Προς το περιεχόμενο

no admin rights??? αφου ειμαι admin!!!

islas canarias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το trojan remover συχνα πυκνα και χτες μου εβγαλε ενα αρχειακι υποπτο στη λιστα. Παταω λοιπον delete και μου λεει οτι πρεπει λεει να κανω log in σαν admin, αλλα γιατι? αφου ειναι το σπιτισιο pc, δεν εχω admin και ξε admin, εγω ειμαι ο μονος χρηστης!!!

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα...

Tools-folder options - απενεργοποιησε το simple file sharing (τελευταια επιλογη)

Θα πρεπει τωρα μετα το restart να εχεις επιλογη sharing and security πατωντας δεξι κλικ σε folders και files. Δες το αρχειο αυτο τι δικαιωματα εχει.

Ισως χρειαστει να δωσεις full control στον Aris συγκεκριμενα πριν σε αφησει να το σβησεις. Το οτι εισαι administartor δεν σημαινει αυτοματα οτι εχεις προσβαση σε ολα τα αρχεια, αλλα οτι μπορεις να δωσεις προσβαση στον εαυτο σου (και οποιονδηποτε αλλο) σε ολα τα αρχεια

Αν παλι δεν ειναι αυτο, πιθανως το αρχειο να δεσμευεται απο καποια process. Δοκιμασε να το αποδεσμευσεις με το unlocker.

Δε χανεις τιποτα να μπεις και σαν administrator απο safe mode. Αν εχεις αφησει τα defaults, τοτε ειναι user administrator password κενο.

Ο administrator παντα υπαρχει και δεν μπορεις να τον σβησεις (μονο rename τον κανεις αν θες). Απλως αμα φτιαξεις αλλο χρηστη με δικαιωματα admin ο administrator δεν εμφανιζεται πια στην welcome screen.

Δημοσ.

καλα τα λες αλλα κατσε να διευκρινησω! μπορω να σβησω ενα οποιοδηποτε αρχειο, ΟΚ αλλα δε καταλαβαινω γιατι δε μπορω να τρεξω ενα προγραμμα σαν admin (με r. click και run as)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...