therock Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Ρε παιδια τι ειπαν σημερα στις ειδησεις του Mega επειδη τις εχασα,για αφαιρεση του διπλωματος για εξι μηνες και επανεξεταση?
The_Edge Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες του neroxiths, αλλά δυστυχώς στα greeklish. Πάνω - κάτω είπε ότι αν συμπληρώσεις 25 πόντους στο νέο point system δίνεις ξανά εξετάσεις κάνοντας τα μισά πρακτικά μαθήματα. Αυτά αν κατάλαβε καλά ο neroxiths
Skia11 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Έτσι ν' αρχίσουν να κόβουν κώλους γιατί πολύ χύμα την έχουμε δει στους δρόμους.
Japan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=790161&lngDtrID=244
S2Katana Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Έτσι ν' αρχίσουν να κόβουν κώλους γιατί πολύ χύμα την έχουμε δει στους δρόμους. Nαι με τη διαφορα πως αλλες παραβιασεις αξιζουν την αφαιρεση του διπλωματος και αλλες οχι.Πχ ειναι πολυ λογικο το οριο των 70km/h στην Παραλιακη και αν πας με 100 χανεις το διπλωμα... Και φυσικα αν ξαναδωσεις εξετασεις ποιος θα ωφεληθει?Το κ@λοκυκλωμα του Υπ.Μεταφορων με τους δασκαλους οδηγησης, το κρατος με τα παραβολα του και οι εξεταστες με το απαραιτητο λαδωμα.Αφηστε, πολυ συγκινητικη η ενεργεια του κρατους... Και αν ενδιαφερεται τοσο το κρατος ας μειωσει το κοστος χρησης της πιστας για τους νεους οδηγους.Δινουμε 50 ευρω για το χωραφι που λεγεται ''Αυτοκινητοδρομιο Μεγαρων''...
adi32 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 εγω θα προτεινα να υπαρχει μια υπηρεσια που να κινειται με συμβατικα αυτοκινητα και να αφαιρει επιτοπου το διπλωμα πχ σε αυτους που κυκλοφορουν με κλειστους καθρεφτες που εχουν σβηστα φωτα τη νυχτα που πανε με 40 στην αριστερη της εθνικης και δεν κουνιουνται που ειναι 99 ετων και οδηγουν που παρκαρουν με τις 60 χτυπωντας μπρος πισω τα ξενα αυτοκινητα ...................
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 εγω θα προτεινα να υπαρχει μια υπηρεσια που να κινειται με συμβατικα αυτοκινητα και να αφαιρει επιτοπου το διπλωμα πχ σε αυτους που κυκλοφορουν με κλειστους καθρεφτες που εχουν σβηστα φωτα τη νυχτα που πανε με 40 στην αριστερη της εθνικης και δεν κουνιουνται που ειναι 99 ετων και οδηγουν που παρκαρουν με τις 60 χτυπωντας μπρος πισω τα ξενα αυτοκινητα ................... συμφωνώ απόλυτα. να πέρναν και τα αμάξια απο όλους τους μουντρούχους που έχουν βάλει μέχρι και αποχυμωτη μέσα και μαρσάρουν σαν να μουγκανίζει τυρανόσαυρος για να τους κοιτάξεις, βλέπουν τους ταπεινούς πεζους σαν bonus points και πρέπει να ακούω τον καλλίδη και τα κάθε είδους rnb σαχλοτράγουδα ενώ εχω κλείσει παντζουρια /παράθυρα/ έχω κανει αφαίρεση τυμπάνου και τα έκαναν παλιοσιδερα (έχει αθηναικές πινακίδες) μπροστα τους θα πλήρωνα και εξτρα φόρο.
Hlapatsas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 εγω θα προτεινα να υπαρχει μια υπηρεσια που να κινειται με συμβατικα αυτοκινητα και να αφαιρει επιτοπου το διπλωμα Κοίτα αν και "λίγο" αυταρχικό αυτό που λες θα συμφωνούσα μαζί σου μόνο και μόνο για τους τρελαμένους γκαζόκαυλους της παραλιακής που τρέχουν με 150 και δεν υπολογίζουν τίποτα.Άντε και για αυτούς με τα κλειστά φώτα την νύχτα. Τώρα για τα άλλα ένα γέρο και αμετάκλητο πρόστημο θα έκανε εξίσου καλή δουλειά.Αυτά
SL9S9 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Eγω θα πρότεινα και στους πεζούς πρόστιμο. Πως περνας ρε συ με κόκκινο ανθρωπάκι;;; Νομίζω υπάρχει αλλά δεν εφαρμόζεται. ΕΠΙΣΗΣ ενα χοντροτατο προστιμο σε αυτούς τους μλκ που σου γρατζουνίζουν το αυτοκίνητο. Αν είναι δυνατόν και κρέμασμα. Πως θα τους βρουν; Με καμερες, με αστυνομικούς με πολιτικά, με ενέδρες, παρατήρηση από δεντρα ή με κομμάντο . Μονο ετσι θα γίνει η Ελλαδα κράτος. Με αστυνόμευση.
