Προς το περιεχόμενο

8800 GTX άνθρακες ο θησαυρός

Spartacos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sinfono file mou Spartacos apolita mazi sou...

otan plironis gia mia karta 570 euro!! apetis na einai telia kai apsogi, kanis den mpori na to amfisvitisi auto...

alla ti na kanis, simveni kai stis kaliteres ikogenies...

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

BFG 8800 GTX here.

Κατέβασα όλους τους ανεμιστήρες στις 1000 στροφές, έριξα το 3dmark και δεν έπεσε κάτι στην αντίληψη μου....

Δημοσ.

Εχς μια Asus 8800Gts δεν έχω πρόβλημα με τον θορυβο, ουτε σε stock, oute se o/c.

Παρατηρώ όμως κάτι αλλο. Αν ακουμπησω την καρτα την ώρα που δουλευει, ακομα και στο default 60% των στροφών , νιοθω ενα ελαφρυ τρέμουλο καθε 1 δευτερολεπτο. Πολυ περιεργο να το εξηγησω με λογια. Σαν να τρεμει ελαχιστα καθε 1 sec. Δεν τον καταλαβαινεις ακουστικα.. μόνο με την αφή το καταλαβαινεις.

Το έχει παρατηρησει κανείς ?

Δημοσ.

O ήχος προέρχεται από ελαττωματικά πηνία.Μην ανησυχείτε, πηγαίνετε στο κατάστημα που την πήρατε και ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ για RMA .Η κάρτα είναι πανάκριβη για να κάνει τέτοιου είδους μαμακίες.Αν σας πούν δουλέυει κανονικά μην ψαρώσετε πηγαίνετε κάποια ώρα που έχει κόσμο το συγκεκριμένο κατάστημα και κάντε φασαρία ζητώντας τον προιστάμενο.Θα σας την αλλάξουν 100%.ΜΗΝ μασάτε.Ειδικά αν δεν έχουν περάσει 10 μέρες από τη ν ημερομηνία αγοράς ζητήστε τα λεφτά σας πίσω.

Δημοσ.

Βρε μπαγάσες τι λέτε όλοι εσείς εκεί? Χαλασμένη η κάρτα ή ότι θα την πάτε για RMA? Αυτά που λέτε είναι τελείως μα τελείως εκτός τόπου και χρόνου. Δεν έχουμε τι να γράψουμε άλλο μου φαίνεται και βγάζουμε από τη μύγα ξίγκι. Δηλαδή οι σκληροί δίσκοι που κάνουν θόρυβο γιατί είναι φυσιολογικό? Είναι η πιο γρήγορη κάρτα γραφικών που υπάρχει. Είχατε και στο χωρίο σας τέτοια κάρτα γραφικών και ξέρετε πως κανονικά θα έπρεπε να κάνει? Έτσι κάνει η κάρτα χωρίς λόγω. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το κάνει σε όλο τον κόσμο και σε αυτούς που δεν το κάνει είναι επειδή δεν την ακούνε. Εμένα προσωπικά μου αρέσει κάνει σαν διαφορικό από αυτοκίνητο. Δεν σας κράζω, απλά σας μιλάω αυστηρά!

De@th L0rd οι άλλοι απλά κάνουν υποθέσεις και τους δικαιολογώ εσύ όμως ξέφυγες τελείως!

Δημοσ.

Gainward Bliss 8800GTX και δεν έχω παρατηρήσει ανάλογο φαινόμενο από τις 14.11.06 ως και σήμερα.

Lafas1987,

Επειδή δεν είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται σε όλες τις κάρτες, οι πιθανότητες είναι μεγάλες σε εκείνες που παρουσιάζουν το πρόβλημα να πρόκειται για κανένα προβληματικό resistor ή οτιδήποτε άλλο.

Σαφώς και είναι προσωπική απόφαση του καθένα να ζητήσει RMA ή όχι, εγώ προσωπικά πάντως που έσκασα 6.5 κατοστάρικα δεν θα το άφηνα έτσι. Πουθενά στην σελίδα του κατασκευαστή ή στο κουτί δεν μου είπαν ότι στην τιμή περιλαμβάνεται non stop repeat remix της Κάλλας. :D

Δημοσ.
diladi LAFAS1987 ean arxizi na spaei to diaforiko siga-siga....?

Αν σπάσει έσπασε, αλλά δεν θα είναι αιτία το σφύριγμα που κάνει. Και η κάρτα ήχου αν χαλάσει θα την αλλάξεις. Είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό που κάνει η κάρτα. Αν δεν ήταν θα είχαμε διαβάσει σίγουρα σε κάποιο FORUM (είτε ελληνικό είτε ξένο) ότι οι 8800 παρουσιάζουν έναν υψηλής συχνότητας ήχο και μετά καταστρέφονται. Μην τρελαθούμε τελείως.

Δημοσ.

apo tin stigmi pou sfirizi etsi, katalavenis ksekathara oti o ixos einai logo ipervolikou load kapiou resistor..... analoga me to fortoma tou game kai tis apetisis tou game i entasi tou ixou pikili. opote an kati sfirizi kai ta sxetika einai pithano na spasi... kai stin teliki ton mison apo edo mesa den akougete...

den ksero ean einai fisiologiko, alla apo tin stigmi pou i mises to kanoun kai i mises oxi, simeni oti kati pezi...

karta grafikon plirosame, oxi karta ixou......

Δημοσ.

Παιδιά μην το πολυψειρίζετε το θέμα. ΄Οποιον ενοχλεί ας απαιτήσει επιστροφή και όποιον όχι ας το αφήσει ως έχει.

Δημοσ.

+1 Ailouros etsi einai, opion ton enoxli tin paei gia RMA, opion oxi tin kratai..

ego tha tin kratiso pantos mpas kai ta pekse sta 2.5 xronia kai sto RMA paro 9900GTX...

LOLLLLLLLLL

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...