harrys23 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δεν ξέρω αν πρεπει να ποσταρω εδώ τουλάχιστον έτσι νομίζω ενώ έχω 2mbit γραμμή και σε ώρες αιχμής κατεβάζω με 210-220kb ειμαι απο τους τυχερους όταν θέλω να κάνω κάτι upload στο rapidshare τίποτα όλα κολανε ενω σε αλλες hosting σελιδες κανενα προβλημα προσπάθησα με το RapidUploader προσπάθησα μέσω firefox-explorer 7 opera τίποτα επιλέγω το αρχείο πατάω upload και αμέσως κολαει η σελιδα μονο. ενώ το δεύτερο μου pc κανένα πρόβλημα.ανεβάζει κανονικά εννοείται από την ίδια adsl γραμμή εκανα απεγκατασταση ολα καθαρισα χειροκινητα registry τα ξαναπερασα παλι τα ιδια και παντα με κλειστο το zone alarm και το kaspersky. καμια βοηθεια?? ειναι λογικο πιστευω οτι ειναι θεμα windows η κατι τετοιο. Ευχαριστω..
poscaman Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 το firewalll των windows????το ελεγξες μηπως κοβει εκεινο?
harrys23 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 το firewalll των windows????το ελεγξες μηπως κοβει εκεινο? Το εχω απενεργοποιημενο το firewall των windows.. το παραξενο patrine ειναι οτι , οτι εχω στο ενα pc εχω και στο αλλο το ενα ανεβαζει το αλλο οχι. μηπως μηπως φταει τιποτα αλλο χαζο που δεν μας παει ο νους??
poscaman Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 κοιτα να μην κανει καθολου upload δε γινεται με τιποτα!απλα για καποιο λογο σου κοβει τα "γνωστα" upload. (ακομα και να μπεις σε μια σελιδα πρεπει να κανεις upload). δεν πηγαινει καπου το μυαλο μου.δοκιμασε να ανεβασεις απο msn κατι (*να το δωσεις σε καποιον αλλο εννοω)
harrys23 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 όσο κούφο και να ακουστεί έβγαλα kaspersky και ΖΑ καθάρισα registry χειροκίνητα και τα πέρασα ενα ενα παλι από την αρχή. πάλι δεν ανέβαζα με τίποτα και λέω ας ενεργοποιήσω το firewall των windows και τελικά αυτό ηταν. λες και λειτουργούσε στο παρασκήνιο ενώ ήταν απενεργοποιημένο γίνεται αυτό ?? Ευχαριστω poscaman
poscaman Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 παρακαλω,αν και δεν εκανα τπτ.αν γινεται???χμ, MS rulez,μη ρωτας!ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ!
ntg_net Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δεν φταινε τα windows. Υπαρχει πολλα προβληματα στο upload προς rapidshare. Αν δοκιμασεις να κανεις upload αλλου δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Δοκιμασε τα αρχεια που ανεβαζεις να τα κανεις πιο μικρα. Δοκιμασε ενα αρχειο 5mb , ενα 10mb και ενα 15mb να δεις σε τι μεγεθος εχεις προβ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.