Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent problem: Crashes when loading.

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πραγματικα εχω κ εγω ενα προβληματακι με το splinter cell......καθως οταν μπαινει στο game μπερδευονται τα γραφικα...πολυγωνα κ τα σχετικα!!!ξερει κανεις για αυτο το προβλημα?

Δημοσ.

tmaestros,αν έχεις κάνει το παραπάνω τότε είτε χρησιμοποιείς παλιούς drivers,είτε έχεις ενεργοποιημένα συγχρόνως από τα in-game settings τα FSAA + HDR λογικό να στα κάνει αυτά (κι ας υποστηρίζει η κάρτα συγχρόνως FSAA+HDR). Θυμάμαι ότι υπήρχε τρόπος για να παίξεις με FSAA+HDR στο Double Agent αλλά πρέπει να κάνεις read-only το config αρχείο και κάτι τέτοια ελεεινά πράγματα.

Επίσης το παιχνίδι όταν το είχα παίξει είχε εμφανέστατα προβλήματα στο Lighting με την 8800 μου,δηλαδή προχωρούσα λίγο και εμφανιζόταν σιγά σιγά ο φωτισμός που έπρεπε να υπήρχε σε εκείνο το σημείο,απομακρυνόμουν και σιγά σιγά πάλι εξαφανιζόταν ο φωτισμός. Κυρίως γι αυτόν τον λόγο δεν το έπαιξα καθόλου εγώ,αφού οι σκιές κι ο φωτισμός είναι βασικότατα πράγματα στο Splinter Cell για μένα. Δεν έχω δοκιμάσει με τους νέους drivers να δω αν έχουν διορθωθεί

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...