Luxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Γιατι οι περισσοτεροι Players οταν δεν μπορουν να παιξουν ορισμενα βιντεο, ο vlc τα παιζει και μαλιστα χωρις προβλημα; Εχει ενσωματωμενους codecs ή παιζει κατι αλλο;
tonypapadovic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Έχει ενσωματωμένους codecs! Μπορεί να είναι και τίποτα άλλο όμως...
Luxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Ωραια και εγω εχω τα divx,xvid,ffdshow,real&quicktime alternative. Γιατι να μη το παιζει ο WMP11 και ο classic και να λενε οτι χρειαζονται codecs;
tonypapadovic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Κοίταν, αφότου έκανα format και έβαλα Klite Mega Codec pack ότι μου παίζει ο vlc παίζει και ο bs player. Αλλά πριν που είχα ξεχωριστά codecs, όπως εσύ είχα το ίδιο φαινόμενο να αντιμετωπίζω. Συμπέρασμα; Δεν ξέρω, χίλια sorry!!!
geopoul Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Ένα πολύ καλό codec pack είναι το CCCP. Προτείνω να απεγκαταστήσεις όλα τα codec που εγκατέστησες και να βάλεις αυτό. Εκτός βέβαια αν χρειάζεσαι τα codec για encoding.
mitseuler Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 giati poly apla o VLC rulezzzzzzzzzzzzz !!! open source programmataki otan einai kalo kai psagmeno einai simply koryfh!
Luxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Ναι rulez, αλλα θελω να ξερω και γιατι το κανει ομως αυτο..
worldcitizen Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 VLC uses a modular system, which allows to add easily new fonctions and formats. Here is a description of nearly all the VLC modules. A few "internal" modules won't be explained here. For a complete list of all VLC modules, please have a look at the LIST file in the subdirectory "modules" of the VLC source tree. Ένα, Δυο,Τρια....
PETROS13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 είναι ο συνδυασμός των codec που χρησιμοποιεί...!!
Luxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Αμα ειχε και καλυτερες ρυθμισεις για τους υποτιτλους θα ηταν κορυφη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.