Προς το περιεχόμενο

ti Γνωριζετε Για Το Alibaba????

agia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ελαβα αυτη την απαντηση σημερα και αν ισχυει που θα ρωτησω θα κανω την κινηση μαζι με αλλα 5 φιλαρακια που να μιν ειμαι το μονο θυμα. Μου ηρθε αυτο το ε-μαιλ.

yes of course i have..

Transaction for 1 units HP Pavilion Dv9260us is : 350$usd.(price included all taxes and shipping tax).Minimum order 5 units for: 1450 $ usd!!!

Details:

1:Pay for the transfer with cash at a local WESTERNUNION agent. Click here to locate the agents in your area: http://www.westernunion.com/

2:Garranty for payment and deal:

Look what I can do for you:

- you will make the transfer to my location(United Kingdom) but not to my name (you will use your best friends name for example as receiver's name) so you can be sure that I will not pick up the money until you get the products ;so you make a deposit at WesternUnion and you will give me the transfer's details (SENDER'S NAME AND ADDRESS, RECEIVER'S NAME, MTCN) so I can check that the deposit was made. After I verify it I will send you the products simmediately.

- only after you will receive the products and check it if it OK you will have to change the receiver's name of the transfer to my name so I can collect my money. So until you will have the products in your hands the money will be deposited on your best friend's name at WesternUnion Agency. I think it is better to not inform WesternUnion that you will change the receivers name in a few days because it is possible they ask you to pay the fees twice (fees that are quite big for such an amount),also when you go to an WesternUnion office to make the transfer,please don't tell there the reason for you send the money because here in this country I must pay some additional taxes when I receive the funds.

Please say you send the money to your friends or to your partner.My old buyers of course make the transfer at WesternUnion direct to my name which is easier and I will be happy if you can trust in me but because it is our first deal I proposed you this very safe and efficient method so you can only deposit the money first and after you get the products to allowed me to cash it.

Τωρα θα δω μονο αν ισχυει και αν την πατησω χανω 240 ευρω. Αν ισχυει καλως αλλιως αλλο ενα θυμα!

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό με το όνομα μοιάζει μεγάλη απάτη..

Αν εσύ δεν το αλλάξεις τι θα κάνει αυτός;

Θα ρισκάρει τόσο πολύ;

Δώστα σε κάνα φτωχό καλύτερα τα λεφτά!

Δημοσ.

Δεν έχω να σου πω πολλά. Αλλά δε σου κάνει λίγο εντύπωση να το πουλάει μόνο στο 1/10 της επίσημης τιμής; Δεν είναι ρούχα που έχουν πολύ χαμηλό κόστος...

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να μην στείλεις μία σε κανένα γιατί πρόκειται για μούφα.

Παρόμοια περίπτωση με φιλαράκι αλλά με κινητά και ακόμα κλαίει το 2χίλιαρο.

Αυτό που θα κάνει ο κατά τα άλλα φίλτατος "πωλητής" είναι αφού στείλεις το πακέτο, να δεί που τα έστειλες και με πλαστά στοιχεία να σηκώσει το χρήμα από την Western. Kαι περίμενε μετά εσύ το/τα pavilion....

Γνωστή ιστορία που την ξέρει και η Western απλά όταν εσύ πας κλαιγοντας για το χρήμα σου λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα...

Πρόσεχεεεεεεεεε

Δημοσ.

Εχεις δικαιο απο μια αποψη αλλα απο οτι διαβασα τα golden μελοι θεωρητε οτι περασαν απο μια διαδικασια, τωρα δεν γνωριζω αν εσκασαν κανενα 100$ . Εχω μπερδευτει. Ευχαριστω παντως , αυτο με τον φιλο σου ειναι μια περιπτωση που με εβαλε σε προβληματισμο

Δημοσ.

