poscaman Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 γεια σε ολους.εχω μια playlist που εχει φτιαχτει στο winamp.θελω να κανω το εξης.θελω να φτιαξω ενα cdακι με τα τραγουδια της playlist σε mp3 format.δηλ,τα τραγουδια της playlist να γραφτουν σαν mp3 στο cd.εχω κολλησει,πως γινεται αυτο???ευχαριστω!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Εννοείς να ρίξεις το pls στο Nero? Aν ναι,παλιά που είχα προσπαθήσει δεν γινόταν αυτό,μόνο ως audio μπορούσα να γράψω cd έτσι.
poscaman Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 ναι...να του δωσω απλα την pls και να γραψει mp3-cd. να δωσεις pls και να γραψει audio cd γινεται σιγουρα,αλλα mp3??? ευχαριστω
smilefreeware Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Αν ανοίξεις πρώτα το Nero για DATA-CD και μετά βάλεις το playlist, μήπως . Αν θες δοκίμασε το εξής : Πάρε από τη σελίδα μου το smile-jukebox Αν η playlist είναι m3u τότε μέσα στο πρόγραμμα πάτα PlayList , πέτα μέσα το αρχείο και κλικ στα Tools διάλεξε το Copy Files to... Ετσι θα κάνεις copy τα αρχεία της Playlist σε κάποιο folder όπου θα τα γράψεις κανονικά σαν data.
poscaman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Αν ανοίξεις πρώτα το Nero για DATA-CD και μετά βάλεις το playlist, μήπως . αυτο δεν γινεται.... παω να δοκιμασω με το προγραμματακι που προτεινεις....
poscaman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Αν θες δοκίμασε το εξής : Πάρε από τη σελίδα μου το smile-jukebox Αν η playlist είναι m3u τότε μέσα στο πρόγραμμα πάτα PlayList , πέτα μέσα το αρχείο και κλικ στα Tools διάλεξε το Copy Files to... Ετσι θα κάνεις copy τα αρχεία της Playlist σε κάποιο folder όπου θα τα γράψεις κανονικά σαν data. φιλε μου σ'ευχαριστω πολυ....πολυ καλη η λυση σου....
Eusebius Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Στο foobar2000 γίνεται να αντιγράψεις τα κομμάτια μιας playlist ορίζοντας το φορμάτ των ονομάτων: Του λες λοιπόν να βάλει μπροστά και τον αριθμό που έχουν στην playlist, και έτσι τα καις μετά στο CD/DVD και τα έχεις κι εκεί με την ίδια σειρά. Νομίζω ότι γίνεται και στο iTunes. Θα γίνεται και σʼ άλλα.
flik Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Ακόμα αναρωτιέμαι πως είναι τόσο ελαφρύ το foobar2000 και έχει τόσες πολλές δυνατότητες. Είναι το πιο βολικό πρόγραμμα που έχω χρησιμοποιήσει. Ένα χρόνο τώρα, αποπειράθηκα να αλλάξω player πάρα πολλές φορές, κυρίως ξαναδοκιμάζοντας winamp, αλλά δεν άντεξα πάνω απο 5 λεπτά κυριολεκτικά. Σόρυ για το off-topic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.