσικη η ταινία (αν και χειρότερη απ'την προηγούμενη νομίζω). Αξίζει για την μουσική και τα πλάνα του άδειου Λονδίνου. Κατά τ'άλλα η ιστορία δεν είχε τπτ το πρωτότυπο, άλλη μία zombie movie και συγκεκριμένα το 28 days later σε rewind Σκηνοθετικά η συνεχώς κινούμενη και τρεμάμενη κάμερα, προσπαθώντας να μας περάσει την ένταση και την αγωνία, κάπως το παράκανε και το gore φυσικά δεν έλειπε (σε κάποιες σκηνές παραήταν πολύ μάλιστα). Τελικά ο μ@#&*ας ο Michael απ'το Lost πάλι μόνο τη πάρτη του κοίταζε
gokal Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 πολύ πολύ μέτρια η ταινία για μένα. Όπως είπαν οι περισσότεροι καλή μουσική κ τα πλάνα ειδικά στο Λονδίνο. Κατά τ' άλλα 0 πρωτοτυπία αυτή τη φορά. Εγώ περίμενα πάντως να τελειώσει την ιστορία κ όχι να αφήσει υπόνοια ότι μπορεί να βγει κ το "28 μήνες μετά"
ffseriespower Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μετά από πολλά πολλά θρίλερ που έχω δει για πρώτη μου φορά από την αναγούλα δεν κατάφερα να πιο την κοκακόλα που παίρνω ως συνήθως! Καλά καταλάβατε. Για το παραπάνω γεγονός φταίει η σκηνή που της ζουλάει τα μάτια Τώρα θα πείτε ότι έχω τις χειρότερες εντυπώσεις αλλά όχι! Αυτό ακριβώς περίμενα να πάθω κάποια μέρα από όσα θρίλερ έχω δει και επειδή το 28 weeks later το κατάφερε για εμένα είναι must see! Καταπληκτική ταινία!!!
KaizerSoze Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μετριοτατη εως βαρετη συνεχεια μιας καλης εως αρκετα καλης πρωτης προσπαθειας. Παλι Ντανυ Μποιλ ειναι?
speedy23 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Εγω την ευχαριστηθηκα το ιδιο ισως και περισσοτερο απο την πρωτη.Γενικα δεν ειμαι και ο μεγαλυτερος φαν των zombie movies αλλα αυτη μ'αρεσε.Ειχε καποιες πολυ ωραιες σκηνες οπως πχ αυτη στο μετρο που ηταν παντου σκοταδι και παταγαν πανω στα πτωματα. Το τελος του πολυ καλο επισης.
slipknot Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά εγώ μόλις σήμερα την είδα(αφού πριν είδα και το 28 days later για να το ξαναθυμηθώ) και μπορώ να πω πως μου άφησε καλές εντυπώσεις.Για μένα καλύτερο απ το 1ο αλλά ελάχιστα. Βασικά πού πήγαν οι πρωταγωνιστές από το 1ο??Αυτό το χω απορία σε κάθε ταινία τέτοιου είδους που στα sequel δεν τους κρατάνε(λίγο χαζή απορία ε??) Επίσης απ' ότι φαίνεται θα βγει και 3ο μόνο που αναρωτιέμαι τι όνομα θα έχει.Λογικά θα έπρεπε να το πούνε 28 months later αλλά στο τέλος όταν φεύγουν με το ελικόπτερο λέει 28 days later και δείχνει το Παρίσι,οπότε μπορούνε και να το πούνε 32 months later.Θα δούμε... Γενικά καλή ταινία,αξίζει να τη δει κάποιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.