εγω λογω δουλειας χρησιμοποιω το ailbaba σχεδον 3 χρονια τωρα.Με εχει βοηθησει να βρω προμηθευτες απο κινα(κανω εισαγωγες χονδρικης) αλλα αν δεν ξερεις τα κολπα μπορει ευκολα να την πατησεις.Ειδικα εαν μια τιμη ειναι πολυ χαμηλη να σε προβληματιζει.Μια φορα ενας πακιστανος προσπαθησε να μου πουλησει πετσετες στο 1/30 τις τιμης.Εβαλα λοιπον εναν πακιστανο απο εδω και τηλεφωνησε στο τηλεφωνο που μου εδωσε το οποιο οπως μου ειπε ο εδω πακιστανος ηταν κινητο.Φυσικα ο τυπος δεν εμπορευοταν και οταν του ειπε ο δικος μου οτι θελει να αγορασει του ειπε οτι εκανε λαθος και οτι αυτος ηταν απλα ΔΑΣΚΑΛΟΣ και δεν ειχε σχεσεις με πετσετες.Μαλιστα το κιριζι ειχε πληρωσει ο ιδιος την αποστολη των δειγματων με κουριερ (γυρο στα 350 ευρω) για να με δελεασει.Βεβαια οχι μονο δεν με δελεασε αλλα με πονηρεψε γιατι τα εργοστασια ΠΑΝΤΑ σε χρεωνουν για την αποστολη δειγματων.Δεν τον χαλασε που πληρωσε 350 ευρωπουλα και εκατσε στο παγωτο παντως.Επισης ποτε μην πληρωνεις μετρητα.Παντα να πηγαινεις στην τραπεζα και να πληρωνεις L/C (letter of credit) ετσι το λαμογιο δεν μπορει να εισπραξει εαν δεν σου στειλε τα πραγματα πρωτα.Αν θες κανε μια δοκιμη και πες του οτι τα λεφτα θα τα στειλεις L/C να δεις πως θα τσινισει.αυτος θα σου πει οτι τα θελει t/t(μετρητα) διοτι με το l/c του κραταει πολλα η τραπεζα και διαφορες αλλες π@π@ριες οπως αυτες που ελεγε ο δικος μου.Βεβαια εγω δεν αντεξα και του εστειλα email αφου τον τσακωσα και αφου του ευχηθηκα καλυτερη τυχη την επομενη φορα του ειπα:"mate don't mess up with Greeks.We invented trading and fraud.When we were doing trading you were living in caves!!!"

Δημοσ.

Κατα τη γνώμη μου το alibaba πρέπει να το δει κάποιος σαν μια λίστα Κινέζικων [κυρίως] εταιριών που ψάχνουν εξαγωγείς και όχι σαν μαγαζί..Το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι να ξεχωρίσει μερικές εταιρίες από εκεί μέσα και μετά να ξεκινήσει μια επικοινωνία με mail ή και τηλέφωνο ανεξάρτητα από το alibaba. Σίγουρα πάντως το alibaba δεν θα έχει κάποια σχέση με μια ενδεχόμενη απάτη...και λέω σίγουρα γιατί δεν ειναι μαγαζί ..και λέω σίγουρα γιατί gold member πληρώνεις και γίνεσαι...

Μια απορία που έχω για όποιν έχει εμπειρία.

Πόσο κοστίζει ο εκτελωνισμός από Κίνα; Πρακτικά, αν κάτι κοστίζει 1000 ευρώ από το proforma , σε μένα πόσο θα φτάσει;

ευχαριστώ

Δημοσ.

Παιδιά το link που δώθηκε στην αρχή του μηνύματος δεν ισχύει πλέον. Τι να συνέβη άραγε; Τα πούλησε ή τον έκλεισαν; :D

Δημοσ.
Ammon Οσο για τους golden sellers τι παιζει?

Για να γινεις golden απλα δινεις κατι παραπανω σαν συνδρομη και υποτιθεται οτι αυτοι κανουν ενα τυπικο ελεγχο οτι τα στοιχεια ισχυουν.Αλλα μην φανταστεις οτι στελνουν και το ΣΔΟΕ ή οτι εαν αποδειχθει απατεωνας σου δινουν αυτοι τα λεφτα σου πισω.Γενικα εαν ο αλλος ειναι λαμογιο και μαλιστα καλα οργανωμενο λαμογιο δεν παει να ειναι Gold silver και οτι αλλο θες.Σου ειπα ο καλυτερος τροπος αποφυγης ειναι να διαλεξεις εναν τροπο πληρωμης που να μην μπορει ο αλλος να σηκωσει τα λεφτα εαν δεν εχει αποδειξη οτι τα εμπορευματα σταλθηκαν.Αλλα οπως σου ειπα επειδη ειμαι χρονια στην δουλεια ξερω περιπτωσεις οπου μπορουν nα φανουν ακραιες αλλα ισχυουν,για παραδειγμα ο αλλος εστειλε τα εμπορευματα και πηρε την αποδειξη οτι εφυγε το κονταινερ,πηγε στην τραπεζα και εισεπραξε.Μα ελα που το κοντεινερ ειχε μεσα αλλα απο αυτα που ειχανε συμφωνησει.Η τραπεζα θελει ενα χαρτι που να δειχνει οτι εφυγε το κοντεινερ.Δεν καθετε να ανοιγει το καθε κοντεινερ για να δει εαν ισχυει αυτο που γραφει η προφορμα.Παντως να ξερεις θελει πολλη προσοχη ειδικα στις πρωτες δουλειες με καποιον προμηθευτη γιατι τα λαμογια καραδοκουν και ειδικα στην περιπτωση των κινεζωv θελει πιο μεγαλη γιατι ειναι και πολλοι οι φουστιδες.Αντε να ψαχνεις σε 1 δις ατομα τον εναν για να τον τσιμεντωσεις :):)

