Προς το περιεχόμενο

ti Γνωριζετε Για Το Alibaba????

agia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω εχω παει στην κινα για δουλειες.Εκει εχω βρει προμηθευτες αλλα εχω βρει και απο το alibaba.Τωρα για το οτι δεν δεχονται L/C μου φαινεται πολυ περιεργο.Για τι ποσοτητες μιλας?εγω το λιγοτερο που παραγγελνα ηταν ενα κοντεινερ και ποτε δεν ειχα προβλημα με το L/C.Εστελνα 30% προκαταβολη L/C και μολις φορτωνοταν το κοντεινερ και μου εδινε το ΟΚ η ναυτιλιακη οτι το καραβι ξεκινησε του εστελνα τα υπολοιπα.Ενα αλλο τρικ αλλα οχι τοσο σιγουρο γιατι εχει και αυτο ενα ρισκο ειναι να ζητησεις δειγμα και να του πεις οτι θα στειλεις εσυ κουριερ να το παραλαβει απο την εταιρια τους.Αν δεις οτι σου δινει στοιχεια αλλα αντι αλλων τοτε θα καταλαβεις οτι κατι δεν παει καλα.Αν τα στοιχεια που σου δωσει ισχυουν τοτε τι να σου πω ρισκαρε το.Εμενα παντως μου φαινεται παρα πολυ περιεργο που δεν δεχονται L/C.Σου αιτιολογουν γιατι δεν δεχονται L/C?Πες τους οτι η πρωτη δουλεια που θα κανετε θα ειναι L/C και οι υπολοιπες που θα ακολουθησουν θα ειναι t/t.Πες οτι ειναι πολιτικη της εταιριας σου για καινουριους προμηθευτες να πληρωνει την πρωτη παραγγελια L/C.Ριξε και το ποιημα οτι εχετε μεγαλο πελατολογιο και οτι αυτη ειναι μια test order για να δεις πως θα κυλησει το προιον.Αν σου πει οτι του κραταει πολλα η τραπεζα πες του ποση ειναι η διαφορα και αν θελει ασ αυξησει την τιμη αναλογα ετσι ωστε το καθαρο του κερδος να μεινει ανεπαφο.Αν σε συμφερει βεβαια!Εγω παντως οταν το ειπα αυτο στον πακιστανο που πηγαινε να με δαγκωσει μου ειπε οτι βρηκε αλλους πελατες και οτι ηθελε τα δειγματα πισω,αφου δεν ειχε αλλη δικαιολογια να μου πει.Βεβαια πηρε το μακρυτερο.Οσο για το αν ειναι ολοι απατεωνες εχω να σου πω οτι ειναι πολλοι περισσοτεροι απο οτι μπορεις να φανταστεις.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μιλαω για τουλαχιστον 50+ laptop για πρωτη φαση κ αν κατσει καλα και με συμφερει που οπως βλεπω οι τιμες ειναι καλες για ανοιγμα κ σε αλλα τεχνολογικα προιοντα, αλλα παντα με τον σωστο συνεργατη. Παντως οταν βαζω στο google το ονομα της εταιριας που αποκαλουνται + στοιχεια που εχουν ελεγθει σαν golden sellers ή δεν βγαζει τιποτα ή σε πεταει κατευθειαν στο alibaba. παντως πολυ προσφερουν και 1 τεμαχιο υπολογιστη για οποιοδηποτε χρηστη, εκει τωρα τι παιζει παλι αγνωστο. Παντως ο καθενας μας θα ηθελε κατι φτηνο και εφοσον βγαινει απο την ιδια εταιρια για οχι?

ευχαριστω

Δημοσ.

Ενας μου εστειλε αυτο :

Hello,

Based on your order of the SONY VAIO SZ Series

VGN-SZ390PW1 LAPTOP.In respect to payment we dont

accept L/C cos we dont want anything to hold our

payment,in other to allow the aim of business which is

profits and balance exists.

As i have earlier stated in my conversation with

you on phone,we accept WESTERN UNION TRANSFER FOR

MINIMUM ORDER PURCHASES,While for maximum and bulk

order purchase we accept BANK TRANSFER (T/T).

