JOHNX2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 ma kala de pezese!!! pou tis vrikes teties akres?
Vassilis_X Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 kikloforoun bios update oi etaireies opos i asus; ego prosopika den exo dei sto site..
BiSoNaSs Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Παρτε ρε 2 Raptor , Κάντε ένα Raid 0 ή 1 , και εχετε λύση το προβλημα σας. Δεν θα ακουτε τίποτα οσο αφορα την 8800gtx :razz: . Ουτε RMA ουτε τίποτα. Και αν μέτα ψάχνεστε για RMA τους Raptor, Don't worry .Ο θόρυβος είναι φύσιολογικός. Και αν δεν είχατε ποτε Raptor σε Raid , πάλι Don't worry . Η πρώτες μέρες είναι δύσκολες. Μετά συνιθίζεις :-P
Greek_Tornado Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 kikloforoun bios update oi etaireies opos i asus; ego prosopika den exo dei sto site.. LoL ποιο σάιτ; Αυτό που είναι πεσμένο 9/10 φορές; Ή που ακόμα και όταν λειτουργεί λειτουργεί μην πω πως... Τέλος πάντων μάλλον δεν είναι τόσο απλό το BIOS για VGA που να το χουν στο site. Ούτε εγώ έχω βρει ποτέ σε site κατασκευαστή έτσι απλά... Όσοι γνώστες σχετικά με φλασάρισμα πείτε. Αν και δε θα το ρίσκαρα με τπτ στη δική μου αν δεν είναι με κάποιο official εργαλείο ή έστω δοκιμασμένο.
Ailuros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 ma kala de pezese!!! pou tis vrikes teties akres? Συνεργαζόμουν 2.5 χρόνια με την NV.
Lafas1987 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Enas Efkolos tropos na do to revision? Mporei kapoios na moy pei ta vimata?
Greek_Tornado Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Επισυνάπτω την απάντηση του tech support της XFX σε σχετική με το θόρυβο ερώτησή μου... "Hi, thanks for your message and sorry to hear you are experiencing these problems. unfortunately it would appear that the item is faulty and we do recommend you to contact your supplier for information on the returns procedure. But if you have any difficulties with this, please let us know. Thanks. james "
Vatos_locos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 εγώ δεν κατάλαβα γιατί ακόμα να καταλάβετε ότι οι κάρτες σας έχουν πρόβλημα είναι δυνατόν σε ηλεκτρονικό εξάρτημα χωρίς κινητά μέρη να ακούς θορύβους ? όχι κύριοι μου όχι οποτε κάποιες συχνότητες είναι πάνω από τα όρια τους και όχι πυρήνας/μνήμη δεν κάνω λόγο για OC η κάποια τάση παΐζη πάλι πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια και γενικά κάποιο εξάρτημα στην κάρτα σας ζορίζεται και πιο πιθανόν είναι να κάνουν τα mosfet τέτοιο θόρυβο που ρυθμίζουν το ρεύμα στην κάρτα σας οποτε κύριοι μου μετά από 52+1 τo δικό μου 53 post σκεφτείτε πολύ καλά το RMA
Ailuros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Enas Efkolos tropos na do to revision? Mporei kapoios na moy pei ta vimata? Βαριέμαι τώρα να ξαναβάλω το Sandra για περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά το Rivatuner μου δίνει Α2. ΄Ισως να έχω επίσημη απάντηση αρχές της άλλης εβδομάδας.
ThrowDOWN Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 A2 einai kai emena h xfx 8800gtx kai den exw to paramikro problima
Greek_Tornado Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Το ότι οι μισοί δεν έχουν πρόβλημα ίσα ίσα δικαιώνει τους υποστηρικτές του RMA... Έχω φύγει για RMA κι εγώ μόλις επιστρέψω από τις πασχαλινές διακοπές μου φαίνεται...
Ailuros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Κ / 3 (162) (Θα το βρείτε με Sandra κάτω από Buses & Devices)
pc_admin Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Ελεος ρε παιδια!! Να ειναι νορμαλ θορυβος οχι ανεμιστηρακι αλλα απο ηλεκτρονικα μερη της καρτα γραφικων ?? Δεν χρειαζεται να εισαι ηλεκτρονικος για να καταλαβεις οτι υπαρχει προβλημα. Και μην συγκρινετε τον θορυβο δισκου ή θορυβο απο ανεμιστηρακια με αυτον Γιατι στην μια περιπτωση εχουμε θορυβο απο εξαρτημα που κινειται και λογικο ειναι σε κινητα μερη να υπαρχει θορυβος. Πως θα σας φαινοταν να παιρνατε μια πανακριβη τηλεοραση και ενω βλεπατε τα αγαπημενο σας εργο να αρχισει να τσιριζει η πλακετα της? θα το βλεπατε λογικο? Απο την αλλη τα παιδια εχουν δωσει ενα καρο λεφτα για αυτες τις καρτες , αλλα θυμαμαι τι μου ειχε πει καποιος οταν ειχε αποκαλυφθει το bug που ειχαν επεξεργαστες της intel με τον μαθηματικο συνεπεξεργαστη: οι εταιρειες κανουν πειραματα , μην παρεις κατι μολις κυκλοφορησει.Γιατι και πιο φτηνο θα το παρεις μετα, και θα εχουν εξαλειφθει οι "παιδικες αρρωστιες"των πρωτων παρτιδων.
Greek_Tornado Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Εγώ που είχα πάρει την GTS όμως μόλις είχαν πρωτοβγεί οι 8800, μια χαρά δούλευε... Πριν 1 μήνα αναβαθμίστηκα σε GTX και ... κάνει μλκίες Και αρκετά περίμενα, και δεν έπρεπε να χει παιδικές ασθένειες. Απαράδεκτοι όπως κι αν το εξετάσουμε. Και σε μια αγορά που αλλάζει ανά εξάμηνο, πότε θα πρεπε δηλαδή να εξαλείφονται οι παιδικές ασθένειες; Στον ένα χρόνο όταν θα βγαίνει η επόμενη γενιά; Δεν υπάρχει περιθώριο, πρέπει να δουλεύουν τέλεια από την πρώτη μέχρι την τελευταία
Xanthiotis_2 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Tελικα ποια 8800 δεν εμφανιζει προβλημα?Εχει βρεθει η απαντηση για το τι φταιει?Ειμαι στα προθυρα να παρω μια 8800 gts 320 ΜΒ γιατι η X1950XTX που ειχα επιλεξει στη συνθεση του νεου μου pc εχει,λεει,καταργηθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.