Δημοσ.
Κατα τη γνώμη μου το alibaba πρέπει να το δει κάποιος σαν μια λίστα Κινέζικων [κυρίως] εταιριών που ψάχνουν εξαγωγείς και όχι σαν μαγαζί..Το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι να ξεχωρίσει μερικές εταιρίες από εκεί μέσα και μετά να ξεκινήσει μια επικοινωνία με mail ή και τηλέφωνο ανεξάρτητα από το alibaba. Σίγουρα πάντως το alibaba δεν θα έχει κάποια σχέση με μια ενδεχόμενη απάτη...και λέω σίγουρα γιατί δεν ειναι μαγαζί ..και λέω σίγουρα γιατί gold member πληρώνεις και γίνεσαι...

Μια απορία που έχω για όποιν έχει εμπειρία.

Πόσο κοστίζει ο εκτελωνισμός από Κίνα; Πρακτικά, αν κάτι κοστίζει 1000 ευρώ από το proforma , σε μένα πόσο θα φτάσει;

ευχαριστώ

εξαρταται απο το ειδος που εισαγεις.Αλλο φορο για παραδειγμα εχουν τα ηλεκτρονικα αλλο η πορσελανη κτλ.Πρεπει να υπολογισεις οτι αναλογα με αυτο που εισαγεις και την φορολογια που εχει αναλογα ανειβαινει και ο φορος στα μεταφορικα.Δηλαδη εαν εισαγεις πιατα που εχουν φορο 12% τοτε και τα μεταφορικα θα φορολογηθουν 12%,εαν εισαγεις ηλεκτρονικα που εχουν αλλο φορο τοτε τα μεταφορικα θα φορολογηθουν με τον αντιστοιχο φορο.Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ρωτησεις εναν εκτελωνιστη και αυτος αφου κοιταξει το δασμολογιο να σου πει τι θα πληρωσεις για το αντιστοιχο προιον.

Δημοσ.

Απλά τους εστείλα email και τους ειπα οτι αποκλειεται να ισχυουν τα στοιχεία αυτά και οτι είναι κλέφτης και μάλλον το εψαξαν και μου έστειλαν αυτο :

This is to inform you that we have de-activated the membership of FREYSSINETLTD in response to

your email report and in accordance with our service policy. All the postings of this

company will be removed from our site within 12 hours.

If you suspect any other fraudulent activity on Alibaba.com, please notify us immediately.

Ammon: Μπορεις να μου πεις μερικούς τρόπους πληρωμής πέρα απο το L/C για να προτείνω και γενικά για να προφυλασομαστε γιατι ΟΛΟΙ θα θελαμε να περναμε ενα φτηνο Laptop ή κατι αλλο σε πολυ καλή τιμή και οπως ειπες δεν ειναι ολα fake.Σε ευχαριστω παντως. Εκανα το λαθος και εβαλα το τηλ. το κινητο μου και με εχει παρει ολο το Hong Kong apo 12:00 το βραδυ εως της 3:00 . Ασε χεχε.

Ευχαριστω

Δημοσ.

κοιτα ο πιο ασφαλης τροπος ειναι το L/C.Ακομα και αυτο δεν ειναι πανακεια αφου σου ειπα δεν ξερεις τι θα σου στειλει ο αλλος.Ολοι οι αλλοι τροποι εχουν μεγαλυτερο ρισκο που δεν θα το προτεινα εφοσον δεν γνωριζεις τον προμηθευτη.Εγω εχω προμηθευτες που τουσ στελνω ολες τις προκαταβολες μετρητα (t/t) αλλα με αυτους εχω κανει πολλες δουλειες και δεν τους συμφερει να με ριξουνε ουτε να τους ριξω.Η αμεσως καλυτερη λυση μετα το l/c ειναι να τσακωσεις το αεροπλανο και να πας προσωπικα να παραλαβεις και να πληρωσεις.:):)

Δημοσ.

Μπορεις Ammon να με βοηθησεις να βρω καποιον γιατι δεν υπαρχει κανεις μα κανεις που να δεχεται L/C ,μπορει ολοι να ειναι απατεωνες? Τι να τους λεω για να τους τσακώνω? Εσυ πηγες Kina Ή ρισκαρες? Πως ξεκινησες για να μπορεσουμε και εμεις να κανουμε μια αρχη!? Εχω Μιλησει με ολη την κινα και ακρη δεν βγαζω.το ταξιδι μεχρι εκει αρκετα δυσκολο.... Ευχαριστω για τον χρονο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...