Harkon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Eγω θα πρότεινα και στους πεζούς πρόστιμο. Πως περνας ρε συ με κόκκινο ανθρωπάκι;;; +++++ πολλά
Skia11 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Nαι με τη διαφορα πως αλλες παραβιασεις αξιζουν την αφαιρεση του διπλωματος και αλλες οχι.Πχ ειναι πολυ λογικο το οριο των 70km/h στην Παραλιακη και αν πας με 100 χανεις το διπλωμα... Και φυσικα αν ξαναδωσεις εξετασεις ποιος θα ωφεληθει?Το κ@λοκυκλωμα του Υπ.Μεταφορων με τους δασκαλους οδηγησης, το κρατος με τα παραβολα του και οι εξεταστες με το απαραιτητο λαδωμα.Αφηστε, πολυ συγκινητικη η ενεργεια του κρατους... Και αν ενδιαφερεται τοσο το κρατος ας μειωσει το κοστος χρησης της πιστας για τους νεους οδηγους.Δινουμε 50 ευρω για το χωραφι που λεγεται ''Αυτοκινητοδρομιο Μεγαρων''... Δε διαφωνώ αλλά απο το μπουρδέλο που είναι τώρα οι Ελληνικοί δρόμοι με τον καθένα να κάνει οτι του γουστάρει προτιμώ μια zero-tolerance πολιτική και να την κρατήσουν παρά να εξαρτώμαι απο το τι του καβλώνει του καθενός να κάνει στο δρόμο. Υ.Γ. Τους κάφρους που κυκλοφορούν με τα μπάσα στο τέρμα στις 3 το πρωί προτείνω ένα δημοκρατικό λυντσάρισμα απο τους κατοίκους της γειτονίας που ξύπνησε.
Directx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Eγω θα πρότεινα και στους πεζούς πρόστιμο.Πως περνας ρε συ με κόκκινο ανθρωπάκι;;; Δεν διαθέτω πια εδώ και χρόνια αυτοκίνητο, ως πεζός λοιπόν, θα σου πω πως τελικά αναγκάζομαι να περάσω με κόκκινο επειδή α)το φανάρι είναι είτε απορυθμισμένο οπότε περιμένω ώρες ατελείωτες να δώσει προτεραιότητα και σε εμένα τον ταπεινό πεζό είτε β)το ειδικό πλήκτρο του με το οποία μπορώ να ζητήσω εντός λογικού χρόνου να αλλάξει σε πράσινο ώστε να περάσω είναι χαλασμένο εδώ και πολύ καιρό και κανένας αρμόδιος δεν δίνει δεκάρα να το διορθώσει... Όσον αφορά τις ποινές, είναι τόσο αυστηρές που καταντάν ανεδαφικές, μάλιστα αμφιβάλλω αν θα είναι αποτελεσματικές (μάλλον είναι φοροεισπρακτικές όπως συμβαίνει με όλα τώρα τελευταία..) - φοβάμαι πως τελικά θα επωφεληθούν οι εξεταστές με το γνωστό "λάδωμα" ή θα αναπτυχθούν "νέα κυκλώματα". Αν θέλουμε να βελτιωθεί η κατάσταση στον δρόμο θα πρέπει να βελτιώσουμε τις μαζικές συγκοινωνίες όχι στα λόγια αλλά στην πράξη ώστε να μην είναι αναγκαία η συνεχής χρήση του Ι.Χ. Όμως αλίμονο, οι μαζικές συγκοινωνίες από εμπειρία μου, προσφέρουν πολύ χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες ώστε τελικά η αγορά αυτοκινήτου να είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος ακόμα και για εμένα κάποια στιγμή
miloup Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Όσο πιο σκληροί είναι οι νόμοι σε 1 κράτος, τόσο πιο εύκολα εκτίθενται οι νομοθέτες. Τέτοια κοινωνικά ζητήματα είναι πιο σύνθετα. Κ θανατική ποινή να έβαζαν από τη μια μέρα στην άλλη, πάλι stop θα παραβιάζαμε, πάλι κοκκινα θα τρώγαμε, πάλι θα τρέχαμε στην αττική οδό σα μουρλοί, πάλι ο μπάρμπας μου θα πνιγόταν από τη ζώνη, πάλι τα μηχανάκια θα προσπέρναγαν από δεξιά στη στροφή κλπ κλπ κλπ ... Θέμα παιδείας είναι. Όπως κ δρόμων, κακοτεχνιών, stress, σπάσιμου νεύρων, κίνησης .. Τώρα το πως αλλάζει είναι άλλη κουβέντα. Πάντως όχι με νόμους, ούτε σε μια μέρα.
adi32 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 ειναι φανερο οτι ενα μεγαλο ποσοστο εχουν παρει το διπλωμα χωρις να ξερουν τα βασικα πχ οταν προχωρας με κλειστους καθρεφτες ή φωτα τι σημαινει αυτο? και αν θελανε να βρουνε πραγματικα ακρη να εβρισκαν και να εστελναν στη φυλακη και αυτους που τους εδωσαν το διπλωμα
Skia11 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Όσο πιο σκληροί είναι οι νόμοι σε 1 κράτος, τόσο πιο εύκολα εκτίθενται οι νομοθέτες. Τέτοια κοινωνικά ζητήματα είναι πιο σύνθετα. Κ θανατική ποινή να έβαζαν από τη μια μέρα στην άλλη, πάλι stop θα παραβιάζαμε, πάλι κοκκινα θα τρώγαμε, πάλι θα τρέχαμε στην αττική οδό σα μουρλοί, πάλι ο μπάρμπας μου θα πνιγόταν από τη ζώνη, πάλι τα μηχανάκια θα προσπέρναγαν από δεξιά στη στροφή κλπ κλπ κλπ ... Θέμα παιδείας είναι. Όπως κ δρόμων, κακοτεχνιών, stress, σπάσιμου νεύρων, κίνησης .. Τώρα το πως αλλάζει είναι άλλη κουβέντα. Πάντως όχι με νόμους, ούτε σε μια μέρα. +1 απο μένα αλλά μέχρι να τους εκπαιδεύσεις κόψτους τον κώλο άμα παρανομήσουν ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΟ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ.....ουπς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.