Προς το περιεχόμενο

LOGITECH X-540 review

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, έχω το ίδιο πρόβλημα με τον metalmike. Η ένταση ανεβοκατεβαίνει έξαλλα σε σημείο που δε μπορείς να ακούσεις μουσική. Αυτό γίνεται μόνο στην αναπαραγωγή μουσικής. Σε ταινίες, παιχνίδια κτλ δουλεύουν εντάξει. Το θέμα είναι ότι ακούω πολύ μουσική και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Τί να κάνω?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μηπως ειναι θεμα bitrate των συμπιεσμενων αρχειων; Μην μου λετε τετοια και θελω να τα αγορασω συντομα.

Δεν είναι σίγουρα θέμα bitrate. Είναι πρόβλημα των ηχείων. Το διάβασα και σε review ότι τους το έκανε. Πριν είχα ένα σετ altec lansing και έπαιζαν μια χαρά τα ίδια τραγούδια. Το θέμα είναι αν τα αλλάζουν στο eshop....

Δημοσ.

Κοιταξε απο την εμπειρια που εχω για το service του e-shop θα σου πω οτι μονο αν το προϊον δεν δουλευει καθολου η εχει οντως σημαντικο προβλημα θα στο αλλαξουν. Γι' αυτο που περιγραφεις δεν νομιζω να το θεωρησουν προβλημα αλλα δεν χανεις και τιποτα να το στειλεις και αν στο αλλαξουν χιλια μπραβο στην εν λογω εταιρια. Μονο απο τα καταστηματα Πλαισιο εχω δει αμεση αντικατασταση χωρις πολλα λογια ( μαγκια τους και γι' αυτο πρεπει να ειναι το πρωτο καταστημα σε πωλησεις στην χωρα μας ), δυστυχως δηλαδη γιατι το e-shop εχει μεγαλη ποικιλια και σημαντικο αριθμο πελατων και αν συνεχισει ετσι δεν βλεπω να τους κραταει.

Δημοσ.

Βασικά έστειλα e-mail στη logitech και ανάλογα με το τι θα μου απαντήσουν θα πράξω. Κρίμα πάντως γιατί είναι κορυφαία ηχεία...

Δημοσ.

Αυτο θα σου προτεινα και εγω.Στειλε μειλ sth Logitech.Εμενα μου τα αντικατεστησαν.Αν περιμενεις απο το ε σοπ σωθηκες!!!!

Δημοσ.
Αυτο θα σου προτεινα και εγω.Στειλε μειλ sth Logitech.Εμενα μου τα αντικατεστησαν.Αν περιμενεις απο το ε σοπ σωθηκες!!!!

Δε μου έχουν απαντήσει ακόμα στο mail. Εσύ που έστειλες μήνυμα? Στoν αντιπρόσωπο στην Ελλάδα ή όπως έστειλα εγώ κατευθείαν στη logitech?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=OQkr8ITnFJk&hl=en"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=OQkr8ITnFJk&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εχο και εγω logitech x-540 πανω σε laptop acer aspire 7738G TUBA οπου θεωρειτε laptop ηχου.Και εχει πανω 3 βισματα που χριαζονται τα Χ-540 ευτυχως.Το θεμα ειναι οτι για αρχη ηθελα να παρω τα logitech G51 που ειναι 155w RMS διπλασια απο τα X-540.Θελω να μου πειτε αμα εκανα καλη επιλογη που πηρα τα Χ-540 και κατι ακομα πως ειναι δυνατον τα Χ-540 να παραγουν 96bd και τα G51 94db αφου ειναι πιο πολλα RMS,ποτε δεν τα εχω ακουσει live τα G51.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:06 ----------

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501639 X-540

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501654 G51

• 3 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Για 70 ευρω που κοστιζουν τα χ540 μια χαρα ειναι.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Μολις πηρα τα εν λογω ηχεια.Απλα επειδη ειμαι ασχετος θα ηθελα να σας ρωτησω κατι:Οταν βαζω να παιξει καποιο τραγουδι βαρανε μονο τ μπροστα και το κεντρικο ενω τα απο πισω οχι τοσο.Ισα ισα που ακουγεται η μουσικη.Ειναι ετσι κατασκευασμενα?η μηπωσ φταει το pc m?(τα ηχεια εχουν τα εξησ βισματα :1 μαυρο 1 πορτοκαλι κ 1 σιελ.Το pc m εχει πορτοκαλι,σιελ κ ροζ.Μηπωσ παιζει αυτο καποιο ρολο?)

Σας ευχαριστω εκ των προτερων...:-D

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Μολις πηρα τα εν λογω ηχεια.Απλα επειδη ειμαι ασχετος θα ηθελα να σας ρωτησω κατι:Οταν βαζω να παιξει καποιο τραγουδι βαρανε μονο τ μπροστα και το κεντρικο ενω τα απο πισω οχι τοσο.Ισα ισα που ακουγεται η μουσικη.Ειναι ετσι κατασκευασμενα?η μηπωσ φταει το pc m?(τα ηχεια εχουν τα εξησ βισματα :1 μαυρο 1 πορτοκαλι κ 1 σιελ.Το pc m εχει πορτοκαλι,σιελ κ ροζ.Μηπωσ παιζει αυτο καποιο ρολο?)

Δημοσ.

[/color]

φιλε μου στο woofer δεν χρειαζεται να συνδεσεις ολα τα αλλα εγω εχω μονο το πρασινο και παει στον υπολογιστη ή στην κονσολα μου αναλογα!!!! μονο το πρασινο.... τα πισω παιζουν ποιο σιγα γιατι δεν παιζουν τα λογια μονο καποιους τονους του τραγουδιου!!!!:-)

---------- Προσθήκη στις 19:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:31 ----------

Καλησπερα παιδια..... εχω και γω τα loghitech x-540 μου κανουν και εμενα το ανεβοκατεβασμα του ηχου αλλα κουνησω λιγο την ροδελα εντασης στο κοντρολακι τοτε φτιαχνει.... εχω ενα αλλο προβλημα!!! χθες ειχα ενα παρτακι και καποιος εριξε ποτο πανω στο κοντρολακι με αποτελεσμα να μην λειτουργει καλα σημερα εως και καθολου εχει κολλησει στο φουλ το γυρναω δεν το γυρναω.... πλεον ανεβοκατεβαζω την ενταση απο το πληκτρολογιο.... θα ηθελα λοιπον αν γνωριζετε απο που μπορω να βρω αυτο το κοντρολακι για να το αντικαταστησω....

ευχαριστω!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...