Προς το περιεχόμενο

ti Γνωριζετε Για Το Alibaba????

agia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ SITE ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΡΕΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΗΤΟ ΕΧΕΙ 2900εΥΡΩ ΧΟΝΤΡΙΚΉ ΚΑΙ 3200++ ΛΙΑΝΙΚΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ SITE. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Η' .... ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ 100 ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ?ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΥΜΑ? ΙΣΧΥΕΙ Η' ΟΧΙ? ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΙΝΤΑ ΟΧΙ ΑΠΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΕΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

http://www.alibaba.com/catalog/11693726/Dell_Laptops.html

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Alibaba είναι μια χαρά site. Αλλά είναι κατάλογος εταιρειών, άρα δεν έχει σχέση με αυτά που προσφέρονται.

Δημοσ.

Κοιτα Αν Ειναι Απο Κινα Δεν Με Νοιαζει ...ειχα Ρωτισει Εναν Τυπο Απο Αυτουσ Μεσω Εμαιλ Κ Μολισ Με Πειρε Τηλ Και Μου Ελεγε Οτι Μπορω Να Παρω Ενα Κ Αν Μεινω Ευχαριστημενοσνα Παρω Και Αλλα Οσα Θελω... Κοιτα Για 280 Ευρω Αξιζει Ενα Ρισκο Αλλα Αν Την Εχει Πατισει Κανεισ Δεν Λεει Να Ειμαι Και Εγω Ενα Απο Τα Θυματα... Η Τιμε Ειναι Ακρωσ Προκλιτικη... Περιμενω Εμαιλ Απο Ενα Τυπο Απο Χονγ Κογκ Και Βλεπουμε... Ετσι Και Αλλιωσ Οι Κατασκευαστριεσ Εταιριεσ Μην Νομιζεισ Οτι Τα Παραρτηματα Τουσ Δεν Ειναι Στην Ασια Που Ειναι Φτηνα Εργατικα Χερια... Δεν Ξερω...

Δημοσ.

Κοιτα Εκτελονισμοσ , Γραφεισ Οτι Ειναι Δωρο Το Παλιο Καλο Κολπο, Μεταφορικα Τωρα Μου Ειπε 30$ Το Ενα Και Αν Ειναι Πολλα Αλλη Τιμη Που Θα Μου Απαντουσε Αυριο... Αλλα Για Να Δεχτει Να Μου Στειλει Κ Ενα , Και Να Με Παρει Και Τηλεφωνο? Τι Παιζει Δεν Καταλαβαινω

Δημοσ.

Το alibaba ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα μαγαζια στο web για παραγγελίες απο Κινα (για εμπόρους) .

Νομίζω οτι εχει αγοράσει και κομματι το yahoo.

Για συγκεκριμένα προιοντα ειναι ο νουμερο ενας προορισμό

:-?

Δημοσ.

Νομιζω οτι ειναι κατι σαν το ebay, αλλα χωρις τις δημοπρασιες.

Εχει συναψει σχεσεις με καποια μαγαζια/ιδιωτες και κανει τον διαμεσολαβητη.

Κατα την γνωμη μου, ειναι οσο safe ειναι οποιοδηποτε τετοιο e-μαγαζι.

@coolman: Ο Ali Baba ομως, βρηκε και τον θησαυρο :mrgreen:

Δημοσ.

30$μεταφορικα μου φαινονται λιγα,αλλα τεσπα...

και σε παρακαλω μην γραφεις με κεφαλαια...αφενος ειναι σαν να φωναζεις στο φορουμ,αφετερου δε διορθωνονται αυτοματα και το αποτελεσμα ειναι δυσαναγνωστο.

Δημοσ.

ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ?

Company Name: FREYSSINETLTD

Country/Territory: Greece

Address: Street No.63, Protesilaou, Greece, Greece

Products/Services We Offer: Laptops, mobile phones

Contact Person: Mr. EUGEME FREYSSINET

Job Title: Sales

Address: Street No.63, Protesilaou, Greece, Greece

Zip/Postal Code: 13122

Telephone: 30-2410-5333

Fax: 30-2410-5333

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ http://www.alibaba.com/catalog/11693...l_Laptops.html

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣΚ ΟΠΩΣ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ?

Δημοσ.

οκ συγνωμη φιλε poscaman με μικρά απο εδω κ περα :) ευχαριστω

Γιατι φίλε Dark_son20 εχει καμια εταιρια παροχη τηλεφωνιας στην Αθηνα 2410 ? αυτο δεν σε παραξενευσε?

Δημοσ.

Το alibaba είναι κάποιο site που κατά κάποιο τρόπο βοηθάει τους έμπορους που θέλουν να κάνουν εξαγωγή.. Τώρα σχετικά με αγορές, αν γίνει κάποια απατεωνιά δεν είναι δικό τους το πρόβλημα, για αυτό κοιτάτε αν είναι εύκολο να βρείτε gold supplier μέλος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...