Lafas1987 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Παιδιά μην το πολυψειρίζετε το θέμα. ΄Οποιον ενοχλεί ας απαιτήσει επιστροφή και όποιον όχι ας το αφήσει ως έχει. Μα και να την επιστρέψει πάλι το ίδιο θα κάνει! Ailuros ειδικά από εσένα περίμενα μια πιο λογική προσέγγιση στο θέμα.
JOHNX2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 H 8800GTX ksekinise tin pargogi tis me elatomatikes ekdosis i opes aposirthikan nixta apo tous promitheutes... an thimaste !! opote den apokliete na exoun kani kai kapio psilolathaki akomi stin sxediasi tis plaketas, i kai stin epilogi ton olokliromenon, kai auto na prokali auton ton thorivo. emis pou treksame na paroume tis protes version... (ego tin pira mesa noemvriou) isos pirame kartes me apiroelaxista bugs...(autos o thorivos) lafas1987 esi den exis dilosi oti ta thelis ola stin entelia? eprepe na isoun logika ipostirixtis gia RMA. kai sto kato-kato opos leei kai o Alouros, pouthena sto kouti i stin istoselida tou kataskeuasti den anagrafete oti i karta sfirizi otan zorizete.. molis tora tin dokimasa me 16QAA-16AF kai me OFF olla.. i diafora ston ixo esthiti. me 16QAA-16AF kanei les kai arpakse strofalo... a re nvidia...
Lafas1987 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μα δεν έχει πρόβλημα η κάρτα! Και ο Raptor μου κάνει θόρυβο πιο πολύ από ότι οι άλλοι δίσκοι. Δεν είναι χαλασμένος! Ρε παιδιά τι λέμε τώρα???
JOHNX2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 file lafas1987 o kairos tha diksi ti paizi... kai idika to kalokairi opou i karta tha psinete... !!
Ailuros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μα και να την επιστρέψει πάλι το ίδιο θα κάνει! Ailuros ειδικά από εσένα περίμενα μια πιο λογική προσέγγιση στο θέμα. Ποιά λογική ακριβώς; Αν πρόσεξες εμένα ΔΕΝ τον κάνει τον θόρυβο και προφανώς δεν είμαι και μοναδικός. Οπότε από που είναι δεδομένο ή εγγυημένο ότι θα κάνει το ίδιο; Αφού ανέφερες σαν παράδειγμα τα αυτοκίνητο, αν δηλαδή πετύχω σαν αγοραστής παρτίδα όπου ο κινητήρας κάνει θόρυβο που δεν θα έπρεπε να κάνει κάτω από φυσιολογικές συνθήκες θα σταβρώσω τα χέρια και θα πω ότι αφού μου κάνει κάτα τα άλλα δουλειά όλα ρόδινα; Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε αγοραστή να ζητήσει αντικατάσταση όταν κάτι δεν πάει καλά στο προιόν που αγόρασε. Σπαταλάμε άδικα αμφότεροι και χρόνο και εύρος για κάτι το οποίο μπορεί να το χειριστεί ο καθένας όπως θέλει. Χθες το απόγευμα μίλησα σε πραγματικό χρόνο με NV PR και όχι δεν είναι φυσιολογικό και ναι το θέμα είναι υπό ανάλυση.
Lafas1987 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Ok......... Μετά από τόσους μήνες τώρα το πάθαμε?
HighT3ch Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Παιδιά μην το πολυψειρίζετε το θέμα. ΄Οποιον ενοχλεί ας απαιτήσει επιστροφή και όποιον όχι ας το αφήσει ως έχει. Νομιζω απο την πρωτη στιγμη εξεφρασα την ιδια αποψη οποτε θα ξανασυμφωνησω με το παραπανω.
JOHNX2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 otan exis san digma tin diki sou mono prosopiki apopsi den mporis na krinis antikimenika dioti to digma to opio elenxis eine monadiko, otan omos anaferonte apospis polon xriston idias kartas kai iparxi dixasmos apopseon (kai proistoria tautoxrona), kati paizi...
Spartacos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 den einai toso o hxos oso i endeixh oti kati den paei kala... episis ena problima pou xtypaei MONO to legomeno flagship kartes twn 500-600 evrw,dn tha to dume oute stis gts oute stis 8600 lafas atyxo to paradeigma me ton raptor,i wd den grafei sto site tis gia 0db kai allwste panta oi diskoi einai ligo i poly thoruvwdeis logw twn mixanikwn merwn,edw de leme gia thoruvo apo to fanaki tis kartas koinws oi kartes grafikwn den prepei na sfyrizoun otan epexergazontai grafika kai eidika mia san tin 8800 gtx
Lafas1987 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Spartacos μπορεί να έχει γίνει παρεξήση... Εμένα δεν σφυρίζει. Απλά ακούγετε μερικές φορές όταν αλλάζω αναλύσεις ή της κάνω OC, ένας πολύ χαμηλός σε ένταση υχίσυχνος ήχος. Και το παλιό΄PC που είχα με AM2 4600+ kai 7900GT έτσι έκανε... Οπότε δεν με ανησηχεί καθόλου. Τώρα αν η κάρτα κάποιον σφυρίζει λες και κάνει καμάκι..... έχει πρόβλημα τι να πω...
Greek_Tornado Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Παίδες περιμένουμε απάντηση από PR της Nvidia... Όλα τα άλλα είναι πλέον κουβέντα να γίνεται. Ότι δεν είναι φυσιολογικό να κάνει το θόρυβο το ξέρουμε και δεν υπάρχει συζήτηση επ'αυτού. Είναι ηλεκτρονικό component το οποίο σφυρίζει σε abnormal συνθήκες. Το θέμα είναι αν θα προκαλέσει περαιτέρω πρόβλημα ή θα μείνει εκεί, στο σφύριγμα οπότε και ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Και ναι, όσοι αγοράσαν τελευταία revisions δεν ακούγονται.
Lafas1987 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Greek_Tornado Πως μπορούμε να μάθουμε τη Revision της κάρτας?
JOHNX2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Mia poli proxiri matia gia tis fournies tis 8800GTX mpori na vri apo tin ekdosi tou BIOS. An kai to provlima mpori na linete stin teliki me ena BIOS update...
Ailuros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Ailuros perimeno nea apo ton NV PR... Μην περιμένεις να πάρω εγώ απάντηση. ΄Ισως να μπούνε στον κόπο να δώσουν κάποια εξήγηση δημόσια όταν ανακαλύψουν τι φταίει. Εγώ απλά τους είπα τι συμβαίνει, είπαν ότι το έχουν υπόψιν τους και το κοιτάζουν. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν μπορέσεις να αναπαράγεις κάτι δεν μπορείς και να απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.