Upon confirming your payment we would shipp off to

you,via FEDEX AIRFREIGHT and deliver within a duration

of 3 days.

Ενας αλλος αυτο :

es of course i have..

Transaction for 1 units HP Pavilion Dv9260us is : 350$usd.(price included all taxes and shipping tax).Minimum order 5 units for: 1450 $ usd!!!

Details:

1:Pay for the transfer with cash at a local WESTERNUNION agent. Click here to locate the agents in your area: http://www.westernunion.com/

2:Garranty for payment and deal:

Look what I can do for you:

- you will make the transfer to my location(United Kingdom) but not to my name (you will use your best friends name for example as receiver's name) so you can be sure that I will not pick up the money until you get the products ;so you make a deposit at WesternUnion and you will give me the transfer's details (SENDER'S NAME AND ADDRESS, RECEIVER'S NAME, MTCN) so I can check that the deposit was made. After I verify it I will send you the products simmediately.

- only after you will receive the products and check it if it OK you will have to change the receiver's name of the transfer to my name so I can collect my money. So until you will have the products in your hands the money will be deposited on your best friend's name at WesternUnion Agency. I think it is better to not inform WesternUnion that you will change the receivers name in a few days because it is possible they ask you to pay the fees twice (fees that are quite big for such an amount),also when you go to an WesternUnion office to make the transfer,please don't tell there the reason for you send the money because here in this country I must pay some additional taxes when I receive the funds.

Please say you send the money to your friends or to your partner.My old buyers of course make the transfer at WesternUnion direct to my name which is easier and I will be happy if you can trust in me but because it is our first deal I proposed you this very safe and efficient method so you can only deposit the money first and after you get the products to allowed me to cash it.

3: You will put the adress from WesternUnion payment (receiver`s):

Name:your best friends name

Street:32, Portobello High St

City:Edinburgh EH15 1DD

Country:UK

4:You have maximum security in this deal because the money has not pick up before u have the product.The money has been pick up after u have change the name at receiver's from westernunion and u will put my name!

5:I need the complet details from the transfer from WesternUnion for i ckeck:

-Sender's name and adress

-receiver's name and adress

-MTCN#(Money Control Transfer Number)

-Account.

Or it's possible give me the copy scanned from westernunion

Κανεις απο ολους που ρωτησα γενικα δεν δεχτηκε L/C.Οσο για τις τιμες ειναι αρκετα χαμηλες.

Δημοσ.

Ποτέ μα ποτέ μην κάνεις πληρωμές με wire transfer (Western Union κλπ.). 99,9% δεν θα τους ξαναδείς!

Πήγα να την πατήσω με αγορά αυτοκινήτου από autoscout από Ιταλό κ τη γλίτωσα παρατρίχα.

Όλα όσα σου γράφει βρωμάνε ΑΠΑΤΗ

Δημοσ.
Ενας μου εστειλε αυτο :

Hello,

Based on your order of the SONY VAIO SZ Series

VGN-SZ390PW1 LAPTOP.In respect to payment we dont

accept L/C cos we dont want anything to hold our

payment,in other to allow the aim of business which is

profits and balance exists.

As i have earlier stated in my conversation with

you on phone,we accept WESTERN UNION TRANSFER FOR

MINIMUM ORDER PURCHASES,While for maximum and bulk

order purchase we accept BANK TRANSFER (T/T).

Upon confirming your payment we would shipp off to

you,via FEDEX AIRFREIGHT and deliver within a duration

of 3 days.

Ενας αλλος αυτο :

es of course i have..

Transaction for 1 units HP Pavilion Dv9260us is : 350$usd.(price included all taxes and shipping tax).Minimum order 5 units for: 1450 $ usd!!!

Details:

1:Pay for the transfer with cash at a local WESTERNUNION agent. Click here to locate the agents in your area: http://www.westernunion.com/

2:Garranty for payment and deal:

Look what I can do for you:

- you will make the transfer to my location(United Kingdom) but not to my name (you will use your best friends name for example as receiver's name) so you can be sure that I will not pick up the money until you get the products ;so you make a deposit at WesternUnion and you will give me the transfer's details (SENDER'S NAME AND ADDRESS, RECEIVER'S NAME, MTCN) so I can check that the deposit was made. After I verify it I will send you the products simmediately.

