xronis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Γεια σας,θέλω να περάσω το αμάξι ΚΤΕΟ και έχω ήδη καθυστερίσει κατά περίπου 2 χρόνια.Ξέρει κανείς πόσο είναι το πρόστιμο που θα πληρώσω?Σε περίπτωση που παίζει κάποιο ρόλο,σε ιδιωτικό θα πάω.Επίσης οποιος γνωρίζει θα ήθελα να μου πει τι ακριβώς κοιτάνε στον έλεγχο για ΚΤΕΟ.Όχι τίποτα άλλο,να ξέρω τι έχω να αντιμετωπίσω... Ευχαριστώ προκαταβολικά
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 1. http://www.2x4.gr/index1.asp?cc=2&cy=1&s=x To πρώτο αποτέλεσμα που μου έβγαλε το Google όταν γούγλιασα τη λέξη "ΚΤΕΟ". 2. http://www.speed.com.gr/serv03.htm To τρίτο αποτέλεσμα που μου έβγαλε το Google όταν γούγλιασα τη λέξη "ΚΤΕΟ".
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Γουγλιάζω Γούγλιαζον Γουγλιάσω Γούγλιασα Γεγούγληκα Εγεγουγκλήκειν Υ.Γ. Και το γκουκλάρω μου αρέσει, επίσης
xronis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Αφού μας ξέρεις εμάς τους Έλληνες...βολεψάκιδες του κερατά.Σιγά να μην κάθομαι να ψάχνω...θα σου πει ο ένας.Έχω την εύκολη λύση θα σου πει ο άλλος.Όλο και κάποιος θα ξέρει και θα φιλοτιμηθεί.....Κοινώς,βαριόμουνα να ψάξω.Αρχηγέ ευχαριστώ
KWSN_Men Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 ΓουγλιάζωΓούγλιαζον Γουγλιάσω Γούγλιασα Γεγούγληκα Εγεγουγκλήκειν Υ.Γ. Και το γκουκλάρω μου αρέσει, επίσης Ως παλαιός τριτοδεσμίτης, έπεσα από την καρέκλα. :mrgreen: :mrgreen:
xronis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Πόσο χαίρομαι που όλοι ασχολίθηκαν με το θέμα που έθεσα...ειναι μεγάλη η συγκίνηση
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Αφού μας ξέρεις εμάς τους Έλληνες...βολεψάκιδες του κερατά.Σιγά να μην κάθομαι να ψάχνω...θα σου πει ο ένας.Έχω την εύκολη λύση θα σου πει ο άλλος.Όλο και κάποιος θα ξέρει και θα φιλοτιμηθεί.....Κοινώς,βαριόμουνα να ψάξω.Αρχηγέ ευχαριστώ Πρώτα μας λες ότι βαριόσουν να ψάξεις... Πόσο χαίρομαι που όλοι ασχολίθηκαν με το θέμα που έθεσα...ειναι μεγάλη η συγκίνηση ...και μετά μας τη λες που δεν είδαμε με τη δέουσα σοβαρότητα το "θέμα" που έθεσες; οκ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.