NUKE2 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Εχω μια συλλογη απο νομισματα και θελω να φτιαξω εναν καταλογο με φωτογραφιες απο τα νομισματα αυτα και να γραψω απο μια σημειωση απο κατω.Θελω στην συνεχεια να τα εκτυπωσω... Ξερετε κανα τετοιο προγραμμα? Σας ευχαριστω
AlexNet Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Το Microsoft Publisher έχει στα πρότυπα του τη δημιουργια προσπέκτους αν θυμάμαι καλά.
Adavis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Adobe In Design μια άλλη λυση αλλά θα στήσεις εσύ την σελίδα...
Stavros_Ribo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 και φυσικά κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει από το Microsoft_PowerPoint. Το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά σε τέτοια θέματα.
NUKE2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Κατεβασα το publisher αλλα δεν μπορω να βρω πως να το κανω σε μορφη καταλογου.Ξερεται, που στην ιδια σελιδα υπαρχουν πολλες εικονες και απο κατω απο καθε εικονα να μπορω να γραφω χαρακτηριστικα...
NUKE2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ρε παιδια θελω κατι που να εχωραει ξερω εγω 5χ4 τετραγωνακια(θεσεις για φωτο νομισματων) ανα σελιδα Α4 για να μπορω να εκτυπωνω κιολας.Και κατω απο καθε φωτο θα υπαρχει μια λεζαντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.