- only after you will receive the products and check it if it OK you will have to change the receiver's name of the transfer to my name so I can collect my money. So until you will have the products in your hands the money will be deposited on your best friend's name at WesternUnion Agency. I think it is better to not inform WesternUnion that you will change the receivers name in a few days because it is possible they ask you to pay the fees twice (fees that are quite big for such an amount),also when you go to an WesternUnion office to make the transfer,please don't tell there the reason for you send the money because here in this country I must pay some additional taxes when I receive the funds.

Please say you send the money to your friends or to your partner.My old buyers of course make the transfer at WesternUnion direct to my name which is easier and I will be happy if you can trust in me but because it is our first deal I proposed you this very safe and efficient method so you can only deposit the money first and after you get the products to allowed me to cash it.

3: You will put the adress from WesternUnion payment (receiver`s):

Name:your best friends name

Street:32, Portobello High St

City:Edinburgh EH15 1DD

Country:UK

4:You have maximum security in this deal because the money has not pick up before u have the product.The money has been pick up after u have change the name at receiver's from westernunion and u will put my name!

5:I need the complet details from the transfer from WesternUnion for i ckeck:

-Sender's name and adress

-receiver's name and adress

-MTCN#(Money Control Transfer Number)

-Account.

Or it's possible give me the copy scanned from westernunion

Κανεις απο ολους που ρωτησα γενικα δεν δεχτηκε L/C.Οσο για τις τιμες ειναι αρκετα χαμηλες.

Ο πρωτος αφου φοβαται για το κερδος του προτεινε του οτι τα λεφτα που θα του κρατησει η τραπεζα να τα βαλει πανω στην τιμη.ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ.

Οσο για τον δευτερο πες του οτι θα στειλεις your buddy there για να αγορασει και να παραλαβει προσωπικα τα λαπτοπ μιας και εχεις best friend στην αγγλια.Δεν μας χεζεις ρε Νταλαρα πες του.Καμια σοβαρη εταιρια δεν κανει τετοιες αλχημειες.Εξαλλου μην τσιμπας απο την χαμηλη τιμη.Ισα ισα τετοια διαφορα πρεπει να σε προβληματιζει και να σε πονηρευει.Παντως θα εχει πλακα να δουμε τι θα σου πει εαν του πεις οτι εχεις κολλητο στην πολη του.αν και με το θρασος του αυτοι ειναι ικανοι να σου κλεισουν και ραντεβου ελπιζοντας οτι μπλοφαρεις.Βρε ουστ.

και μια συμβουλη εντελως φιλικη.Εσυ τι πιστευεις οτι εισαι ο μονος ελληνας που γνωριζει το alibaba?εαν ισχυουν οι τιμες που λεει θα ειχαμε γεμισει ολοι λαπτοπ.Γιατι πιστεψε με οι εμποροι του συγκεκριμενου ειδους θα ειχανε βρει την πηγη αυτη πολυ πριν απο μενα και απο σενα.Οι τοσο καλες πηγες δεν βγαινουν στο ιντερνετ φιλε μου.Καποιες ανταγωνιστικες ναι.Αλλα τοσο καλες με τιποτα.ελπιζω να σε βοηθησα.

Δημοσ.

μολις τσεκαρα την τιμη του λαπτοπ που σου πουλαει για 350 δολλαρια.Εχει λιανικη γυρω στα 2100 δολλαρια!!!!Μα καλα αυτοι μας ειδανε αλευρωμενους και μας περασανε για μυλωναδες?Εγω στην θεση σου ξερεις τι θα εκανα?θα του ελεγα να παει να γ@μηθει και να μου φερει και την εισπραξη.Μην πηγαινει τσαμπα!Και αν θελει την εισπραξη να μου την στειλει με western union.!!!OXI L/C!!!

Δημοσ.

