guido Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Σαν τα Logitech Z-5500 δεν υπάρχουν άλλα! sorry κιόλας , αλλά τι νόημα έχει η σύγκριση ενός προϊόντος που κάνει 70 ευρώ με κάποιο που κάνει 350?
tarantules Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Εγώ τα πήρα 230 πριν ένα χρόνο και δεν τα κλαίω καθόλου...Δες μια ταινία HD με ήχο DTS και θα κλάσεις μέντες...
Arxontis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 γιατι ρε παιδια κλαις τα λεφτα σου για τα z-5500? αποδοση δεν εχουν? ειναι πολλα τα λεφτα? υπαρχει καποια αλλη προταση με 350ευρο και καλυτερα απο τα 5500? Εγω εχω τα χ-540 ευχαριστημενος μεν δεν λεω αλλα οχι σε βαθμο που θελω την ενταση και ιδιαιτερα το μπασο..
tarantules Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 γιατι ρε παιδια κλαις τα λεφτα σου για τα z-5500? αποδοση δεν εχουν? ειναι πολλα τα λεφτα? υπαρχει καποια αλλη προταση με 350ευρο και καλυτερα απο τα 5500? Εγω εχω τα χ-540 ευχαριστημενος μεν δεν λεω αλλα οχι σε βαθμο που θελω την ενταση και ιδιαιτερα το μπασο.. Εαν τα θες για ταινίες και παιχνίδια είναι ότι πιο καλύτερο για την τιμή τους ακόμα και τώρα που είναι τσιμπιμένη στα 350 ευρώ. Εαν τα θες ΜΟΝΟ για μουσική καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω να πάρεις κάτι άλλο γιατί για μουσική δεν κάνουν.Τουλάχιστον όχι για τους απαιτητικούς.Εγώ είμαι υπερευχαριστημένος ακόμα και για μουσική όταν τα χρησιμοποιώ.Βέβαια δεν είμαι απαιτητικός.Πχ όλοι λένε οτι τα πρίμα του δεν είναι τόσο καλά και υπερκαλύπτονται από τα μπάσα.Βέβαια με μια μικρορύθμιση (μείωση των μπάσων και αύξηση στα πρίμα) το φέρνεις στα ίσια του. Πάντως εκεί που δίνουν ρέστα είναι στις ταινίες DTS.Όποιος έχει δει ταινία με ήχο DTS στα Z5500 ξέρει τι εννοώ.Απλά δεν παίζονται.Ε στην τιμή αυτή ΔΕΝ υπάρχει κάτι άλλο άμεσα συγκρίσιμο.Έτσι απλά
yiannis2002s Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 [/color] φιλε μου στο woofer δεν χρειαζεται να συνδεσεις ολα τα αλλα εγω εχω μονο το πρασινο και παει στον υπολογιστη ή στην κονσολα μου αναλογα!!!! μονο το πρασινο.... τα πισω παιζουν ποιο σιγα γιατι δεν παιζουν τα λογια μονο καποιους τονους του τραγουδιου!!!! O ήχος τους ειναι οντως 5.1 με καθε κανάλι ξεχωριστό ή ειναι 5.1 3d (γωστο και ως surround 5.1) ?? Δυσκολεύομαι να καταλάβω πως με ενα καλωδιο (πράσινο) που έρχεται απο την μητρική ή την καρτα ήχου βγαίνει 5.1 αποτέλεσμα....
Mourgolikos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 O ήχος τους ειναι οντως 5.1 με καθε κανάλι ξεχωριστό ή ειναι 5.1 3d (γωστο και ως surround 5.1) ?? Δυσκολεύομαι να καταλάβω πως με ενα καλωδιο (πράσινο) που έρχεται απο την μητρική ή την καρτα ήχου βγαίνει 5.1 αποτέλεσμα.... Προφανώς παίρνει stereo (πράσινο) ήχο και έχει ενεργοποιημένο το matrix στο χειριστήριο ώστε να δημιουργήσει ψευτο-5.1 (στην ουσία περνάει την μετατροπή του 5.1 στα ηχεία αντί να γίνεται στο pc μέσω software) Βέβαια το αποτέλεσμα είναι σαφώς χειρότερο από το απευθείας πραγματικό 5.1 (όταν αφορά DTS 5.1 αρχεία ήχου) , αλλά παραμένει ενδιαφέρουσα η κατάσταση.
yiannis2002s Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Προφανώς παίρνει stereo (πράσινο) ήχο και έχει ενεργοποιημένο το matrix στο χειριστήριο ώστε να δημιουργήσει ψευτο-5.1 (στην ουσία περνάει την μετατροπή του 5.1 στα ηχεία αντί να γίνεται στο pc μέσω software)Βέβαια το αποτέλεσμα είναι σαφώς χειρότερο από το απευθείας πραγματικό 5.1 (όταν αφορά DTS 5.1 αρχεία ήχου) , αλλά παραμένει ενδιαφέρουσα η κατάσταση. Αρα μιλαμε για ψευδο-5.1 .... Τα Logitech Z-5500 ειναι τα μονο για pc που μπορεις να εχεις 5 πραγματικα ξεχωριστα κανάλια ή παιζει κ κατι άλλο - πιο οικονομικό- ??
Mourgolikos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Αρα μιλαμε για ψευδο-5.1 .... Τα Logitech Z-5500 ειναι τα μονο για pc που μπορεις να εχεις 5 πραγματικα ξεχωριστα κανάλια ή παιζει κ κατι άλλο - πιο οικονομικό- ?? Και τα X-540 έχουν πραγματικά 6 κανάλια (5.1)!
yiannis2002s Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Και τα X-540 έχουν πραγματικά 6 κανάλια (5.1)! A! Ok!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.