MoUCLAs Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 "Τον περασμένο χρόνο η Intel είχε κυκλοφορήσει στην αγορά μια έκδοση του Pentium III στα 1,13GHz, την οποία αναγκάστηκε μετά από λίγο χρόνο να αποσύρει εξαιτίας της ασταθούς λειτουργίας της. Οπως είναι γνωστό, ένα πρόβλημα στο μικροκώδικα του επεξεργαστή προκαλούσε, κατά την εκτέλεση μερικών εφαρμογών και σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες λειτουργίας, το ''κρέμασμα'' του συστήματος.<BR>Δέκα μήνες μετά την απόσυρσή του από την αγορά, ο ''προβληματικός'' Pentium III στα 1,13GHz φαίνεται ότι θα πάρει τη... ρεβάνς. Σύμφωνα με την Intel, ο επεξεργαστής της θα επανακυκλοφορούσε το δεύτερο τρίμηνο του 2001. Αν τα πλάνα της Intel είναι σωστά, τότε θα πρέπει ο επεξεργαστής να εμφανιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Η καθυστέρηση στην επανακυκλοφορία οφείλεται πιθανότατα στο γεγονός ότι η Intel θέλει να ελέγξει εξονυχιστικά τον επεξεργαστή, ώστε να μην εμφανιστεί πάλι με προβλήματα.<BR>Οπως αναφέρει το site x-bit labs, ο επεξεργαστής θα επιστρέψει στην αγορά με μερικές τροποποιήσεις. Ετσι, θα κυκλοφορήσει σε κατασκευαστικό τύπο SECC2, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θα μπορεί να εγκατασταθεί σε slot-1 motherboards, γεγονός που εγγυάται την καλύτερη ψύξη του. Επιπλέον θα κατασκευάζεται με το νέο D0 stepping της Intel και θα λειτουργεί σε μεγαλύτερη τάση πυρήνα (στα 1,8 σε σχέση με τα 1,7Volt των υπόλοιπων Pentium III)."<P><BR>απο FLASH.gr<P><BR>.....ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ που έχω μια spacewalker AV61 me slot 1 θα μπορω να τον βάλω.Ετσι δεν είναι?<BR>Τώρα εχω έναν στα 450 Mhz.....
placid Δημοσ. 16 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2001 yeap !! that's 8.5 multiplier. i wanna see it o/clocked vs. athlon 1,2 .. episis the thelo na to do 1,13 vs. p4 1,7
panosony Δημοσ. 16 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2001 Που να δεις τον PIII 933/133 overclocked στην καινουργια μου CUSL2 Black Pearl . Παλιότερα είχα έναν AMD K6 450@712 .Οταν δοκίμασα τον PIII 933 σε Mobo :QDI έκλεγα τα λεφτά του και αναπολούσα τον AMDάκο . Τώρα με την ASUS πάει μέχρι 1,4 G με αναβάθμιση Bios και σταθερό PSU . Κομάτια ...
placid Δημοσ. 16 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2001 200 fsb epiases ????? ;p ;p ;p .. kanenas sto <A HREF="http://www.overclockers.com" TARGET=_blank>www.overclockers.com</A> de to epiasa me kamia 10ariapeliter kai vappochil .. esy pos to epiases????? ;p ;p .. mas douleveis ?? paradexou oti den pianeis 1400
Creator666 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2001 MPorei na ta epiase, apenergopiontas to L2 cache...
placid Δημοσ. 17 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2001 nai kai ti apodosi tha eixe ?? pados apenergopoiontas to i xoris de nomizo na to prospathise ki olas na to kanei nomizo oti leei psemata steile kana screenshot kai oxi pali photoshop kai min mou peis pali file oti o cpu sou an apenergopoihses to cache einai grigoros !
MoUCLAs Δημοσ. 17 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2001 RE paidia....egw ekana kapoia erwthsh kai mono enas me apanthse....<P>PALI EXOYME 3EFYGEI APO TO 8EMA....
placid Δημοσ. 17 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by NIKOSP:<BR><STRONG>RE paidia....egw ekana kapoia erwthsh kai mono enas me apanthse....<P>PALI EXOYME 3EFYGEI APO TO 8EMA.... </STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>symfono niko omos panasony mi to theoriseis dikaiologia gia na min mas peis oti les psemata <P>
panosony Δημοσ. 18 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2001 Φίλε anonymous ,θα απαντούσα νωρίτερα ,δεν είχα δεί την επιθεσούλα σου . Ξέρω πολύ καλά τι είπα . Eίπα οτι πάει 1.4 G με την Βlack Pearl . Δεν είπα οτι το δικό μου είναι 1.4 G . Aν έχεις αμφιβολίες ξαναδιάβασε τι ακριβώς έγραψα . Απλά έκφρασα την ικανοποίησλη μου ,γιατι με την κωλοQDI με είχε πάρει απ κάτω .<BR>Οσο για το 200 FSB ,κάνε μια βόλτα στο <A HREF="http://www.asusboards.com" TARGET=_blank>www.asusboards.com</A> στο forum της CUSL2-C για να πάρεις μια γεύση .<BR>Αν θες ,αλλη φορά μην αποκαλείς κάποιον ψεύτη επειδή δεν γνωρίζεις τι ακριβώς λέει η δεν διαβάζεις σχολαστικά αυτό που γράφει . Εγώ δεν παρεγηγούμαι και καταλαβαίνω τι επαθες οταν σκέφτηκες 200 FSB .Ομως εγινε και αυτό . ( Πάλι καλά !!!)<P>Bye
placid Δημοσ. 18 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2001 den einai to mobo to provlima file .. bale kana screenshot .. den ekana epithesi .. alla den einai dynaton auto pou les.. den exei sxesi edo to mobo .. ego exo ton PIII 800 (pou theoreite oti oso xamilotero multiplier toso pio eukola anebainei fsb) kai me to zori piano 160 fsb .. pane <A HREF="http://www.overclockers.com" TARGET=_blank>www.overclockers.com</A> kai des oti o allos me ASUS CUSL2-C paei to poli 185 FSB me vappochil psixi (250,000) ..
Odious Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 Το Black pearl παει στα 200 bus κατα ποσο θα ειναι σταθερη η cpu σε αυτο το bus ειναι αλλο θεμα.Panosony,ποσο την πηρες ρε συ,τη qdi ειχες πιο πριν?Αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.