To forum tou alibaba exei anafora se fraud . Ekei mporeis na elenxeis h na zithseis voitheia gia mia etairia. Sou proteino epishs na xrisimopoiohseis to google vazontas tis lexeis fraud kai scammer dipla sthn etairia pou caxneis plhrofories. Episeis poly kalos tropos einai na miliseis kai me thn presveia an theleis na kaneis megalh eisagvgh. Egw prvsopika pisteuw pws otan vlepeis kati Laptops pou exoun edw 2100 kai ekei sou ta dinei 600euro h vlepeis px Nokia 8800 300euro... Bro prosexe!

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Λοιποοον...ακουστε με...γενικα...οταν ακουτε western union τρεξτε...μου εχει συμβει...ενας κινεζουλης που ελεγε οτι ηταν απο αγγλια μου ειπε να του στειλω τα χρηματα απο western union...τα εστειλα και φυσικα δεν μου ηρθε τιποτα...γι αυτο μην στελνετε χρηματα με western union γιατι ειναι εταιρια που δεν σου επιστρεφει τα χρηματα που χανεις....και το alibaba μου φαινεται απατη....

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εχουμε τιποτα καινουρια απο alibaba παιδια;;

<<Thanks for your reply.I understand you worry being scammed by others.As I explained on trademanager just now,with normal sense,we have no reason to cheat you for USD69. You can claim to Alibaba if we scam you and you can get money back anytime if we not send products to you.>>

Τι λετε;

Δημοσ.

Γνωστός μου κινέζος μου είπε οτι το alibaba.com δεν είναι "απατεωνίστικο" σιτε!

Απλά είναι ενα site του στυλ e-bay απλα με μικροεπειχηρηματίες.

Ελα ομως που στην κινα οι περισσότεροι μικροεπειχηρηματίες είναι απατεώνες!! :P

Οπότε δεν φταίει 100 % το site αλλα οι πωλητές του site!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενημερωτικά, για να μην την πατήσει κι άλλος όπως εγώ:

1) BUTTERYUPGRADE.COM: Πριν 1 χρόνο αγόρασα 2 μπαταρίες για φωτογραφική μηχανή και 2 για κινητά τηλέφωνα και μου βγήκαν άψογες! Σχεδόν στο 1/4 της τιμής των αυθεντικών, χωρίς μεταφορικά.

(Όμως δυστυχώς, φέτος έχουν διπλάσιες τιμές από πέρσι.)

Αυτοί με παρέσυραν και προχώρησα στις παρακάτω αγορές από Κίνα:

2) CHINABUYE.COM: CardReader που έλεγε ότι είναι SD-HC, ΔΕΝ είναι HC!

3) CHINABYUE.COM: USB HUB με τέσσερις θύρες, έχει μόλις 20 πόντους καλώδιο, άχρηστο για να το συνδέσω σε θύρα στο πίσω μέρος του υπολογιστή μου!

(Είχα αγοράσει το ίδιο από ελληνικό κατάστημα και είχε 50 πόντους καλώδιο)

4) ALIEXPRESS.COM: Μόλις πέταξα 60 € (80$) για αγορά 5 ψεύτικων USB Kingston 256 Gb DataTraveler310. Πραγματικό μέγεθος; 855 MB!!! Μόνο κατά τύχη γράφει αρχεία και πρέπει να είναι πολύ μικρού μεγέθους! (Τώρα βασανίζομαι να τα επαναφέρω στο πραγματικό τους μέγεθος μήπως μου μείνει αυτό το ελάχιστο!).

ΟΛΑ τα φλασάκια τους στην ιστοσελίδα τους είναι ΨΕΥΤΙΚΑ! Είμαι σίγουρος ότι όλα τα προϊόντα τους είναι ψεύτικα. ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

(Όλες οι αγορές με Paypal. Μεταφορικά πλήρωσα στη 4η περίπτωση 3,65 € (ΕΛΤΑ «πόρτα-πόρτα»)

Τελωνείο σε καμία, μικρά δεματάκια.)

Για μένα, τέρμα οι online αγορές από Κίνα.

Δημοσ.

4) ALIEXPRESS.COM: Μόλις πέταξα 60 € (80$) για αγορά 5 ψεύτικων USB Kingston 256 Gb DataTraveler310.

πραγματικά τώρα...

με τιμή πώλησης κανονικά 500+ euro...πίστευες ότι με 12 euro θα έπαιρνες κανονικά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...