Προς το περιεχόμενο

Samsung Syncmaster 226BW

fulcad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους. Ο λόγος που έγινα μέλος στο Insomnia είναι ο εξής: εδώ και 2 μήνες περίπου είχα βγει στο ψάξιμο για οθόνη 20+ ιντσών και οι γνώμες όλων σας με βοήθησαν στο να δω καλύτερα κάποια μοντέλα. Ανταποδίδω τη χάρη λοιπόν...Μόλις χθες παρέλαβα τη νέα Samsung Syncmaster 226BW 22" με 2 ms response time. Μου την έφερε ο θείος από Παρίσι για όσους αναρωτιούνται αν υπάρχει εδώ..:)

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και φωτογραφίες σύντομα..

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

α)Είναι θεόρατη!!! Την έβαλα πλάι στη 17άρα μου CRT και...καμία σχέση φυσικά!!! Απλώς γεμίζει το χώρο :D

β) Πολύ εύκολη στο χειρισμό ρυθμίσεων και με εύκολα προσβάσιμα κουμπιά.

γ)Αν και δεν είναι ρυθμιζόμενη σε ύψος, η κυκλική της βάση επιτρέπει το να "περιστρέφεται" η οθόνη δεξιά και αριστερά πανεύκολα.

δ)Το μόνο...εκνευριστικό λίγο σημείο είναι το κεντρικό κυκλικό κουμπάκι από το οποίο "βγάζει λίγο μάτι" το blue led..ειδικά σε ένα σκοτεινό δωμάτιο κατά τη διάρκεια προβολής ταινίας.

Στο ψητό τώρα....

Καταπληκτικά χρώματα, ζωντανά με αρκετές επιλογές στις ρυθμίσεις τους. Η όθόνη εκμεταλλεύεται μια AGP Sapphire X1950 Pro 512Mb και τρέχει άνετα όλα τα παιχνίδια σε ανάλυση 1680x1152 16/10 Wide (φυσικά)! Τα παιχνίδια που δοκιμάστηκαν ήταν τα: C&C:Generals, Titan Quest, Infernal, NFS:Carbon και WoW. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι απλώς μαγεία..σχεδόν μπαίνεις μέσα στο παιχνίδι! Είναι κυριολεκτικά άλλη εμπειρία! Φυσικά με τα 2ms δεν παρουσιάστηκε απολύτως κανένα κόλλημα ή φαινόμενο ghosting...Τώρα όσον αφορά το backlight bleeding..εγώ προσωπικά δεν πρόσεξα σχεδόν τίποτα..θα πρέπει να είσαι πολύ μίζερος για να παρατηρήσεις κάτι αρνητικό. Ευτυχώς η οθόνη δεν είχε κανένα καμένο pixel και έτσι μου έφυγε κάθε καχυποψία. Σε απόσταση 2 μέτρων και παρακολουθώντας κάποια ταινία νιώθεις σαν να έχεις στο δωμάτιό σου ένα μικρό σινεμά..

Προσπάθησα να μην είμαι υπερβολικός από τη χαρά μου αλλά μιας και αυτό είναι το 1ο μου review μπορώ να πω με σιγουριά πως τα 450 ευρώ άξιζαν και με το παραπάνω για μια φανταστική οθόνη-τέρας ειδικά για gamers και movie fans όπως εγώ. Τελικό συμπέρασμα..η οθόνη τα σπάει!!!

(Ελπίζω να καταφέρω να κάνω upload και καμία photo)

Φιλικά, fulcad

Δημοσ.

Μπράβο ρε fulcad, πάνω στην ώρα με πέτυχες. Είναι η οθόνη που έχω βάλει στο μάτι και από μέρα σε μέρα θα παραγγείλω. Ανέβασε με την πρώτη ευκαιρία φωτογραφίες να δούμε τι παίζει...

Δημοσ.

ωπ! fulcad κι εγώ τα ίδια με τον kostasSTi,οπότε αναμένουμε φωτό...

edit:επίσης υπάρχει και στην Ελλάδα,π.χ....http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=6695&catid=95

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση οτι το service της samsung, dell, LG, το έχει αναλάβει η ίδια εταιρία... Τώρα όσον αφορά το hardshop, γιατί να μην είναι? Έτσι κι αλλιώς δεν έχει τη φθηνότερη τιμή για να το φοβάσαι.

Πάντως εγώ ήδη έχω μια Samsung 960BF στη δουλειά μου και είμαι ΥΠΕΡ ευχαριστημένος, οπότε θα την προτιμήσω από άλλες φθηνοεταιριούλες...

Δημοσ.

Παιδιά η οθόνη είναι Glossy? Είναι άσχημο αυτό στην χρήση της? Και μία άλλη ερώτηση...έχει είσοδο composite (video in,δηλαδη να δέχεται σήμα απο εξωτερικές πηγές όπως dvd players και video)

Δημοσ.

δεν νομίζω οτι είναι glossy. Μόνο το πλαστικό γύρω απο την οθόνη σίγουρα είναι.

Έχει ρωτήσει κανείς Πλαίσιο/e-shop αν και πότε θα την φέρουν?

Δημοσ.

Όχι δε ρώτησα NaGR γιατί πρέπει να την πάρω το συντομότερο για να μπορέσω μέσα στις γιορτές να συμμαζευτώ. Δε σε απασχολεί όμως, skroutz.gr και δες ποιος απ'όλους σε βολεύει. Έχει τιμές από 388 μέχρι 490 (!)...

Δημοσ.

Την πηρα κι εγω μολις χτες, 390 ευρο.

Καταπληκτικη οθονη , με ωραιο σχεδιασμο, vga kai dvi (δεν εχει αλλες εισοδους composite-svideo klp).

Πολυ εντυπωσιακο μαυρο (3000:1 contrast).

Πολυ καθαρη και ξεκουραστη, και γρηγορη (2ms).

Το μονο κακο για μενα, ειναι που δεν μπορεις να την ανεβοκατεβασεις (μονο δεξια - αριστερα) απο τη βαση της.

Στα λεφτα αυτα , μαλλον δεν εχει αντιπαλο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=953423

elpizw na exei erthei sto plaisio tis geitonias mou :-P

[min me stayrwsete alla otan girizete tis wide se portrait mode , pws rithmizete kai ta windows na fianontai analoga? ]

em pigainw simera se ena plaisio kai zitaw tin othoni

mou leei den tin exoume

ma to site tin exei

nai to kserw mou apantaei

alla den tin exete ferei edw [rwtaw]

oxi tin paraggelnis kai tin fernoume ayrio

aaa apokrinomai [ayto simainei to 24 wres se diathesimotita]

alla mipws ksereis an tin exei kana ipokatastima

den gnwrizw mou leei

mipws iparxei periptwsi na tin fereis gia tin ekthesi? [rwtaw]

mpa pou na tin balw [mou apantaei]

...

ayta :-p

Δημοσ.

Το contrast το ρυθμίζεις εσύ. Έχει μάλιστα presets για game, internet, text, movie κλπ. Με τα βελάκια up-down διαλέγεις ένα από τα παραπάνω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...